MEGATREND: Sa bilborda tera mlade iz Srbije

Глупост. Знам двоје њих који студирају на мегатренду како би могли да се после тога запосле у државној фирми преко везе, а у иностранство им не би дали ни овце да чувају без да их неко надзире. Можда је глупо што овако генерализујем на основу њих двоје, али ако они завршавају мегатренд моје је питање ко не може да га заврши?

лик који је то смислио је оно... жешћи. чуј заврши у србији и пали одавде... зајеби државу, то је фаца... мангупи.

A da tragikomika bude jos veca, ministar prosvete predaje na njemu!:dash:
U ostalom kada ministar zdravstva moze da se operise u inostranstvu, onda me ni ovo vise ne cudi:besan2:

Глупост. Знам двоје њих који студирају на мегатренду како би могли да се после тога запосле у државној фирми преко везе, а у иностранство им не би дали ни овце да чувају без да их неко надзире. Можда је глупо што овако генерализујем на основу њих двоје, али ако они завршавају мегатренд моје је питање ко не може да га заврши?

Tacno tako. Upravo to nam govori koliko je kvalitet obrazovanja ovde opao.

Гледам РТС 1, где Мића Јовановић Директор ,,Мегатренда'' покушава да објасни садржај на билбордима. Толико је био смуван да сам разумео само да почетак садржаја на билборду требало је да потстакне државу .... и није довршио, исекоше га. Највероватније да се нешто излупетао.
Иначе, већ су почели са скидањем ових спорних билборда.
Али зато ће усмено да студентима саопштавају: ,, Чим код нас дипломираш, можеш одмах да емигрираш''.

Стварно вас људи не контам....како би слоган требао да буде "Чим дипломираш иди у Националну службу за запошљавање и чекај унуке па ћеш са њима и посао дочекати".... А успут дођи на Крстарицу да те људи добро испљују јер си глуп и ленштина јер у СРБИЈИ не можеш да нађеш посао....

Poslednja izmena:
Мића Јовановић Директор ,,Мегатренда'

Ко до своје шездесете године не достигне достојанство имена Милан, Михајло или шта већ него га још увек зову Мића... професор Мића...

у ствари, тај је идеалан да буде ректор Мегатренда, шта се ја ту буним.

ректор Мегатренда,[/B] шта се ја ту буним.

Ректор или (ди)ректор и није тако важно, али далеко је важније да се једна оваква институција отворено залаже за одлазак дипломаца из Србије. Ко зна каквих спискова на том Мегатренду има: за Америку, за Канаду, за Немачку,за ..... Ако већ отворено на билбордима пише: ,,...заврши Мегатренд И-пали'' није искључено да постоје и спискови. Неко би то требало да провери.

лик који је то смислио је оно... жешћи. чуј заврши у србији и пали одавде... зајеби државу, то је фаца... мангупи.
Taj je ustvari veliki rodoljub , kao i ta reklama što je vrhunski čin patriotizma ,svaki turbomenager sa tih privatnih fakulteta tipa megatrend koji ostane u Srbiji je samo teret za nju i u 90% slučajeva će da se preko neke partije ili rodje uvali na neku javnu funkciju gde će da brsti državne pare , što zbog alavosti i lične koristi , što zbog neznanja i nekompetencije posle tih škola . Tako da treba podržati takve da pale što dalje , a kreatora ove sjajne reklame , odmah preko veze primiti u VIS Idole,da sa Krletom i Šaperom prodaje maglu za mnogo veći keš . Sad to što ćer sa tim dioplomama raditi na baustelle to je već druga priča , tad će biti kasno .

Idioti su sami sebi uspeli da naprave kontra-reklamu i da na sebe navuku bes mnogih ljudi. Fakat je onaj ko je osmišljao kampanju genije :lol:

Ocigledno je takvu kontraproduktivnu reklamu smislio isti "genijalac" koji je smislio i izuzetno glupo ime za jedan fakultet i kao sto vec jednom rekoh sa takvim nazivom nema sanse da student u inostranstvu bude shvacen ozbiljno. Ovo je veoma realistican opis onoga sto ceka otprilike svakoga ko se usudi da se ponosno pojavi u EU sa MEGATRENDOVOM diplomom:
http://forum.krstarica.com/showthre...-iz-Srbije?p=17229709&viewfull=1#post17229709

Taj je ustvari veliki rodoljub , kao i ta reklama što je vrhunski čin patriotizma ,svaki turbomenager sa tih privatnih fakulteta tipa megatrend koji ostane u Srbiji je samo teret za nju i u 90% slučajeva će da se preko neke partije ili rodje uvali na neku javnu funkciju gde će da brsti državne pare , što zbog alavosti i lične koristi , što zbog neznanja i nekompetencije posle tih škola . Tako da treba podržati takve da pale što dalje , a kreatora ove sjajne reklame , odmah preko veze primiti u VIS Idole,da sa Krletom i Šaperom prodaje maglu za mnogo veći keš . Sad to što ćer sa tim dioplomama raditi na baustelle to je već druga priča , tad će biti kasno .

То и ја мислим, па људи ти који завршавају мегатренд сигурно неће отићи у иностранство, осим ако не планирају да чисте клозете са том дипломом, већ ће остати у Србији где ће се запослати преко везе и постати "експерти". Ово им је уствари и добра реклама, да помисле људи да им диплома нешто вреди.

Чујем да је вечерас Инспекција СКИНУЛА ТЕ БИЛБОРДЕ - а што је још горе, чуо сам да Министар просвете Обрадовић предаје на Мегатренду...:dash::dash::dash::dash::dash:
не знам је л' истина........
Он је декан на Мегатренду.Неписмени министар и декан.

Само у овако смешним државама једног министра образовања не би било срамота да, прво, ради било какав други посао док је министар, и друго, предаје на школама тог ранга.

Какво блато.

Pa mala ministarska plata, a čeljad gladna.

Back