DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Pozdravljaš samog sebe i sve koji te znajuDenca67:Pozdrav Stewi75

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdravljaš samog sebe i sve koji te znajuDenca67:Pozdrav Stewi75

nepismeni, ne znam se piše odvojeno, da ne nabrajam dalje...stewa75:Sto bi rekle Nislije lele lele sto se ovaj DellBoy raspituje,sada neznam dali su mu ove informacije potrebne radi zaposlenja... !
stewa75:Samo za opismenjenog dosadnjakovica! MI SMO VESEO NAROD KOJI,U ISTO VREME CENI I PESIMIZAM,JER GA SMATRA OTMENIM,JER OSLOBADJA ODGOVORNOSTI. AKO NEKO VEC UNAPRED SUMNJA U SVOJ USPEH,NEUSPEH CE MU LAKSE PASTI,JER GA JE MUDRO PREDVIDEO. NEDOSTAJE MI KONDICIJA ZA OZBILJNU STRATEGIJU I LJUDI SA JAKIM KARAKTEROM. PREVISE JE POVRSNOG MUDROVANJA I NEZADOVOLJSTVA,KOJI NE PODSTICU AKCIJU,NEGO JE BLOKIRAJU. PUT PREMA VRHU POCINJE ONOG DANA KADA PREUZMEMO POTPUNU ODGOVORNOST ZA SEBE,NE TRAZECI IZGOVORE.

stewa75:Svaki clan GEM coll kao i sama firma placaju sve i na vreme jer imaju ubedljivo najbolje plate za razliku od drugih tj. vas koji samo zaludjuju jer nemaju drugo sta da rade!

, mislim...i cela ta prica.stewa75:Izvinjavam se Denci67, ipak nisu oni za ovaj posao navikli su da rade za 200,300.......500 eura ali MESECNO.Tako da sam siguran da bi im pozlilo posle prve zaradjene sume u nasoj najboljoj i najsjajnijoj firmi GEEEEEEM coll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sada mi je jasno zašto mi tako loše ide, nisam kupio akcije GEM collection firem.stewa75:Najsigurnija i najbolja firma na svetu je GEM collection!
bojan p:Sada mi je jasno zašto mi tako loše ide, nisam kupio akcije GEM collection firem.
Pošto nema poziva od GEMovaca koji ovde svraćaju čak ni na sastanak, a posao je poslovna tajna normalno, da ja vama ponudim nešto: Knjiga "Kako postati bar dvostruko uspešniji u GEM firmi u 3 koraka" je vaša za simboličnu sumu od... pa dogovorićemo se.