- Poruka
- 34.091
Ja bihАко желиш разговор, дискусију, онда да.
Ако желиш да распалиш, онда овако као сад
То је форум. А не би ни у реали у неком већем друштву покренула тему на тај начин?
poznata po tome Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bihАко желиш разговор, дискусију, онда да.
Ако желиш да распалиш, онда овако као сад
То је форум. А не би ни у реали у неком већем друштву покренула тему на тај начин?
poznata po tome Onda je predugo i niko ne čitaTih sam se pojašnjenja manula odavno
Kolko god da se potrudiš da pojasniš ništa ne vredi![]()
Haha, imam možda primjer.Hoce li neko napisati neki primer te mentalno jake zene i slabog libida muskarca ili kako vec?
Evo iz mog okruženja : on završio srednju školu, ona neki faks, u braku. Ona je ta koja je uspevala da finasijski podrži decu da završe fakultete,on bio protiv studiranja ženskog deteta. Ona je bila ta koja je prebrodila njegovo opijanje, doduše ne alkoholizam, već kafančenje. On ima svoj biznis, ne zarađuje loše, ali su mu interesovanja uska. Ne voli da čita knjige, ne voli putovanja, ne prihvata novije tehnologije osim mobilnog telefona. Ona puno čita, voli da se usavršava u svojoj oblasti, kolege je jako cene i poštuju. Njegova rodbina je izuzetno ceni kao majku, suprugu i ženu kojoj se obraćaju kada im treba pomoć. Jedno vreme je svoje opijanje pravdao njenim ponašanjem jer je žena koja ume da se zauzme za svoj stav. Nikada je nisam čula da je nijednu lošu reč rekla o svom suprugu. Nikada nisam primetila da je potencirala na razlici u obrazovanju ili finasijama niti joj je to prioritet u životu. On ceni ljude prema primanjima i statusu u društvu. Nju ume i javno da proziva za neke omaške koje napravi u svakodnevnim situacijama ( neka slava, prisustvovala) , ona je to okrenula na šalu i nije mi delovalo kao da je nešto što je može poremetiti. Imala sam utisak da on ine razume njenu šalu. E, najnovije, on pronašao neku malu, ne bih dalje opisivala, za koju kaže da je prava žena koja razume današnjeg čoveka, šta god to značilo.P ne ono, daj neki primer, sad da ja mastam sta se misli pod mentalno jaka zena a njen ovaj neki tenkre kao cim ova pocne da sabira i oduzima ovom spadne kita.
Ta glasna i prodorna nije mentalno jaka, vec nevaspitana i zapravo slaba pogotovu ako joj mozak radi na prekidac: tihi ljudi slabi/glasni ljudi jaki.Haha, imam možda primjer.
Ona glasna i prodorna, a on miroljubiv i/ili je nesiguran/nema samopoštovanja.
Ona ga pred svima zeza, malo čak i ismijava xD
Mada,
Mogle bi žene biti takve sa svima jer svi se možemo zezati na račun i svojih i tuđih slabosti, ali sa nekima to ne može: ili nazad ujedaju, ili to ne vole a poštuješ ih ili se plašiš posljedica ako te ne voli ta osoba.![]()
Poprilicno srpska telefavela primer sa tim nekim crno belim primesama- ona cita the books of knjige, on ne cita. E sad, ajd sve to, nego sta ce ona sa takvim muskarcem na prvom mestu? Ako je bas takav, jer je ovo materijal koji je ona ispricala svojim drugaricama.Evo iz mog okruženja : on završio srednju školu, ona neki faks, u braku. Ona je ta koja je uspevala da finasijski podrži decu da završe fakultete,on bio protiv studiranja ženskog deteta. Ona je bila ta koja je prebrodila njegovo opijanje, doduše ne alkoholizam, već kafančenje. On ima svoj biznis, ne zarađuje loše, ali su mu interesovanja uska. Ne voli da čita knjige, ne voli putovanja, ne prihvata novije tehnologije osim mobilnog telefona. Ona puno čita, voli da se usavršava u svojoj oblasti, kolege je jako cene i poštuju. Njegova rodbina je izuzetno ceni kao majku, suprugu i ženu kojoj se obraćaju kada im treba pomoć. Jedno vreme je svoje opijanje pravdao njenim ponašanjem jer je žena koja ume da se zauzme za svoj stav. Nikada je nisam čula da je nijednu lošu reč rekla o svom suprugu. Nikada nisam primetila da je potencirala na razlici u obrazovanju ili finasijama niti joj je to prioritet u životu. On ceni ljude prema primanjima i statusu u društvu. Nju ume i javno da proziva za neke omaške koje napravi u svakodnevnim situacijama ( neka slava, prisustvovala) , ona je to okrenula na šalu i nije mi delovalo kao da je nešto što je može poremetiti. Imala sam utisak da on ine razume njenu šalu. E, najnovije, on pronašao neku malu, ne bih dalje opisivala, za koju kaže da je prava žena koja razume današnjeg čoveka, šta god to značilo.
