vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
Управо сам се са женом и децом вратио са "породичне шетње"
било је ОК...........мирно, не претерано бучно нити вребално агресивно..........али било је ЈАКО много света.
Даћу вам своје виђење а ви рачунајте.
Чело колоне је већ било код зграде РТС-а а ккрај колоне се није видео пошто је и даље маса пристизала из правца Теразија.....Ви рачујнајте колико је људи ту могло да буде..........
Код главне поште сам се искључио из поворке и одвео децу кући (станујем у близини)
И нешто ме је запањило,
НИ ЈЕДАН МЕДИЈ није извести о (заиста великом) протесту.
СВИ о томе ћуте.
ДА ЛИ је забрањено да се спомене и антигеј страна и масовност?
СВИ извештавају о мини литији од 200 људи а свесно прећуткују огромну поворку.........Нигде се не чује колико је народа ПРОТИВ нити да се масовно скандирало "спаси Србију и убиј се, Борисе"?????
Нико не спомиње полицајце који су масовно кришом показивали три прста?
Па побогу, чија је ово влада???
СРАМОТА!!!!
било је ОК...........мирно, не претерано бучно нити вребално агресивно..........али било је ЈАКО много света.
Даћу вам своје виђење а ви рачунајте.
Чело колоне је већ било код зграде РТС-а а ккрај колоне се није видео пошто је и даље маса пристизала из правца Теразија.....Ви рачујнајте колико је људи ту могло да буде..........
Код главне поште сам се искључио из поворке и одвео децу кући (станујем у близини)
И нешто ме је запањило,
НИ ЈЕДАН МЕДИЈ није извести о (заиста великом) протесту.
СВИ о томе ћуте.
ДА ЛИ је забрањено да се спомене и антигеј страна и масовност?
СВИ извештавају о мини литији од 200 људи а свесно прећуткују огромну поворку.........Нигде се не чује колико је народа ПРОТИВ нити да се масовно скандирало "спаси Србију и убиј се, Борисе"?????
Нико не спомиње полицајце који су масовно кришом показивали три прста?
Па побогу, чија је ово влада???
СРАМОТА!!!!