Medvedev besan: "Kopilad, poludebilni potrošni materijal... Oni se istrebljuju"

Mr.Atom

Domaćin
Banovan
Poruka
3.993

Medvedev besan: "Kopilad, poludebilni potrošni materijal... Oni se istrebljuju"​

"Boja" naše opozicije ratuje sa svojim narodom, ne želi samo poraz Rusije i njenu smrt, već pogubljuje i svoje sunarodnike, poručio je bivši ruski predsednik

IZVOR: B92 UTORAK, 4.04.2023. | 15:13 -> 23:15

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev reagovao je na teroristički napad koji se dogodio u Sankt Peterburgu, prilikom kojeg je poginuo poznati ratni dopisnik Vladlen Tatarski, poručivši da se sa teroristima ne pregovara, već da se oni istrebljuju bez patetike.

"Terorizam se vratio na naše ulice, u naše gradove. Maske su pale. Eto, 'boja' naše opozicije ratuje sa svojim narodom, diže u vazduh i ubija. Ova kopilad ne samo da otvoreno želi poraz Rusije i smrt naše otadžbine, već sada pogubljuje svoje sunarodnike. Na jednom sastanku, poginuo je nenaoružani novinar, a nekoliko desetina nedužnih gledalaca je povređeno", napisao je Medvedev na Telegramu.

On je dodao da tupoglavi izvršioci terorističkih napada sada kukaju "iskoristili su me", što je verovatno i istina.

"Poludebilni potrošni materijal koji koristi naša nesistemska opozicija imao je sreću da je opstao. Ali ih ovo, naravno, neće spasiti od pravedne kazne. Još gore, do sada su bez odmazde ostali oni glavni, koji su hranili i finansirali unajmljene ubice, koji su im diktirali planove. To je naša takozvana nepomirljiva opozicija, koja se već nekoliko godina bori protiv sopstvene države uz aktivnu podršku Zapada, gde se o njoj snimaju pompezni filmovi, nagrađeni pristrasnim nagradama", naveo je on.

Prema njegovim rečima, svi ovi "smrdljivi" mediji, Navaljni, Volkov, Ponomarjov i ostali Hodorkovski postali su obični teroristi i ubice, koji slatko uživaju u gledanju krvi ruskih građana.

"Sa teroristima se ne pregovara. Oni se istrebljuju kao besni psi kojima iz usta curi otrovna pljuvačka. Bez dodatne patetike. Čim se ukaže prilika, čak i ako su ponekad potrebne godine. Opraštanje i saosećanje se ne primenjuju kada su u pitanju oni. To je ono predstavlja najvišu pravdu", zaključio je Medvedev.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=04&dd=04&nav_category=78&nav_id=2313205

Poslednja izmena od moderatora:
Al se uskopistio mali od palube, samo ne znam po cijem diktatu fura besni kazachok...:whistling: :cool: :lol:
Uglavnom, standarno: opozicija, hrk-pu.. domaci izdajnici (citaj:ljudi sa stvarnim zaslugama u svetu) - busi, ha ha ha, ko od Vucka i coo da su prepisivali !:D Znaci,putujuci cirkus monti pajton ol over d gloub. ;) Sa srecom im bilo u narednoj ofanzivi, samo da prodje bljuzgavica...:mrgreen::cool:

Al se uskopistio mali od palube, samo ne znam po cijem diktatu fura besni kazachok...:whistling: :cool: :lol:
Uglavnom, standarno: opozicija, hrk-pu.. domaci izdajnici (citaj:ljudi sa stvarnim zaslugama u svetu) - busi, ha ha ha, ko od Vucka i coo da su prepisivali !:D Znaci,putujuci cirkus monti pajton ol over d gloub. ;) Sa srecom im bilo u narednoj ofanzivi, samo da prodje bljuzgavica...:mrgreen::cool:
видим да те је погодило чим пишеш овај incoherent jibber-jabber

jesi ti svestan svoje nesvesti, raspitaj se o procentu jevrejske populacije u udelu stanovnistva ruskih drzava, pa i medju vlastodrscima tamosnjim, pre nego sto se bedno dohvatis tzv.ne-argumenta...ccc. :roll:

Portesh`o sam se. :cool:
Па од 5 најбогатијих грађана РФ, 3 су Руси 1 Јеврејин 1 Дагестанац

Medvedev je pre svega pobesneo kad su mu sina prošle godine vratili iz Amerike kući. Pre toga je delovao mnogo umerenije.
tvoja naklapanja

sta je medvedev rekao netacno?

ako tvoji zapadni ljubimci i ktitori, trampa sada na krst razapinju (jer je pretio da ce zaustaviti rat za 24 h) zbog toga jer je ebo neku fuficu, sto je dokaz da ce svako biti uklonjen ko im se nadje na putu, sta ih onda sprecava da cine ovakve stvari, placajuci izdajnike u rusiji ?

