Medvedev besan: "Kopilad, poludebilni potrošni materijal... Oni se istrebljuju"

Nije baš besmisleno. Nastavi da mlatiš, vi ruski trolovi ste razlog zašto dolazim na forum
Опет се бавиш учесницима форума и етикетирањем? Где су ти аргументи за дискусију?
И немој долазити на форум ако мислиш да се бавиш етикетирањем.
Да имаш аргументе, висио би овде!
Ај сад, олади мало и не тролуј и никога не призивај и не шаљи доктору.

Super, tako su I meni govorili da se samobombardujemo 4 godine, pa poslije desetak godina neki oficiri one strane koja je širila te laži zaglavi na robiji.

Šteta za tebe da se paralelni svijetovi i dešavanja u njima ne mogu koristiti na sudovima u realnom svijetu
Turčine koji realni svetom jel tih 15% do 20% čovečanstva u koga si se i ti ubrojao iako te ne žele :mrgreen:

Super, tako su I meni govorili da se samobombardujemo 4 godine, pa poslije desetak godina neki oficiri one strane koja je širila te laži zaglavi na robiji.

Šteta za tebe da se paralelni svijetovi i dešavanja u njima ne mogu koristiti na sudovima u realnom svijetu
nigde nisam pomenula samobombardovanje...namerno izvrces reci, a cinjenica Rusi tamo ratuju protiv NATO koji su neprijatelji moje zemlje..

nigde nisam pomenula samobombardovanje...namerno izvrces reci, a cinjenica Rusi tamo ratuju protiv NATO koji su neprijatelji moje zemlje..

Činjenica je da su Rusi ušli u priznatu državu koju su još dodatno se obavezali poštovati. Tvojoj zemlji je otkinuti komad teritorije i tu tražiš razumijevanje ali podržavaš otimanje teritorije.

Meni je to malo nenormalno...

Zalevali su i vas , baš ih briga za marvu jedne i druge strane.

Nećemo se lagati. Zato i sad smiješ sa lajes preko ograde i pokazujes pasos kad ulazis u BiH jer znaš da bi imao zaljevanje ako ne poštuješ dogovor.

Toliko koliko.nas ne vole.

P.s. ministrica pravde Austrije moja sugrađanka, članica doma lordova u VB također jedna iz Bosne kao i nekoliko članova njemackog Bundestaga.

Činjenica je da su Rusi ušli u priznatu državu koju su još dodatno se obavezali poštovati. Tvojoj zemlji je otkinuti komad teritorije i tu tražiš razumijevanje ali podržavaš otimanje teritorije.

Meni je to malo nenormalno...
ne trazim razumevanje jer ga nema..a Rusi su jedini priznavali suverenitet otkinutog dela teritorije, dok ste se vi drugi sladili..

Nećemo se lagati. Zato i sad smiješ sa lajes preko ograde i pokazujes pasos kad ulazis u BiH jer znaš da bi imao zaljevanje ako ne poštuješ dogovor.

Toliko koliko.nas ne vole.

P.s. ministrica pravde Austrije moja sugrađanka, članica doma lordova u VB također jedna iz Bosne kao i nekoliko članova njemackog Bundestaga.
Za Bosnu ne treba pasoš već lična karta što jeste argenda podele i međusobnog trvenja Balkana , suzbijanja samostalnih subjekata a ne neke ljubavi prema lojavom marvom međ marvom Balkana kako suštinski vide stvari.

Ali znaš ipak da moraš biti dobar, inače opet stiže dupla doza uranija? To shvatas jelde? I onda iz toga kontas nadam se ko je ustvari nevoljen?
A inače smo voljeni , naročito vi mundžosi kada ginete, zato što imate jednu iz vaše gore list u pirgavom parlamentu . Blistavilo logike.

Uzgred mi imamo Republiku Srpsku sa vlastitim praznikom države koju ste vi napravili .

син му никад није ни био у америци лол

Kako ti se svidja ova porodicna slika Medvedeva Seniora sa Juniorom?

Narocito majica, prava ruska patriotska :heart::heart::heart:
Медведев_Дмитрий_с_семьей.jpg

Back