Samo da kazem,da sam morala da prochitam sve od prve do 26-te strane.
Jedno te isto vrtite u krug,ali dobro....shta sad.
Mogu li ja da se nadovezem?

Ja zaista ne znam kakvo je stanje na Megatrendu,ali komshinica preko puta mene je na Megatrendu.Mislim,da je na nekom smeru shto ima veze sa komunikologijom.
Elem,hocu samo da kazem da su nam se igrom sluchaja "potrefili" neki profesori.
Ja sam na Filoloshkom i takodje imam kulturologiju kod istih profesora koji su njoj predavali.
E,sad...ne mogu da pricham za ostalo,ali cu izneti moj primer.
Dakle,ista nam je profesorka (chak i iste knjige)...i dalje mi nije jasno kako nama na Filoloshkom treba pa bar jedno mesec dana (nekima chak i duze,ali ajde da uzmem neki prosek) za spremanje istog dok su ona i njene drugarice uzele vikend pred ispit da neshto prochitaju.
Lichno sam doshla kod nje na kafu kad su to spremale. Napominjem da su to dve knjige,jedna od nekih 600 strana a druga nekih 400 (trenutno mi knjige nisu kuci pa da pogledam tachan broj). I sve do jedne su polozile,dok je kod nas bila jako mala prolaznost ne samo u junu,vec i u oktobru (iako uzmemo da su to neki ljudi spremali za uslov).
To je moje iskustvo sa tim...
A ne mogu da ne primetim post "kiselog grozdja",tako sam ga zapamtila

(mislim da je nick Leanna ili tako neshto).
Da li je to odgovor jedne zdrave i psihichki stabilne osobe?
Mislim,mene ova njena pricha jaaaaaaako podseca na neku od ultrapopularnih "latino-americhkih" serija shto moja nana sa nestrpljenjem prati.
Mislim,ako je tako shto kaze....

Mom drugu je deda bio osnivach Katedre za ruski na Filoloshkom fakultetu,tata mu bio poznati prevodilac za shapnski,italijanski i francuski jezik pa neshto ne vidim da se Radmilo gushi u parama i da guvernante idu za njim i menjaju mu pelene.
A ako su roditelji toliko priznati "akademski gradjani" shta su onda to napravili od svog cheda?
Mada neshto ne vidim da se "akademski gradjani" gushe u parama.
Moj deda je bio ginekolog,baba profesor knjizevnosti,mama je zavrshila Saobracajni fakultet i Vishu turistichku. Radi u turistichkoj agenciji vec 18god i mogu reci da sam i ja proputovala sa njom veci deo Evrope i neshto malo Azije.
Ali daleko od toga da idem 10 puta mesechno u Njurok u shopping...i ostale nebuloze.
Mislim da su to neke neostvarene zelje jedne tinejdzerke koja ne zeli da prihvati stvarnost.
Idem u offtopic,znam,i jako mi je zao zbog toga...ali jednostavno sam morala neshto reci na ove ridikulozne izjave.