Meni je ovo malo cudno

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Recimo jel se desilo nekom od vas da cura sa kojom ste poceli, ostavi pidzamu nakon 10 dana veze kod vas, pa onda lak za nokte, pa lancic, pa narukvicu i tako te zenske stvari?

Dakle o cemu se tu radi, ae za pidzamu mi je jasno, ali ovo ostalo ostaviti na vidnom mestu mi je cudno. Da li je to ustvari provera da jos neka ne dolazi? Jer ako vi maknete te njene stvari i ne vratite ih na mesto di je ona ostavila ona ce poceti sumnjati. Jesam u pravu?

Recimo jel se desilo nekom od vas da cura sa kojom ste poceli, ostavi pidzamu nakon 10 dana veze kod vas, pa onda lak za nokte, pa lancic, pa narukvicu i tako te zenske stvari?

Dakle o cemu se tu radi, ae za pidzamu mi je jasno, ali ovo ostalo ostaviti na vidnom mestu mi je cudno. Da li je to ustvari provera da jos neka ne dolazi? Jer ako vi maknete te njene stvari i ne vratite ih na mesto di je ona ostavila ona ce poceti sumnjati. Jesam u pravu?

i ti umes da postavis normalnu temu :klap: :klap: :klap: :klap: mada me ova tema veoma podseca na onu glupu epizodu sex i grada kada ona jadna keri ostavlja stvar kod zverke :bljak:

Ostavlja svoje simbole koji će te podsećati na nju i kada ona nije tu.Iz istog razloga zašto te svakog dana proverava gde si s kim si kako si šta radiš,zašto mi se ne javljaš ..jao nemoj da se vadiš ...
flirt4.gif

tako jedan lik sto ga znam upao u vezu iz koje mu je trebalo 3 godine da izadje jer je papak ,naime, pocelo je tako sto je svaki put ostavljala po neki predmet kod njega i malo-malo jednom prilikom zatekli smo se nas par tamo i imali sta da vidimo ... na ulazu dva tri para roze papuca, prostorije se napunile nekih saksija i onih plisanih igracaka ,WC je postao total roze , zenske kreme i samponi za intimno pranje i cvetni dezeni na ogrtacima.... roze omoti kniga..sve roze ******
posle tru godine muke tantalove svatio je konacno da ne voli tu boju mucenik

osvaja teritoriju losom taktikom...
a mozda su joj sve te stvarcice potrebne kad provodi vreme kod njega.dok provodi, kad vise ne bude zelela pokupice ih
i zenske stvari daju jednu finu notu muskom svedenom i cesto nezanimljivom gnezdu

Nisi u pravu. Ona hoće da se useli kod tebe. :tajna:

To je odavno poznato poslovnim ljudima,ali ne kod nas naravno ( :mrgreen: ) nego u onom dalekom kapitalističkom svetu ,svaki šef ofarba ceo sprat koji mu pripada u neke boje koje mu se psoebno sviđaju a kako vreme prolazi i taj raste u moći i njegove boje se šire i na druge spratove :zaljubljena:
Roze papuče..zar nije ostavio bar jedan prostor u gajbi za sebe,neki mali kutak barem gde će igrati play station,?

pa da ona je pocela osvajanje tako sto je nametnula svoje boje a on je bio skroz CRN z:lol:
a ima i kutak za sonny :klap:

zena treba sve svoje da sa sobom nosi, a da svoj trag ostavi da lebdi svuda oko njega i u njemu
tako ce on smatrati da je teritorija bezbedna i sacuvana i nece mu pasti na pamet da je vec uveliko zauzeta,
kad shvati bice kasno. ali onda sto bi se borio protiv tako neznog osvajaca

jedno je da zaboravi, ali ta se bash uveliko useljava :D

cestitam Sinnke :D

tako jedan lik sto ga znam upao u vezu iz koje mu je trebalo 3 godine da izadje jer je papak ,naime, pocelo je tako sto je svaki put ostavljala po neki predmet kod njega i malo-malo jednom prilikom zatekli smo se nas par tamo i imali sta da vidimo ... na ulazu dva tri para roze papuca, prostorije se napunile nekih saksija i onih plisanih igracaka ,WC je postao total roze , zenske kreme i samponi za intimno pranje i cvetni dezeni na ogrtacima.... roze omoti kniga..sve roze ******
posle tru godine muke tantalove svatio je konacno da ne voli tu boju mucenik

Da ne radi ona na pinku:zcepanje:

Apsolutno! To se zove "obelezavanje teritorije"! Kao sto kuce obelezava svoje bandere i zbunove, tako i ona! Mora da se zna ko je gazdarica u kuci za slucaj da doje neka konkurencija!
A pikirana teritorija nije samo kuca vec i sam domacin, tragovi noktiju po njegovim guzzovima i sljive ranke po vratu nisu tu bas slucajno :malav:

Back