Medjusobna komunikacija na forumu

Za ovakve pretnje bićeš prijavljen za digitalno nasilje ubuduće ... :kpozdrav:
:rotf: :rotf: :rotf:
Које претње, генијалцу? Изгледа мислиш да су сви око тебе малоумни и да је довољно само да кажеш нешто без икаквог смисла па да ти сви поверују. Чуј, претње.

:hahaha:

Које претње, генијалцу? Изгледа мислиш да су сви око тебе малоумни и да је довољно само да кажеш нешто без икаквог смисла па да ти сви поверују. Чуј, претње.

Ide prijava za digitalno nasilje... :kpozdrav:

Lepo što si sam sebe citirao, genijalcu

Ide prijava za digitalno nasilje... :kpozdrav:

Lepo što si sam sebe citirao, genijalcu
:hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:burek sa sirom ili sa spanaćem, pitanje je sad)))

Screenshot_20230517-083312~2.png

Da mu tek vidis recnik kada sa mnom razgovara :lol:
С обзиром на то како си се поставио према мени, какве си глупости писао о жртвама силовања (типа требало је да држе ноге затворене, требало је да се отимају, оружјем се не брани част, оружје није за жене...) и какве си оптужбе о мени изнео о припадности НВО и промовисању некакве ,,гендер" идеологије у свакој објави, имаш среће рекао бих што си добио само ,,терај се, пандур". Уместо што овде кмечиш о мом речнику, боље поради на себи и свом средњовековном менталитету.

С обзиром на то како си се поставио према мени, какве си глупости писао о жртвама силовања (типа требало је да држе ноге затворене, требало је да се отимају, оружјем се не брани част, оружје није за жене...) и какве си оптужбе о мени изнео о припадности НВО и промовисању некакве ,,гендер" идеологије у свакој објави, имаш среће рекао бих што си добио само ,,терај се, пандур". Уместо што овде кмечиш о мом речнику, боље поради на себи и свом средњовековном менталитету.
Ovde sam stao.

Imam pametnija posla.
ok , ljudi bez vređanja :ok:

Ne znam da li je ovo odgovor na temu ali evo jedno zapažanje :Teško je hodati na vrhovima prstiju dugo . Šta to znači? Gotovo je nemoguće dosledno a uspešno graditi lažnu sliku na forumu duže od 100 postova.
Isto tako su
1.potisnute emocije
2.frustracije
3.ozbiljna iskakanja iz normalnog u smislu ličnosti
vidljivi iz helikoptera i nema tu nikakvog smisla nadati se da je drugačije.
U ovo sam sigurna bez obzira što je ovo Forum: Što prođe na mostu-pokaže se na ćupriji..

komunikacija kao i svaka druga, nešto drugačija, ne , msm da nije tačno ono o hrabrosti iza tastature, kako je tako sazdan , takav je i ovamo i onamo
isto kao i u rl. i ovde svako dobije ono što mu u tom momentu sleduje
Не знам, мени су се многи тртили овде и глумили опасне момке, а један ми је чак и приватно претио и писао како је близу, да га сачекам још само мало. Уживо то нисам често доживљавао и то је све било током основне и средње школе, касније само на друштвеним мрежама.

Не знам, мени су се многи тртили овде и глумили опасне момке, а један ми је чак и приватно претио и писао како је близу, да га сачекам још само мало. Уживо то нисам често доживљавао и то је све било током основне и средње школе, касније само на друштвеним мрежама.
taj period čarki osnovne i srednje škole , kada mladost i hormoni kiptu , svi smo takoreći prošli na sličan način , posle toga dolazi odrastanje i dozivanje pameti , a ko se nije dozvao pameti ostaje takav , zato sam rekao , kako u rl. tako i ovde :ok:

Back