USS Voyager
Zainteresovan član
- Poruka
- 466
e kad bi nam Putin bio predsednik..
drugacije bi se ovde zivelo..
naravno na bolje..
dobar je i Medvedev
naravno na bolje..
dobar je i Medvedev
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e kad bi nam Putin bio predsednik..
naravno na bolje..
dobar je i Medvedev

Ova slika ko u crtacima......imas malog pametnog i pored njega sirovinu bez mozga.

Dobro dosao![]()

kriva zastavica 

rusija naravno hoce srbiju u svoju interesnu sferu, sa tadicem ili bez. zato i dolaze, zasto bi inace?
rusija ima kesh za razliku od zapada, keshom su ameri upravljali svetom, sad se curak okrenuo.
tadic ce da svira sta treba, kako treba i kolko treba onom ko plati.
a jeftin je, malo je interesanata, nema se love u evropskim fondovima za balkanske prsipetlje.
Kazu da je pre dolaska ostro pripretio zapadu,
da ce ako nam budu i dalje skracivali teritoriju,
Rusija uloziti jos jaci protest UN-u nego do sada?!

to ostalo s prajda u zagrebu a tokyo?![]()
bit će i naredne godine pa dođi u Zagreb
samo nemoj na ulice BG da te nebi masakrirali ko ovog

opet podeljenost u stavovima bez konkretne analize !!!
posle bajdena,2 coveka USA,dolazi 1 covek rusije,u istoj godini.....dal je to slucajnost ili ?????
dal se to nad srbijom opet vedri,il se oblaci ???? koliko su srpski politicari pravilno odigrali igru ???
cini mi se da trapavo zagovaraju neutralnost,a da se sve radi da do nje ne dodje....il mi se samo cini....voleo bih da je tadic pametan pa da mu ovo dodje kao tvrdjenje pazara....ali sam skeptican ....
opet podeljenost u stavovima bez konkretne analize !!!
posle bajdena,2 coveka USA,dolazi 1 covek rusije,u istoj godini.....dal je to slucajnost ili ?????
dal se to nad srbijom opet vedri,il se oblaci ???? koliko su srpski politicari pravilno odigrali igru ???
cini mi se da trapavo zagovaraju neutralnost,a da se sve radi da do nje ne dodje....il mi se samo cini....voleo bih da je tadic pametan pa da mu ovo dodje kao tvrdjenje pazara....ali sam skeptican ....

Koliko su ovi sa zapada i istoka pravilno odsvirali melodiju za tu igru,
toliko su nasi politicari pravilno odigrali to kolo![]()

Zasto ovaj Tadic ne zove naseg africkog princa u posetu? Zasto ne zove Merkelovu, ili Brauna?
Zove ovog krivonogog sibirskog hrta da nas jos vise izda i proda Rusiji!
Di su nasi novci od NIS-a, Tadicu?

Dali stize i lova za Zastavu...mislim,onih milijardu EUR sto ce Lada uloziti u ovu nasu crkotinu...![]()

Kako kriva,to je tvoja prava zastavica.i?
hoćeš mu mahati sa ruskom zastavicom kad će prolaziti po ulicama grada?
![]()
upskriva zastavica
![]()