Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
gde nestade kambodza... hoću moje kolače...![]()
Jel ti oces kolace il sex?

Ne moze i jare i pare tj. i ebanje i zdranje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

menjam dva dana redovnog seksa za jednu celu tortu od 2 kg
elem vec nedelju dana dobijam kittu redovno u paketu sa orgazmima, ali torte/kolaca nigde....a posto sam svinja po prirodi potrebna mi je i reciprocna kolicina slatkisa da nadoknadim snagu, jelte, i zadovoljim malog hedonistu u sebi
i tako ovako izzjebana kriziram za tortom
dakle, menjam decka na dva dana, odlicnih performansi, sa urednim papirima, pelcovanog, u odlicnom tehnickom stanju, za tortu od 2 kg
ps:evo ga vice iza: samo zemske (ne da guzu i ne gura u blato)![]()

menjam dva dana redovnog seksa za jednu celu tortu od 2 kg
elem vec nedelju dana dobijam kittu redovno u paketu sa orgazmima, ali torte/kolaca nigde....a posto sam svinja po prirodi potrebna mi je i reciprocna kolicina slatkisa da nadoknadim snagu, jelte, i zadovoljim malog hedonistu u sebi
i tako ovako izzjebana kriziram za tortom
dakle, menjam decka na dva dana, odlicnih performansi, sa urednim papirima, pelcovanog, u odlicnom tehnickom stanju, za tortu od 2 kg
ps:evo ga vice iza: samo zemske (ne da guzu i ne gura u blato)![]()

Kakvu tortu voliš?![]()

sa sto vise kremaevo vice iz pozadine: blizu si, pristaje, ne mora se cima daleko![]()

Haha, pa eto, spojimo lepo i korisno.
Poslaću ti listu torti koje bi došle u razmatranje a ti meni Jacobove fotke da vidim ima li tu šta da dođe u razmatranje, pa da pregovaramo.![]()

Jel da posalje profil, portret il neki akt![]()

može, al da nema patišpanj...****** tortu s patišpanjem...ko da jem leba i šećer...:/

može, al da nema patišpanj...****** tortu s patišpanjem...ko da jem leba i šećer...:/
piskote, keks, bilo sta samo da nije patispanj Neee, patišpanj je za one teške torte sa kremovima u koje se dodaju orasi i puno jaja.
Dobra je puslica-kora, sa pečenim celim lešnicima, i odozgo neki fin krem...Lagano i sočno.![]()

Metlo, eto da te utjeshim meni ne fali nicega u zivotu...imam i slatkisha i seksa i svashta neshto![]()

uuu hjbt, keks sa slatkisima...
jeftino si utopila tog svog u cokoladu, na svasta to moze da izadje... good-luck pile

Ma ćuti Ivo, ne treba meni sex nego hoću da krečim kuću, i menjam podove, udaram tapete i te fore. Pa ako Jacob može da izdrži sexualni maraton sa metlom, može vala i meni da pomera nameštaj![]()
Ma ćuti Ivo, ne treba meni sex nego hoću da krečim kuću, i menjam podove, udaram tapete i te fore. Pa ako Jacob može da izdrži sexualni maraton sa metlom, može vala i meni da pomera nameštaj![]()

![]()
psss da ne cuje![]()
znaci dzaba sam poslala one fotke...trebalo je sake i bicepse...pa sto odma ne kazes