gost 202584
Poznat
- Poruka
- 7.235
неки се изјаснише као чланови менсе, надарени...
зашто им живот није довољан атест?
има ли већег смисла од живота?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta sad, nisi clan Mense i onda si rekao sebi, e sad cu da otvorim temu protiv Mense i da na taj nacin umanjim vrednost necega sto nisam mogao da bude/imam i sl.
Cist mehanizam odbrane. Skolski primer.
Ostavite se Mense, Mensa vas ne dira. Oni ne zele da se druze sa vama. Tu se druze ljudi koji su slicni po IQ-u.A vi niste slicni i prema tome diskriminisani ste. A da ste primljeni da se druzite ne bi otvarali teme.Toliko.
ONI se radije druže nego TI...I pošto znaju kako se treba družiti-zato su i popularniji i veoma poželjni u svakom društvu...Ne možeš naći
prepotentnog-u s IQ preko 140 ili odbojnog...Poneko je malo povučeniji (introvert po rođenju),pa čak i stidljiv,ali svakako susretljiv...No,naravno-
dinamičan život ne dozvoljava zastajanje na svakom čošku...
Da pa šta,ako je odbrana...Nije li to prirodan refleks pred nepoznatim,a želja da se upozna...(Goran ima želju da kontaktira s nekim od MENSovaca,a ne zna
da je poduže u kontaktu s nekoliko čak...-skupi se čak troje u ponekim momentima...)
Samo...Nije to toliko značajno i nisu toliko značajne razlike...Razlike između genijalaca(IQ 200 i više) i "običnih" su nešto drugo-zasad genijalac nije "evidentiran"...
Najviši IQ je zabeležen od 170 i to je jedan od najviših u svetu (zabeleženih)...
Postoje prednosti i gluposti-da se (spo)razumemo...Eto,šta meni fali...![]()
ко разуме будалу с менсовци очас посла.
Ma i ti i Bru-zli ste OK(bar meni...)Čitam neke njegove postove ovde-zaista se da i od njega što šta naučiti...
Tvoji dobri lakonski komentari krase pdf filozofija-neretko sam trljao glavu oko nekih...
Više je nego dovoljan IQ oko 120-130 za kontemplacije najvišeg akademskog nivoa,tako da je razlika vaša a onih 140 i više
-samo u brzini kontempliranja-ne i u kvalitetu...Obično su i nešto veštiji u majstorijama,ali ne značajno...
U kreativnosti su MENSovci posebno vredni,a to se možeš i na temama uveriti...
Pa hajde da vidimo da li Mensovci mogu biti korisni ovom (i nekom drugom)društvu i nama lično-pojedinačno?ове теме управо и ударају у стваралаштво, које неки поистовећују са рушењем...
или, још горе, укалупљују...
окрећем, на пример, исту мисао у сваком посту.
ONI se radije druže nego TI...I pošto znaju kako se treba družiti-zato su i popularniji i veoma poželjni u svakom društvu...Ne možeš naći
prepotentnog-u s IQ preko 140 ili odbojnog...Poneko je malo povučeniji (introvert po rođenju),pa čak i stidljiv,ali svakako susretljiv...No,naravno-
dinamičan život ne dozvoljava zastajanje na svakom čošku...
Da pa šta,ako je odbrana...Nije li to prirodan refleks pred nepoznatim,a želja da se upozna...(Goran ima želju da kontaktira s nekim od MENSovaca,a ne zna
da je poduže u kontaktu s nekoliko čak...-skupi se čak troje u ponekim momentima...)
Samo...Nije to toliko značajno i nisu toliko značajne razlike...Razlike između genijalaca(IQ 200 i više) i "običnih" su nešto drugo-zasad genijalac nije "evidentiran"...
Najviši IQ je zabeležen od 170 i to je jedan od najviših u svetu (zabeleženih)...
Postoje prednosti i gluposti-da se (spo)razumemo...Eto,šta meni fali...![]()
неки се изјаснише као чланови менсе, надарени...
Pa hajde da vidimo da li Mensovci mogu biti korisni ovom (i nekom drugom)društvu i nama lično-pojedinačno?
Pa i trebaju da se dice i hvale svojom nadprosecnom/visokom inteligencijom , samo sto u nasem poremecenom sistemu vrednosti to je SNOBOVSKA PARADA , dok ljudi sa granda i tako ta ekipa koja nema ni osnovnu skolu dobijaju milione samo sto se pojave u casopisu i na tv-u .
primitivizam
Ako si Mensovac-lakše češ biti Grandovac...bravo! reputacija!
i vecito se otvaraju teme o njima a o grandovcima i ostalim tupsonima ne! Kada se dice tupsoni ni zbog cega , zasto i mensovci nebi? Jos malo pa ce da me prebiju na ulici ako spomenem malo jace da sam clan mense....
Ako si Mensovac-lakše češ biti Grandovac...
Nekad ih gledam i slušam šta pričaju i pitam se koji lisac piše te ciljane tekstove za imbecile...Mora da je neki Mensovac...![]()
Ako si Mensovac-lakše češ biti Grandovac...
Nekad ih gledam i slušam šta pričaju i pitam se koji lisac piše te ciljane tekstove za imbecile...Mora da je neki Mensovac...![]()
Znam za pesme (Zaboravio si Milića Vukašinovića...Nije to nikakav mensovac, to je Marina Tucakovic i Bora Djordjevic!
Kakve veze ima mensa sa životom?
Mensa? Mensa? Ti zapravo imash neshto protiv mense? Kako je mogutje da neko ima neshto protiv mense? Kao da kritikujesh filateliste il pesnike. Ima neka fina nit koja spaja vetjinu onih koji pishu tjirilicom. Sad neshto micim, troshim tastaturu na gorana beograd intelektualca bez shkole, al nedelja je boli me uvo nedeljom valja biti uzaludan.