MEGA BOOK GAME COLLECTION???!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto bi rekle Nislije lele lele sto se ovaj DellBoy raspituje,sada neznam dali su mu ove informacije potrebne radi zaposlenja ili samosazaljenja mada vidi se da je decko mnogo pametan cudi me da nezna sve te informacije.E to su ljudi koji zele samo da napakoste nekom misleci da sve znaju pa ajd i takvi da posavetuju nekog a usput kad malo bolje pogledaju stvarnost shvate da licno oni nemaju prebijene pare pa onda njihovo poznato "zasto ja da nemam a drugi da imaju" a neznaju ni sami koliki su praznoglavci i lenjivci jer da su uspesni u svom poslu i zivotu nebi imali vremena za gubljenje i "pogresno" savetovanje drugih ljudi tj. lupanja gluposti!

stewa75:
Sto bi rekle Nislije lele lele sto se ovaj DellBoy raspituje,sada neznam dali su mu ove informacije potrebne radi zaposlenja... !
nepismeni, ne znam se piše odvojeno, da ne nabrajam dalje...:lol:
A iskreno raspitujem se i jeste radi zaposlenja.
Honorarno bih radio za UPBOK kojima bih vas, uz sve podatke, rado prijavio!8-)
A oni, za Dan bezbednosti, ako me se sete....sete:-D

Samo za opismenjenog dosadnjakovica! MI SMO VESEO NAROD KOJI,U ISTO VREME CENI I PESIMIZAM,JER GA SMATRA OTMENIM,JER OSLOBADJA ODGOVORNOSTI. AKO NEKO VEC UNAPRED SUMNJA U SVOJ USPEH,NEUSPEH CE MU LAKSE PASTI,JER GA JE MUDRO PREDVIDEO. NEDOSTAJE MI KONDICIJA ZA OZBILJNU STRATEGIJU I LJUDI SA JAKIM KARAKTEROM. PREVISE JE POVRSNOG MUDROVANJA I NEZADOVOLJSTVA,KOJI NE PODSTICU AKCIJU,NEGO JE BLOKIRAJU. PUT PREMA VRHU POCINJE ONOG DANA KADA PREUZMEMO POTPUNU ODGOVORNOST ZA SEBE,NE TRAZECI IZGOVORE.

stewa75:
Samo za opismenjenog dosadnjakovica! MI SMO VESEO NAROD KOJI,U ISTO VREME CENI I PESIMIZAM,JER GA SMATRA OTMENIM,JER OSLOBADJA ODGOVORNOSTI. AKO NEKO VEC UNAPRED SUMNJA U SVOJ USPEH,NEUSPEH CE MU LAKSE PASTI,JER GA JE MUDRO PREDVIDEO. NEDOSTAJE MI KONDICIJA ZA OZBILJNU STRATEGIJU I LJUDI SA JAKIM KARAKTEROM. PREVISE JE POVRSNOG MUDROVANJA I NEZADOVOLJSTVA,KOJI NE PODSTICU AKCIJU,NEGO JE BLOKIRAJU. PUT PREMA VRHU POCINJE ONOG DANA KADA PREUZMEMO POTPUNU ODGOVORNOST ZA SEBE,NE TRAZECI IZGOVORE.

A jel to iz nekog vašeg priručnika?:lol:
Koliko si platio poreza na prihod?

a,da mozda nemate i milu noc na tim sastancima,M***CU vam hostaplersku(covek lepih manira),te fore su se prodavale 2000g.ali za manju kintu,nesecam se tacno ali oko 800 evrica,pa sam kao svvaki kreten prodao kola i ulozio lovu.nisam razmisljao o ******* neko o gomili love,jer mi je "domacin" slozio pricu da sam se obrtao oko sebe.ALI OVCE SU ZA ShIShANJE.

stewa75:
Najsigurnija i najbolja firma na svetu je GEM collection!
Sada mi je jasno zašto mi tako loše ide, nisam kupio akcije GEM collection firem.

Pošto nema poziva od GEMovaca koji ovde svraćaju čak ni na sastanak, a posao je poslovna tajna normalno, da ja vama ponudim nešto: Knjiga "Kako postati bar dvostruko uspešniji u GEM firmi u 3 koraka" je vaša za simboličnu sumu od... pa dogovorićemo se.

bojan p:
Sada mi je jasno zašto mi tako loše ide, nisam kupio akcije GEM collection firem.

Pošto nema poziva od GEMovaca koji ovde svraćaju čak ni na sastanak, a posao je poslovna tajna normalno, da ja vama ponudim nešto: Knjiga "Kako postati bar dvostruko uspešniji u GEM firmi u 3 koraka" je vaša za simboličnu sumu od... pa dogovorićemo se.

Kupujem celo izdanje! Ne pitam za cenu:-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back