ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.791
Učlanili ga u partiju.Jeo sendviče u neograničenim količinama.Zalivao frutelom.Zavoleo.Počeo da gleda Zadrugu i parove.Zaposlio se u fabriku kablova.Mota, voli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbiga onda ne bi bili Srbi nego Norvezani i bilo bi ti mnogo dosadno u zivotu.veliki je problem sto smo ljubomorni jedni na druge i ne znam kad ce to da prestane...procitao sam skoro na ispovestima da komsije nisu pricale sa komsijama par meseci ili nedelja...od kako su ovi ugradili neku ogradu ili izolaciju za kucu,ne drzite me za rec...takvih primera znam brdo i ne vredi pricati o tome. e sad,da je minimalna plata kod nas na primer 50k dinara,onda racunam da bi skoro svako imao i ogradu i izolaciju. a ovako,ima puno ljudi koji rade za 30k. sa 30k je tesko i sebe prehraniti mesecno,tako da je to jedan od razloga sto su ljudi jako ljubomorni jedni na druge,jer premalo imaju i grcaju u problemima i nemastini. bukvalno,zive na samom minimumu,na dnu. a kad bi svi imali to nesto osnovno,e onda bi bilo manje ljubomore...jer sto da budem ljubomoran na tebe ako i ja imam to sto ti imas? nije to neka ljubomora s razlogom,tipa ako komsija ima 3 auta i kucu na 3 sprata sa bazenom...nego bre,to su neke ljubomore zbog jako sitnih stvari. prosto smo jako,jako tuzan i zalostan narod...
Dođe iz Nemačke, plaća lokalnim alkosima da mu svakog jutra donose hleb iz pekare![]()
Dodje iz Nemacke da pravi svadbu nekom sinu od brata, vidi kakoDođe iz Nemačke, plaća lokalnim alkosima da mu svakog jutra donose hleb iz pekare![]()
Pitaju ga rodjaci da im dotera neki auto iz Nemačke.Ради са половњацима и препродаје полован алат из Немачке.
Никад не зна колико је зарадио или изгубио, не постоји рачунар и програм који би то могао да испрати.
- Баки, важно је да се пара врти