Zaljubila se? Nečim je privukao? Možda ga i dalje voli? Nije ovo ona ispričala, već ja. Kao što rekoh, nikada je nisam čula da se žali na njega. Često sam bila u prilici i da ga opravdava.Poprilicno srpska telefavela primer sa tim nekim crno belim primesama- ona cita the books of knjige, on ne cita. E sad, ajd sve to, nego sta ce ona sa takvim muskarcem na prvom mestu? Ako je bas takav, jer je ovo materijal koji je ona ispricala svojim drugaricama.
Она очигледно одржава привид брака јако дуго. Верујем да има своје разлоге, верујем и да јесте јака, али они су лоша комбинација од почетка, очигледно.Evo iz mog okruženja : on završio srednju školu, ona neki faks, u braku. Ona je ta koja je uspevala da finasijski podrži decu da završe fakultete,on bio protiv studiranja ženskog deteta. Ona je bila ta koja je prebrodila njegovo opijanje, doduše ne alkoholizam, već kafančenje. On ima svoj biznis, ne zarađuje loše, ali su mu interesovanja uska. Ne voli da čita knjige, ne voli putovanja, ne prihvata novije tehnologije osim mobilnog telefona. Ona puno čita, voli da se usavršava u svojoj oblasti, kolege je jako cene i poštuju. Njegova rodbina je izuzetno ceni kao majku, suprugu i ženu kojoj se obraćaju kada im treba pomoć. Jedno vreme je svoje opijanje pravdao njenim ponašanjem jer je žena koja ume da se zauzme za svoj stav. Nikada je nisam čula da je nijednu lošu reč rekla o svom suprugu. Nikada nisam primetila da je potencirala na razlici u obrazovanju ili finasijama niti joj je to prioritet u životu. On ceni ljude prema primanjima i statusu u društvu. Nju ume i javno da proziva za neke omaške koje napravi u svakodnevnim situacijama ( neka slava, prisustvovala) , ona je to okrenula na šalu i nije mi delovalo kao da je nešto što je može poremetiti. Imala sam utisak da on ine razume njenu šalu. E, najnovije, on pronašao neku malu, ne bih dalje opisivala, za koju kaže da je prava žena koja razume današnjeg čoveka, šta god to značilo.
Pa kako je onda jaka licnost- mentalno ako je zaljubljena u duduka?Zaljubila se? Nečim je privukao? Možda ga i dalje voli? Nije ovo ona ispričala, već ja. Kao što rekoh, nikada je nisam čula da se žali na njega.
Jel zaljubljivanje rezervisano samo za manje mentalno jake osobe?Pa kako je onda jaka licnost- mentalno ako je zaljubljena u duduka?
Знаш ли зашто то ради? Зашто ћути, зашто га оправдава?Zaljubila se? Nečim je privukao? Možda ga i dalje voli? Nije ovo ona ispričala, već ja. Kao što rekoh, nikada je nisam čula da se žali na njega. Često sam bila u prilici i da ga opravdava.
Delovala mi je kao žena koja voli svog muža a ne svoj projekat.Знаш ли зашто то ради? Зашто ћути, зашто га оправдава?
Зато што је он њен пропали пројекат. А она то не жели да призна и да прекине све.
Pa ne nego se zaljubis u nekoga ko ti je na neki nacin parnjak. Stavovi moraju da se ipak poklope, barem u osnovi. Takodje i karakteri. A ovo nikako ne ide.Jel zaljubljivanje rezervisano samo za manje mentalno jake osobe?
Заљубљеност пролази у периоду од 6-12 месеци. Након тога се гради веза на реалним капацитетима.Jel zaljubljivanje rezervisano samo za manje mentalno jake osobe?
Da, upravo tako. Ta mentalno jaka se udala za njega, možda je mlada ušla u brak, recimo.Pa ne nego se zaljubis u nekoga ko ti je na neki nacin parnjak. Stavovi moraju da se ipak poklope, barem u osnovi. Takodje i karakteri. A ovo nikako ne ide.
Jer takvi ljudi - ne pocnu odjednom da ne citaju knjige. Ili promene odjednom mentalitet- bio fin gradski momak i odjednom postao seljacina.
Dakle, kako tako jaka mentalno osoba i divna da se zaljubi u duduka?
Ili se prekine. Ona je odabrala da brani brak. Očito, nije imala realanih kapaciteta, kao što ti reče. Ali nije poenta u tome, već u njegovom opisu nje, pravdanju svoje prevare njenim kapacitetom, na primer.Заљубљеност пролази у периоду од 6-12 месеци. Након тога се гради веза на реалним капацитетима.
Не значи да га не воли, само више воли своју слику успешне жене.Delovala mi je kao žena koja voli svog muža a ne svoj projekat.
Поздрављам што јесте бранила брак, изгурала толико, али то је очигледно њена одлука, њему је одавно свеједно.Ili se prekine. Ona je odabrala da brani brak. Očito, nije imala relanih kapaciteta, kao što ti reče.
