Medvedev : Srbi i Rusi su najstariji na svetu

Da li je srpska civilizacija najstarija ?

• Da

• Ne

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

George Peter Jones

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
171
052421001.png

Nakon Drugog kongresa istoričara u Sankt Peterburgu, predsednik Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, je potpisao ukaz o formiranju komisije, koja ima za cilj da izvrši reviziju istorije Rusij, i iz nje otkloni sve falsifikate.
Na Kongresu je istaknuto da je najstarija civilizacija Serbo-raška, što su učesnici Kongresa potvrdili, a isto je učinio i sam predsednik Medvedev, donošenjem ovog ukaza.

052421001.png

Nakon Drugog kongresa istoričara u Sankt Peterburgu, predsednik Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, je potpisao ukaz o formiranju komisije, koja ima za cilj da izvrši reviziju istorije Rusij, i iz nje otkloni sve falsifikate.
Na Kongresu je istaknuto da je najstarija civilizacija Serbo-raška, što su učesnici Kongresa potvrdili, a isto je učinio i sam predsednik Medvedev, donošenjem ovog ukaza.
Svaka cast.

I Hrvati konacno priznaju da su doselili sa Bliskog Istoka pre 10 000 godina-da je Seoba Slovena izmisljotina..

Dragan Primorac, ČLAN MEĐUNARODNE SKUPINE ZNANSTVENIKA, ZA SLOBODNu DALMACIJU PREDSTAVLJA REZULTATE 12-GODIŠNJEG ISTRAŽIVANJA O GENETSKOM PODRIJETLU
VELIKO ISTRAŽIVANJE Preci Hrvata u Europi su živjeli i prije ledenog doba

Dragan Primorac

Međunarodna skupina znanstvenika, među kojima je i prof. dr. Dragan Primorac, rekonstruirala je genetsko podrijetlo Hrvata i ti će novi znanstveni rezultati biti dragocjeni za nadogradnju povijesnih spoznaja.

http://www.alexa-hr.com/out/www.slobodnadalmacija.hr

I Hrvati konacno priznaju da su doselili sa Bliskog Istoka pre 10 000 godina-da je Seoba Slovena izmisljotina..

Dragan Primorac, ČLAN MEĐUNARODNE SKUPINE ZNANSTVENIKA, ZA SLOBODNu DALMACIJU PREDSTAVLJA REZULTATE 12-GODIŠNJEG ISTRAŽIVANJA O GENETSKOM PODRIJETLU
VELIKO ISTRAŽIVANJE Preci Hrvata u Europi su živjeli i prije ledenog doba

Dragan Primorac

Međunarodna skupina znanstvenika, među kojima je i prof. dr. Dragan Primorac, rekonstruirala je genetsko podrijetlo Hrvata i ti će novi znanstveni rezultati biti dragocjeni za nadogradnju povijesnih spoznaja.

http://www.alexa-hr.com/out/www.slobodnadalmacija.hr

većima tzv Hrvata su Srbi katoličke veroispovesti.......

walter45;18065722[COLOR="blue":
]jedini slavenski narod,bato.u to verujem i danas..
[/COLOR]

:hahaha::hahaha::hahaha:

mislis na rvate ??? ajoj...dzinovske pande se brze pare od rvata , kako onda mozete biti najstariji ? ako vas je 20 ih proslog veka bilo jedva 300,000 :rotf::rotf::rotf:

znaci ,u pocetku bese rec ''rvat i rvatica'' ? :think:....pitanje je sad ODAKLE SU DOSLI ...DAL SA ZEMIJANSKE PLANETE ,DJAVO CE GA ZNAT !

теби је довољно да неки Рус каже ''амин'', па да истог тренутка промениш мишљење о Деретићу :)

Ja se priklanjam istini autoriteta :mrgreen: Šalim se... nisam promenio mišljenje o njemu, samo sam počeo da ga preispitujem... Ako se sad složio toliki broj istoričara(pa još ruskih :lol:) onda i nije prazna priča... Ne znam ti mi kaži jel ima istine ili su sve to budalaštine...

Back