Mega DODIK protiv doktrine TAQIYA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

razmjena365

Početnik
Poruka
7
Iskren Srbin zvani Dodik godinama stoji na vetrometini islamskih fundamentalista. Pored sebe i protiv sebe ima ljude cija kultura dozvoljava incest, režu klitorise svojim ćerkama, u jednom velikom djelu svog svjeta pederastija je zabava kao gledanje TV ( Pakistan, Afghanistan potražite BUCHA BAZI) i iznad svega imaju doktrinu koju Srbi znaju sto jest u praksi ali nisu znali da je to citava kompleksna nauka zvana TAKIYA ....

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Taqiya

Dodik se samo bori protiv vrijednosti koje neće da nametne svojoj zajednici.

"Такија" је исламско учење да се неверници обмањују у интересу муслимана све док се не оствари муслимански циљ(елиминација неверника).
takija je ucenje siita da mogu da lazu da su pripadnici druge vere da spasu svoju veru ako su izlozeni progonima.Bosnjaci su suniti,a ne siiti.
a.takija je nastala upravo jer su ih suniti progonili siite pa su ovi morali da skrivaju veru da bi opstali.
dobar koncept za sacuvanje vere u teskoj situaciji.siiti imaju kefalo.

takija je ucenje siita da mogu da lazu da su pripadnici druge vere da spasu svoju veru ako su izlozeni progonima.Bosnjaci su suniti,a ne siiti.
a.takija je nastala upravo jer su ih suniti progonili siite pa su ovi morali da skrivaju veru da bi opstali.
dobar koncept za sacuvanje vere u teskoj situaciji.siiti imaju kefalo.

То раде и једни и други. И једни и други су тешко зло.

Koliko ja znam, to isto rade i Jevreji. Oni ce takodje lako promeniti veru ako zatreba, pri cemu ce tajno da zadrze i vrse obicaje svoje vere. Razlog je isti - progoni.

Mada sam prilicno ubedjen da Jevreji, za njih znam, danas to zloupotrebljavaju za prikrivanje (maskiranje, spijunaza...), posto iz prve ruke znam za neke primere.

Cim cujem ime DODIK,kosa mi se dize na glavi,a uzas se useljava u moju dusu.Jako se bojim,da on ne izazove neki potres na ovim,balkanskim prostorima.

Velika je sreca,da imamo pametnog i diplomatiji vestog Premijera,Gospodina Vucica,koji ce uvek znati da suzbije agresivne izjave,Predsednika RS.Dodika.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back