Da li koristite AI kada postavljate teme na forumu?

Nigde ne pise da su to moja dela-reci.
Nemoj provocirati.
Sad ne mogu u uvodnom postu teme da dodam link, poslala sam moderatoru koji ce to uraditi.
A tebi bas hvala na doprinosu temi.
Spam poruka koju ce, pretpostavljam, obrisati.

Nemoj provocirati.
Будући да молба долази од дежурног, некооперативног, провокатора, она се не уважава :cool:

Nigde ne pise da su to moja dela-reci.
Не мора да пише. С обзиром да извор није наведан, свако ће помислити да се ради о твом тексту. Намерно или ненамерно, завараваш људе :cool:

A tebi bas hvala na doprinosu temi.
Spam poruka koju ce, pretpostavljam, obrisati.
Како није допринос теми? Види шта си писала раније на теми. Бавиш се људима који користе вештачку интелигенцију када постављају теме. Наводишкако је то лоше и како би ти радије да користиш свој мозак. А овамо не само што копи-пејстујеш туђе текстове, него их додатно презентујеш као да су твоји.

Будући да молба долази од дежурног, некооперативног, провокатора, она се не уважава :cool:

Не мора да пише. С обзиром да извор није наведан, свако ће помислити да се ради о твом тексту. Намерно или ненамерно, завараваш људе :cool:

Како није допринос теми? Види шта си писала раније на теми. Бавиш се људима који користе вештачку интелигенцију када постављају теме. Наводишкако је то лоше и како би ти радије да користиш свој мозак. А овамо не само што копи-пејстујеш туђе текстове, него их додатно презентујеш као да су твоји.

Nigde ne pise da su moji, to sto ti “podrazumevas” nesto bzv apsolutno mi nista ne znaci.

Nigde ne pise da su moji, to sto ti “podrazumevas” nesto bzv apsolutno mi nista ne znaci.
Мислиш да сам само ја? 🤔 Није само намера битна, већ и ефекат. Ефекат може бити ненамеран, али опет је ефекат. Мада је и питање колико је ненамеран. Ред је, ваљда, када копираш туђи текст да наведеш чији је. Ниси баш ТОЛИКО млада :cool:

Ипак, за ову тему је битније то што не постављаш свој већ туђи садржај.

Мислиш да сам само ја? 🤔 Није само намера битна, већ и ефекат. Ефекат може бити ненамеран, али опет је ефекат. Мада је и питање колико је ненамеран. Ред је, ваљда, када копираш туђи текст да наведеш чији је. Ниси баш ТОЛИКО млада :cool:

Ispravice ko treba. Zaboravila sam link izvora teksta.
Tvoja zajedljivost nije vise nikome simpaticna niti saljiva. (ukoliko je i bila)

Ispravice ko treba. Zaboravila sam link izvora teksta.

Dakako da je lose :kafa:

Vremenom ces ostati bez sopstvenog misljenja ako mnogo to radis :lol:
Jos uvek vise volim svoj mozak :lol:

Рече жена која поставља туђе текстове као своје теме :cool:

А кад јој се укаже на то, и то на теми која се бави тим стварима, она која је опште позната по пасивној агресији оптужује друге да су заједљиви.

Стварно нема смисла, Бранкице.

Рече жена која поставља туђе текстове као своје теме :cool:

А кад јој се укаже на то, и то на теми која се бави тим стварима, она која је опште позната по пасивној агресији оптужује друге да су заједљиви.

Стварно нема смисла, Бранкице.
Ispravice propust moderator tog dela foruma.
Kontaktirala sam je.
I ne zovem se Brankica. :lol:

Back