Међународни суд правде у Хагу 22. јула износи мишљење о Косову

Коју државу? :think:

Мислиш ли да се то Тадићу, или било ком од наших политичара, на власти и у тзв. "опозицији" није говорило и раније, на много начина, а могуће и сасвим директно, као и да им се тако, тајно, нису слале и не шаљу и разне друге поруке, обећања, навлаке...? :think:

Како тајно, шта тајно ????

Све се зна ....

Сад Бајден зове Тадићија да му каже да се смири,
по'апси коловође бунџија,
позатвара још неког новинара који пише истину,
побанује непослушне на Крстарици ...

Или ће Тома од прекосутра да ступи на дужност највећег издајника Срба и Србије ....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ne kaljaj lik knjaza Mihajla, poredeći ga sa ovim beskičmenjakom!
Погрешно си схватио.

Говрила сам о томе да постоје међународне силе које нас одувек спречавају и неким стварима. И да се на неким нивоима у том смислу могу правити поређења.

А данас, као ни последњих 20ак нико не може да буде на власти у Србији, а да буде "кичмењак", напросто, доведени смо у такву ситуацију, и то је утолико различита тема од оне с почетка поста.

А данас, као ни последњих 20ак нико не може да буде на власти у Србији, а да буде "кичмењак", напросто, доведени смо у такву ситуацију, и то је утолико различита тема од оне с почетка поста.

nijedna situacija nije toliko bezizlazna da vlast konstantno belezi poraz za porazom, i tako vec deceniju

vladavina Borisa Tadica i demokratske stranke je jedan nepregledni niz poraza, gubitaka, ponizenja

Pa, Milunka, hteli bismo da imamo šahistu za predsednika, a ne ragbistu, ako razumeš šta sam hteo da kažem. Slabašan je on za ragbi, a to je grub sport.

A, to znači da bismo hteli izbore.
Па изво л' те, тражите их.

Добићете исто г. у малко другачијем паковању, али суштински, по овом међународном питању и очајном положају Србије ништа се неће променити.

А ни по унутрашњем, јер све је то иста лоповска багра.

Ерго...

Pa, Milunka, hteli bismo da imamo šahistu za predsednika, a ne ragbistu, ako razumeš šta sam hteo da kažem. Slabašan je on za ragbi, a to je grub sport.

A, to znači da bismo hteli izbore.

По поступцима би се рекло да је на нивоу просечног друголигашког фудбалера.

Па изво л' те, тражите их.

Добићете исто г. у малко другачијем паковању, али суштински, по овом међународном питању и очајном положају Србије ништа се неће променити.

А ни по унутрашњем, јер све је то иста лоповска багра.

Ерго...

Ergo... ne treba stati dok se ne dođe do pravog. Tu je negde među nama...siguran sam.

polje.jpg

nijedna situacija nije toliko bezizlazna da vlast konstantno belezi poraz za porazom, i tako vec deceniju

vladavina Borisa Tadica i demokratske stranke je jedan nepregledni niz poraza, gubitaka, ponizenja

Заборавио си бели шенген, где ће ти душа :(

evo da s epozabavim i ovom prognozom
siguran sam da ce ovako glasiti presuda u osnovnim elementima
1.kosovu se priznaje pravo na nezavisnostt
2.podvuci ce da je to specifican slucak, koji nece u buducnosti moci da se postavi kao pravilo
3.presuda ce imati samo savjetodavni,a ne nikako obaveyujuci pravni karakter
4.popusili smo ga do promjene ovoga svjetskog poredka
p.s.da ako pogrijesim u nekoj od ove 4 tacke

tacna prognoza
:dash::rtfm::dash:

Jel moze moderacija da sredi da se sve kletve , kukanje i naricanje spoje u jednu temu ,ne mos covek pohvatati vise sve ovo .

:hahaha:

Evo, ja se kidam od smeha... jer ZNAM da su dva i dva cetiri, bez obzira na cizmu koja gazi ljudsko lice. To ni dvesta, a ne dvanaes' potplacenih majmuna u idiotskim odorama ne moze da promeni.

A, pazi Vuka manitoga... "Srbija sa uvažavanjem mora da poštuje odluku MSP-a".

E, Vuče, ti li si ono hteo da sečeš ruku koja samo podigne turski barjak? Baš sam se pre koji dan, kada je Erdogan dolazio u N. Pazar, pitao gde li je Vučina da vidi koliko je ruku za sečenje tamo bilo. :lol:

Од сечења руке до рукољуба... поступци су му већ постали предвидиви.

Ја би га радије питала: Шта је то више од аутономије а мање од независности?
Да нам напокон каже решење те загонетке.

sta bi bilo da su rekli u nasu korist tip" Da po svim pravnim aktima Kosovo nije nezavisno i pripada Srbiji" ???

Онда би било много лакше убедити ове који нису признали да то не ураде у будућности, а неке који су признали да евентуално промене одлуку, што би на крају опет отворило преговоре о статусу из којих би било могуће извући много мање лоше решење по државу, јер би шиптари у тој ситуацији били у неповољнијој позицији него сада.

Back