Medvedev dolazi u Beograd

[
9804781644a381f822b61c525583519_extreme.jpg

Ova slika ko u crtacima......imas malog pametnog i pored njega sirovinu bez mozga.

rusija naravno hoce srbiju u svoju interesnu sferu, sa tadicem ili bez. zato i dolaze, zasto bi inace?
rusija ima kesh za razliku od zapada, keshom su ameri upravljali svetom, sad se curak okrenuo.

tadic ce da svira sta treba, kako treba i kolko treba onom ko plati.
a jeftin je, malo je interesanata, nema se love u evropskim fondovima za balkanske prsipetlje.

Tadic ?
Tadic ce pravo na Gvantanamo.......ako mu se amerkinaci smiluju.

a ovde treba zaista demokratski izabran i normalan predsednik.

Verovatno da promovišu trasu južnog toka, koja ulazi u Srbiju preko Zaječara...

Ranije sam mislio da je tu Niš na šteti, ali pošto sam sad čuo od nekih ljudi, koji znaju temu, da tu nema mogućnosti da se Niš i Zaječar okoriste, onda nema ni veze... Neka bomba prolazi kroz Zaječar... :lol:

opet podeljenost u stavovima bez konkretne analize !!!
posle bajdena,2 coveka USA,dolazi 1 covek rusije,u istoj godini.....dal je to slucajnost ili ?????
dal se to nad srbijom opet vedri,il se oblaci ???? koliko su srpski politicari pravilno odigrali igru ???
cini mi se da trapavo zagovaraju neutralnost,a da se sve radi da do nje ne dodje....il mi se samo cini....voleo bih da je tadic pametan pa da mu ovo dodje kao tvrdjenje pazara....ali sam skeptican ....

posle bajdena,2 coveka USA,dolazi 1 covek rusije,u istoj godini.....dal je to slucajnost ili ?????
dal se to nad srbijom opet vedri,il se oblaci ???? koliko su srpski politicari pravilno odigrali igru ???
cini mi se da trapavo zagovaraju neutralnost,a da se sve radi da do nje ne dodje....il mi se samo cini....voleo bih da je tadic pametan pa da mu ovo dodje kao tvrdjenje pazara....ali sam skeptican ....

Bravo, odlično zapažanje...

nadajmo se najboljem...

Koliko su ovi sa zapada i istoka pravilno odsvirali melodiju za tu igru,

toliko su nasi politicari pravilno odigrali to kolo :think:

Back