gost 183655
Veoma poznat
- Poruka
- 11.300
Предаје, дал управно право, нешто тако, редован је професор.
...le-le

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Предаје, дал управно право, нешто тако, редован је професор.
Чујем да је вечерас Инспекција СКИНУЛА ТЕ БИЛБОРДЕ - а што је још горе, чуо сам да Министар просвете Обрадовић предаје на Мегатренду...
не знам је л' истина........
Profesori ne smeju da obaraju studente, jer ako se procuje, ko ce onda baciti pare da upise taj fakultet...
Gradivo je nakaradno, a vecina profesora i to smanji i bukvalno kaze studentima sta ce biti na ispitu...
Dosta ispita se polaze preko besmislenih seminarskih radova...
Profesrima je to uglavnom "tezga" tako da ih briga za redovnost i kvalitet nastave...
Борис Тадић ће ускоро постати академик Банту академије.Да ли то неко помену да се Мегатренд између осталих стручњака дичи и самим Борисом Тадићем као предавачем?
Па, не знам, иди на сајт. Паметан да предаје управно, најсувопарнији испит на правном? Паметан да предаје на правном? Паметан да се бави правом? Хахха, зезам се, има паметних......le-le...gde bas upravno, taj predmet bi trebalo da predaje neki pametan covek...doduse sta pa ja pricam meni je predavao leceni sizohrenik koji ispituje kada ima lucida intervala u svakom prestupnom roku, u suprotnom je u ludnici...inace divan strucnjak, aktivan i agresivan clan Dveri, napisao je cak i upravno pravo na nemackom jeziku...jes' da nije bas pedagog, ono ne shvata koji glas cuje jer se istovremeno mesa par njih ali boze moj, bar nije gnjecavi ministar u pitanju...
![]()
Не причај глупости.Направили су спрдњу и отпад од високог школства.Daj bre pisete gluposti svi odreda, nemate pojma, vidim da ima ovde nekih mnogo velikih evropljana koji ismevaju privatne fakultete, pa u EU su fakulteti kao Megatrend, nisu teski ali su dobri, ako hocete evropsko obrazovanje u Srbiji to je onda bas takvo obrazovanje kao na nasim privatnim fakultetima poput Megatrenda i Singidunuma i BK.
Не причај глупости.Направили су спрдњу и отпад од високог школства.
Inace da, bilbord je bas glup i jadan, nepatriotski, i sam naziv tog univerziteta je glup i smesan, ali ako danas u 21. veku hocete da ucite marksizam iz neke knjizurde od 600 strana e onda upisite drzavni fakultet kao ja.![]()
Pa tebe niko silom ne tera da studiras na drzavnom fakuletetu. "Druskane" ako nisi za to, bolje odustani na vreme.
Nije istina, marksizam kao poseban predmet odavno se vise ne uci.
Uskoro zavrsavam to smece, ostalo mi je jos nekoliko ispita, inace znam ne mali broj kolega koji skoro ni jedan ispit nisu polozili bez bubice i da, danas nema vise markzima ali imas npr. kritiku politicke ekonomije - knjizurda od 600 strana sve vrvri od Marksa, Engelsa i Lenjina, mislim ako je to evropsko obrazovanje za 21. vek onda ja ne znam sta da kazem *******.
Па ти друштвени факултети су одавно ђубре а поготово правни.Ови приватни су још гори.Daj bre ja studiram na drzavnom, to je sprdnja i otpad, valjda znam, npr. masovno koriscenje bubica na ispitima i razvlacenje po 6 meseci sa glupavim ispima poput "Kritika politicke ekonomije" (a sto je blaza verzija marksizma).
Борис Тадић ће ускоро постати академик Банту академије.
Па ти друштвени факултети су одавно ђубре а поготово правни.Ови приватни су још гори.
Ali zato marketinski efektivan i uspesan. Megatrend kao jedan privatni univerzitet ima ciljnu grupu u drustvu (prilican procenat mladih koji zele da odu) i njima se obraca.Inace da, bilbord je bas glup i jadan, nepatriotski, i sam naziv tog univerziteta je neozbiljan, ali ako danas u 21. veku hocete da ucite marksizam iz neke knjizurde od 600 strana e onda upisite drzavni fakultet kao ja.![]()
Ja zavrsavam bachelor na drzavnom, ne pada mi ni na kraj pameti da nastavim master, ako budem nastavio ili cu na neki dobar privati ili negde u inostranstvo.
Inace drzavi mozes da zavrsis bukvalno bez da otvoris knigu ako znas dobro da varas na ispitima i ako si dobar u rukovanju bubicama, toliko o "kvalitetu".![]()
Па упиши ПМФ или ЕТФ,па га заврши.Не генерализуј са тим твојим корумпираним факултетима.Ja zavrsavam bachelor na drzavnom, ne pada mi ni na kraj pameti da nastavim master, ako budem nastavio ili cu na neki dobar privati ili negde u inostranstvo.
Drzavni fakulteti su prepuni zatucanih, tvrdoglavih, konzervativnih profesora, varanja na ispitima su masovna, drzavni mozes da zavrsis bukvalno bez da otvoris knigu ako znas dobro da varas na ispitima i ako si dobar u rukovanju bubicama, toliko o "kvalitetu".![]()
Uskoro zavrsavam to smece, ostalo mi je jos nekoliko ispita, inace znam ne mali broj kolega koji skoro ni jedan ispit nisu polozili bez bubice i da, danas nema vise markzima ali imas npr. kritiku politicke ekonomije - knjizurda od 600 strana sve vrvri od Marksa, Engelsa i Lenjina, mislim ako je to evropsko obrazovanje za 21. vek onda ja ne znam sta da kazem *******.