Па имаш демократски начин да будеш против Путина, место да као сељак преко СБУ/MI6 убијеш новинара који ти ништа није скрвиио
Ne podržavam nikakve egzekucije novinara, tu se slažemo, nevezano kojoj su strani naklonjeni.

Mada je tužna istina da nijedna strana tu nije čistih ruku.

"Čim je neko protiv Putina, on je i protiv Rusije", veli Medvedev.
ti si protiv pravolsavlja, tacnije protiv srba

rusija je srce toga, najveca prravoslavna zemlja, zastitnik srba, ona koja kaze NJET na britansku rezoluciju u un

tako da si i protiv putina i bilo kog predsednika njihovog...

sta je tu laz...

nemoj se blefiramo

bargaining stage
то што не подржаваш не значи ништа ако твоја страна то још увек чини
To je samo prljavi politički oportunizam.

Recimo političar A na vlasti, ima milion pristalica. Političar B u opoziciji ima pola miliona pristalica.

Po svim zakonima statistike, i političar A i političar B moraju imati nekog ludaka među pristalicama, koji je spreman i da ubije nekoga iz suprotnog tabora. Protiv toga nema odbrane, i to je tako.

Ako se to desi pa neko iz tabora B ubije nekoga iz A, očekivano je (kao u ovom slučaju) da će PR ekipe A viknuti na sva zvona "vidi kako nas ubijaju, oni su krvožedne propalice" - referirajući na ceo tabor, a ne na pojedinca koji je to učinio, jer je činjenica da će mnogi iz tabora B biti srećni što je neki ludak to zaista i uradio.

Sve što može tabor B je da se ogradi i javno osudi taj događaj, ništa više...

Mi i dalje ne znamo ko je sipao otrov u čaj Navaljnom... možda je neki ludak koji voli Putina, možda je neko po njegovoj naredbi, možda je neko treći kome sukob odgovara... dok se ne skupe čvrsti dokazi, mi samo možemo da nagađamo o tome, i normalno je da će svaka strana iznositi onu pretpostavku koja njoj ide u prilog. Ali na to ne treba nasedati.

To je samo prljavi politički oportunizam.

Recimo političar A na vlasti, ima milion pristalica. Političar B u opoziciji ima pola miliona pristalica.

Po svim zakonima statistike, i političar A i političar B moraju imati nekog ludaka među pristalicama, koji je spreman i da ubije nekoga iz suprotnog tabora. Protiv toga nema odbrane, i to je tako.

Ako se to desi pa neko iz tabora B ubije nekoga iz A, očekivano je (kao u ovom slučaju) da će PR ekipe A viknuti na sva zvona "vidi kako nas ubijaju, oni su krvožedne propalice" - referirajući na ceo tabor, a ne na pojedinca koji je to učinio, jer je činjenica da će mnogi iz tabora B biti srećni što je neki ludak to zaista i uradio.

Sve što može tabor B je da se ogradi i javno osudi taj događaj, ništa više...

Mi i dalje ne znamo ko je sipao otrov u čaj Navaljnom... možda je neki ludak koji voli Putina, možda je neko po njegovoj naredbi, možda je neko treći kome sukob odgovara... dok se ne skupe čvrsti dokazi, mi samo možemo da nagađamo o tome, i normalno je da će svaka strana iznositi onu pretpostavku koja njoj ide u prilog. Ali na to ne treba nasedati.
бураз твоја Nexta TV, тј. опозиција у белорусији, се ругала убиству невиног новинара ЛОЛ
кога ти зајебаваш са овим утехама, нема криминала без људи иза криминала
IMG_20230403_022325_067.jpg

можеш да осуђујеш или можеш да се укључиш у борбу против самог акта

Back