MENJAM

pa ja sam prvo htela sex i otišla sam da kupim tortu... ali sam umesto torte kupila sebi fornetti... mnooogooo fornettija...
i onda kad sam pojela to, malo mi se prispavalo, pa sam morala da popijem guaranu... a sad sam od guarane opet ogladnela...
a kad sam gladna, onda mi nije do sexa... tako da bih ja ipak one kolače ako može... :prstic:

p.s. ako tebe jacobe ako do sutra niko ne uzme, ja ću da odmah ujutru dobro da doručkujem kako ne bih opet ogladnela kad ne treba... i stižem kod metle sa tortom, a ti gledaj da budeš spreman za pokret... :manikir:

menjam dva dana redovnog seksa za jednu celu tortu od 2 kg

elem vec nedelju dana dobijam kittu redovno u paketu sa orgazmima, ali torte/kolaca nigde....a posto sam svinja po prirodi potrebna mi je i reciprocna kolicina slatkisa da nadoknadim snagu, jelte :rumenko:, i zadovoljim malog hedonistu u sebi :manikir:

i tako ovako izzjebana kriziram za tortom :aha:

dakle, menjam decka na dva dana, odlicnih performansi, sa urednim papirima, pelcovanog, u odlicnom tehnickom stanju, za tortu od 2 kg :telefon:

ps:evo ga vice iza: samo zemske (ne da guzu i ne gura u blato) :mrgreen:

nista ne znas:)
posle dobrog eksa posaljes ga po tortu, negde, gde znas da imaju dobre:)
za to vreme ti se izvrnes u krevet i gledas u nebesa.:manikir:

menjam dva dana redovnog seksa za jednu celu tortu od 2 kg

elem vec nedelju dana dobijam kittu redovno u paketu sa orgazmima, ali torte/kolaca nigde....a posto sam svinja po prirodi potrebna mi je i reciprocna kolicina slatkisa da nadoknadim snagu, jelte :rumenko:, i zadovoljim malog hedonistu u sebi :manikir:

i tako ovako izzjebana kriziram za tortom :aha:

dakle, menjam decka na dva dana, odlicnih performansi, sa urednim papirima, pelcovanog, u odlicnom tehnickom stanju, za tortu od 2 kg :telefon:

ps:evo ga vice iza: samo zemske (ne da guzu i ne gura u blato) :mrgreen:

Kakvu tortu voliš?:lol:

Back