Ne sumnjam ja da će ona i ovo prebroditi, reč o njegovom opravdanju zašto je izašao iz tog braka na ovaj način. Baš to sam i navela kada sam komentarisala tu mentalnu kastraciju, jedna od reakcija muškaraca je nezainteresovanost i ravnodušnost. A ona sledi i gubitak želje za sexom sa takvom ženom.Поздрављам што јесте бранила брак, изгурала толико, али то је очигледно њена одлука, њему је одавно свеједно.
Гледај, чак и то што је отворено нашао швалерку, је његов покушај да прекине агонију. Она, тако јака, не дозвољава да се заврши.
Сад нема назад.
Imam više replika.Evo iz mog okruženja : on završio srednju školu, ona neki faks, u braku. Ona je ta koja je uspevala da finasijski podrži decu da završe fakultete,on bio protiv studiranja ženskog deteta. Ona je bila ta koja je prebrodila njegovo opijanje, doduše ne alkoholizam, već kafančenje. On ima svoj biznis, ne zarađuje loše, ali su mu interesovanja uska. Ne voli da čita knjige, ne voli putovanja, ne prihvata novije tehnologije osim mobilnog telefona. Ona puno čita, voli da se usavršava u svojoj oblasti, kolege je jako cene i poštuju. Njegova rodbina je izuzetno ceni kao majku, suprugu i ženu kojoj se obraćaju kada im treba pomoć. Jedno vreme je svoje opijanje pravdao njenim ponašanjem jer je žena koja ume da se zauzme za svoj stav. Nikada je nisam čula da je nijednu lošu reč rekla o svom suprugu. Nikada nisam primetila da je potencirala na razlici u obrazovanju ili finasijama niti joj je to prioritet u životu. On ceni ljude prema primanjima i statusu u društvu. Nju ume i javno da proziva za neke omaške koje napravi u svakodnevnim situacijama ( neka slava, prisustvovala) , ona je to okrenula na šalu i nije mi delovalo kao da je nešto što je može poremetiti. Imala sam utisak da on ine razume njenu šalu. E, najnovije, on pronašao neku malu, ne bih dalje opisivala, za koju kaže da je prava žena koja razume današnjeg čoveka, šta god to značilo.
Moje dete je studiralo sa njenim detetom.Imam više replika.
1. Zašto on nije finansijski podržavao decu ako ima svoj biznis u kom ne zaradjuje loše? Ovo je privatna stvar koju si samo mogla čuti od nje. Može biti tačno a i ne mora.
Nije ovo toliko veliki grad da se ne zna ko i kako je cenjen negde. Posebno ako se družiš sa nekim ljudima, zajedničkim poznanicima i sl.2. Kolege nju jako cene i poštuju. To jednostavno ne možeš znati . To oni znaju.
Moguće, ne isključujem ni to, al poznavajući njega, ne verujem da bi to prećutao mom mužu, recimo.3. Nikad nisi čula da ona potencira na razlici u obrazovanju. Možda potencira kući, to se obično i ne radi u društvu. Neko javno može biti andjeo a privatno, hmm baš i ne.
Nekada je i to snaga, boriti se za neku ljubav koju osećaš, boriti se za brak i porodicu.4. Konačno, ako je sve u tvojoj poruci 100% tačno , gde je ovde konkretno njena mentalna snaga , što je trpela alkosa koji je lokao po kafanama i nije hteo deci da finansira fakultete? Pa to je sve drugo no mentalna snaga.
Meni to bas i ne deluje kao mentalno jaka osoba, iza nje su opravdanja za postupke u zivotu. Zasto je pravdas?Da, upravo tako. Ta mentalno jaka se udala za njega, možda je mlada ušla u brak, recimo.
Свакако да ће пребродити, још је раније требала да прекине, нашла би неког ко јесте њој сличан.Ne sumnjam ja da će ona i ovo prebroditi, reč o njegovom opravdanju zašto je izašao iz tog braka na ovaj način. Baš to sam i navela kada sam komentarisala tu mentalnu kastraciju, jedna od reakcija muškaraca je nezainteresovanost i ravnodušnost. A ona sledi i gubitak želje za sexom sa takvom ženom.
Ne pravdam ja nikoga, pišem o muškarcima koji nemaju snage za takvu ženu, već je doživljavaju kao suparnika na nekim poljima. Naravno da svi imaju slabosti, u tome i jeste suština života, boriti se sa slabostima i izaći kao pobednik, nekada i ne, ali ovo nije tema o tome.Meni to bas i ne deluje kao mentalno jaka osoba, iza nje su opravdanja za postupke u zivotu. Zasto je pravdas?
U ostalom, zasto je bitno da je jaka mentalno? Sta god to znacilo, svi imaju slabosti i u tome je poenta ljudskosti.
Da, ovo je poenta, ona takva ga ne privlači više. Da je možda bila manje ''nešto'' moguće da bi mu više odgovarala.Свакако да ће пребродити, још је раније требала да прекине, нашла би неког ко јесте њој сличан.
Па она га таква не привлачи више, просто је.
Није то кастрација, нема везе са њеном снагом, једноставно је не воли, не жели.
Па колико лепих жена буде преварено?
Многи се чуде да мушкарац нађе мање лепу, мање образовану, ал он тражи нешто друго а не ону представу ње коју свет види.