Mentalitet Srba

Da li ste zadovoljni mentalitetom srpskog naroda?

• Jesam

glasova: 53 26,9%
  • Nisam

glasova: 139 70,6%
  • Nemam stav

glasova: 12 6,1%

• Ukupno glasova
    197
225457318_996889591098129_9148512685652525788_n.jpg

Kristijan: Nazivaju me sobaricom Miljane Kulić, ja sam išao za njima, skupljao otpatke, opuške, binde, osećao sam se nipoštovano, kao da sam ja dužan da čistim za nekim, el jednostavno sam takav! Ja sam hteo da im ukažem na ponašanje, pa sam bacao tanjire u bazen, oni to nisu vadili, to ih uopšte nije taklo, čekali su da ih ja na kraju izvadim i operem. El ova današnja generacija je klasična degeneracija. Razumešime?! Sa Miljanom nisam imao ništa telesno, samo na daljinu, spremio sam joj takozvani “Kris šejk” - koktel koka-kole i mog semena! To je bila moja osveta. Taj šejk je sada postao čuveniji od onog frapea od banane, koga sam prvi napravio u Beogradu osamdesetih.

233736192_377434573952342_9169396327094723994_n.jpg

Tačno je da sam odvalio branik od Peglice kojim sam se branio kad me je napala grupa momaka u Crnoj Gori. Ja protiv 30 kršnih Crnogoraca! Bio sam u nekoj diskoteci i potučem se sa nekim dečkom, izujem ga iz papuča. Došo sa nekim naočarima i počeo da se beči, kad sam ga udario pesnicom, prevrnuo sam ga, jedna papuča odletela kao Baošićima, druga ka Miločeru! Prevrnem ja njega, došla braća sa Cetinja, odavde, odande, kao šta vi Beograđani bijete našeg brata, usrana motka, kuka i motika se skupila. Tražim čime da ih gađam, ono kamenjar, drvlje i kamenje, nema ništa, možeš da vataš el onaj pesak da ih gađaš, el ona palma de Majorka, ono lišće! Gledam šta ću i vidim Peglica! Trula sajtna, ovo ono, gledam ja, možda imam sreće, zgrabim ja ono, razdrndam malo, malo leg, malo mrtvo dizanje, malo čučanj, tap otkinuh ja one nitne! Kad su oni videli onu tablicu iskrivljenu, ono od prohroma rđavo, ko skija velika! Udri po njima, masovna tuča, viču”: Joj, ubi nas ovaj sa ovu lajsnu!” I uhapsie me! Neki sa bradicom kaže: “Nisi ti za more, ti si za ludnicu”, i oteraše me iz Crne Gore.

205542463_2912046962402273_6650825229723319717_n.jpg

Najbolji vozači među šestokim momcima su bili: Andrija Drašković, Aca Marinčić, Pepsi, Puta, Tasa, Doca, Pava, Kocka, Spale, Vale, a ja sam bio isto u toj branši. Sećam se da sam ja crvenog Poršea Targu dovezo iz Nemačke. Šta sam uradio? Iznajmio u Rent-a-Car-u i ovde prodao za 15 iljada maraka. Zaustavili čoveka i sad nastao problem, posle odgovaraš za krađu ili za kupovinu ukradenog vozila. Dolazi čovek, kaže: “Kristijane, pa pitao sam ti jel kraden!” Reko: “Pa budalo, kako si mislio da možeš da kupiš auto koji vredi 100 iljada maraka za 15 iljada? Šta sam ja budala ili ti?” Kaže: “Pa ja sam dupla budala.” Reko: “Pa šta me onda pitaš? Za 15 iljada oćeš Porše? E sad mi daj još 10 iljada što si me zvao, majku ti tvoju!” E to je čuvena anegdota kako sam dva puta prodao Porše.

206196724_2912043282402641_1689310318134848877_n.jpg

Сабор Трубача у Гучи почиње у петак 13-тог августа. На свим прилазима Гучи се налазе ковид пунктови, које није могуће заобићи. Морате имати потврду да сте вакцинисани, или радите ''брзи'' тест да би показало да сте негативни. Другачије те не пустају да уђеш у Гучу.
Ковид пунктови почињу са радом у петак, кад буде и почео Сабор.

Сви гости дошли у четвртак. Пуна Гуча народа, почео Сабор пре времена.

Mića je znao da mene ne sme da provocira, mada ja njega ne bih udario, imam kočnicu kad su slabiji ljudi u pitanju, za razliku od npr. Mikija koji kad izgubi kontrolu udara sve redom: Miću, Nadeždu, Tomovića, Ivana Gavrilovića... Mene se ljudi uplaše kad me vide, kažu vidi kolki je kromanjonac dva metra i 130 kila! Meni se desilo da sam ubio čoveka u zatvoru u Patri, u Grčkoj, to možete da proverite tamo u arhivi. U pitanju je bio jedan crnac iz Kenije koga sam udario u grkljan. Ja sam čak pokušao da ga oživim, gurnuo sam mu ruku u grlo da mu izvučem jezik ali me je ujeo za prst. Razumešime?! Nije mu bilo spasa el mu je slomljen dušnik. Nisam za to odgovarao el su komandiri videli da sam to uradio u samoodbrani el je zamanuo da me udari štanglom nakon čega je od mene primio fatalni udarac.

233695558_377436927285440_6639213290473780085_n.jpg

Back