- Poruka
- 9.626
Za ovakve pretnje bićeš prijavljen za digitalno nasilje ubuduće ...![]()

Које претње, генијалцу? Изгледа мислиш да су сви око тебе малоумни и да је довољно само да кажеш нешто без икаквог смисла па да ти сви поверују. Чуј, претње.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za ovakve pretnje bićeš prijavljen za digitalno nasilje ubuduće ...![]()
Ide prijava za digitalno nasilje...![]()
![]()
Које претње, генијалцу? Изгледа мислиш да су сви око тебе малоумни и да је довољно само да кажеш нешто без икаквог смисла па да ти сви поверују. Чуј, претње.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ide prijava za digitalno nasilje...
Lepo što si sam sebe citirao, genijalcu
Sa sirom...![]()
![]()
burek sa sirom ili sa spanaćem, pitanje je sad)))
Da mu tek vidis recnik kada sa mnom razgovaraZa ovakve pretnje bićeš prijavljen za digitalno nasilje ubuduće ...![]()
Nasilnik.....Da mu tek vidis recnik kada sa mnom razgovara![]()
С обзиром на то како си се поставио према мени, какве си глупости писао о жртвама силовања (типа требало је да држе ноге затворене, требало је да се отимају, оружјем се не брани част, оружје није за жене...) и какве си оптужбе о мени изнео о припадности НВО и промовисању некакве ,,гендер" идеологије у свакој објави, имаш среће рекао бих што си добио само ,,терај се, пандур". Уместо што овде кмечиш о мом речнику, боље поради на себи и свом средњовековном менталитету.Da mu tek vidis recnik kada sa mnom razgovara![]()
Ovde sam stao.С обзиром на то како си се поставио према мени,
С обзиром на то како си се поставио према мени, какве си глупости писао о жртвама силовања (типа требало је да држе ноге затворене, требало је да се отимају, оружјем се не брани част, оружје није за жене...) и какве си оптужбе о мени изнео о припадности НВО и промовисању некакве ,,гендер" идеологије у свакој објави, имаш среће рекао бих што си добио само ,,терај се, пандур". Уместо што овде кмечиш о мом речнику, боље поради на себи и свом средњовековном менталитету.
ok , ljudi bez vređanjaOvde sam stao.
Imam pametnija posla.
Не знам, мени су се многи тртили овде и глумили опасне момке, а један ми је чак и приватно претио и писао како је близу, да га сачекам још само мало. Уживо то нисам често доживљавао и то је све било током основне и средње школе, касније само на друштвеним мрежама.komunikacija kao i svaka druga, nešto drugačija, ne , msm da nije tačno ono o hrabrosti iza tastature, kako je tako sazdan , takav je i ovamo i onamo
isto kao i u rl. i ovde svako dobije ono što mu u tom momentu sleduje
Nikad nisam videla takve startove javno na forumu nego se kriju.deluje da je komunikacija na forumu drugacija od one u svakodnevnom zivotu.
na prvom mestu je direktnija... nesto sumnjam da ljudi tako olako nekog ispickaraju na ulici
moguce i da ne tako direktno startuju devojku/decka i pozovu na kaficu, sta god ona znacila![]()
taj period čarki osnovne i srednje škole , kada mladost i hormoni kiptu , svi smo takoreći prošli na sličan način , posle toga dolazi odrastanje i dozivanje pameti , a ko se nije dozvao pameti ostaje takav , zato sam rekao , kako u rl. tako i ovdeНе знам, мени су се многи тртили овде и глумили опасне момке, а један ми је чак и приватно претио и писао како је близу, да га сачекам још само мало. Уживо то нисам често доживљавао и то је све било током основне и средње школе, касније само на друштвеним мрежама.
a kada se te babe otrezne , ili druga varijanta, ako te iste babe zaspu od pijanstva , treća babe plaču smeju se i još mnogo ovakvih pijanih baba
A da ti recimo veze noge pa onda ceskanje nekih 15 minuta?Škakljiva sam strašno, ritnula bih se ko magare![]()