Медијска блокада

Зашто медији нису смели да извештавају о "породичној шетњи"?

• Ukupno glasova
    116
  • Anketa je zatvorena .

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Управо сам се са женом и децом вратио са "породичне шетње"
било је ОК...........мирно, не претерано бучно нити вребално агресивно..........али било је ЈАКО много света.
Даћу вам своје виђење а ви рачунајте.
Чело колоне је већ било код зграде РТС-а а ккрај колоне се није видео пошто је и даље маса пристизала из правца Теразија.....Ви рачујнајте колико је људи ту могло да буде..........
Код главне поште сам се искључио из поворке и одвео децу кући (станујем у близини)
И нешто ме је запањило,
НИ ЈЕДАН МЕДИЈ није извести о (заиста великом) протесту.
СВИ о томе ћуте.
ДА ЛИ је забрањено да се спомене и антигеј страна и масовност?
СВИ извештавају о мини литији од 200 људи а свесно прећуткују огромну поворку.........Нигде се не чује колико је народа ПРОТИВ нити да се масовно скандирало "спаси Србију и убиј се, Борисе"?????

Нико не спомиње полицајце који су масовно кришом показивали три прста?

Па побогу, чија је ово влада???
СРАМОТА!!!!

Sve ovo je veliki skandal.
I ovo danas sto je moralo da se radi da se spreci cirkus koji se namerava za sutra.
Iskreno... vise mi se svidja kad se u nasoj Srbiji nista ne desava, a mi se zalimo na male plate, sto nema posla i slicno...
Dobra strana svega je sto su nam p.e.d.e.r.i (i bukvalno i simbolicno) malo skrenuli misli sa svakodnevice.
Elem...
Nije zabranjeno, ali su verovatno resili da to cenzurisu, radi "dobrobiti" naroda...
Mediji su tako organizovani da svi moraju da pisu i cenzurisu isto, tako je svuda, tako bi trebalo i ovde.
Verovatno da su mislili da ce jos vecu hajku da podigne medijska paznja usmerena na porodicnu setnju.

Sve ovo je veliki skandal.
I ovo danas sto je moralo da se radi da se spreci cirkus koji se namerava za sutra.
Iskreno... vise mi se svidja kad se u nasoj Srbiji nista ne desava, a mi se zalimo na male plate, sto nema posla i slicno...
Dobra strana svega je sto su nam p.e.d.e.r.i (i bukvalno i simbolicno) malo skrenuli misli sa svakodnevice.
Elem...
Nije zabranjeno, ali su verovatno resili da to cenzurisu, radi "dobrobiti" naroda...
Mediji su tako organizovani da svi moraju da pisu i cenzurisu isto, tako je svuda, tako bi trebalo i ovde.
Verovatno da su mislili da ce jos vecu hajku da podigne medijska paznja usmerena na porodicnu setnju.

Nisu ovo 90-te, bilo je sad na vestima.

view_photo.php

view_photo.php

view_photo.php

view_photo.php

Кажу да нас се скупило 2.500 хиљаде...

Као очевидац и учесник, као некоко је тим истим улицама демонстрирао Х пута могу јавно да изјавим...........ако је тамо било 2500 људи онда је капацитет Маракане 15000...

И ја кажем...
Нико сем монда није ништа рекао о породичној шетњи...
Медијска блокада на све стране... На интернет сајту Усташке телевизије Б92 поставили су слику Обилића, Принципа, Синђелића и назвали младе српске патриоте клерофашистима и фашистима...

nema sta...

... kranje mirno..... i porodicno....neagresivno .... ma pravo mjesto za djecu ... od malih nogu krvnici :neutral:

Па боље на слици него у живо,...
Поведи сутра дечицу да по оном хладном времену гледају педерчине!
Ми сутра идемо опет, али децу кући остављамо - Параде педера неће бити!

nema sta...

... kranje mirno..... i porodicno....neagresivno .... ma pravo mjesto za djecu ... od malih nogu krvnici :neutral:

Агресије није било ... Нити један инцидент се десио ... Полиције је било укупно током целе шетње око 100 ... Скуп није означен као ризичан ... И не каки више

И ја кажем...
Нико сем монда није ништа рекао о породичној шетњи...
Медијска блокада на све стране... На интернет сајту Усташке телевизије Б92 поставили су слику Обилића, Принципа, Синђелића и назвали младе српске патриоте клерофашистима и фашистима...

Овај, ја видех само 2000 другара ;) .. а било је сигурно још толико које никад у животу нисам видео

sta ti pada na pamet, samo misionarska sve ostalo je skandalozno i djavolska rabota . :kafa:

ЕЕееееееееееее Шојо...са каквим си се ти ликовима вукла када не знаш за друге позе?
Пошаљи неку адресу на ПП да ти о свом трошку пошељем књигу "Фигуре Венерис".... богато илустровану.....не би ли мало отворила очи.

ЕЕееееееееееее Шојо...са каквим си се ти ликовима вукла када не знаш за друге позе?
Пошаљи неку адресу на ПП да ти о свом трошку пошељем "фигуре Венерис" богато илустровану.....не би ли мало отворила очи.

Није се вукла са ликовима, него са ликушама ;)

Пошаљи неку адресу на ПП да ти о свом трошку пошељем књигу "Фигуре Венерис".... богато илустровану.....не би ли мало отворила очи.
ja sam liberalka a ti konzervativac, meni ne treba knjiga, nego tebi :D

Back