Медијска блокада

Зашто медији нису смели да извештавају о "породичној шетњи"?

• Ukupno glasova
    116
  • Anketa je zatvorena .
Evo da ja odgovorim - DA, isto je :D Sex je sex, samo zavisi ko šta voli ;)
A nisam za paradu ali preterujete i vi sa homofobijom ...

za tu homofobiju u velikoj meri su krivi ovi što žele da paradiraju, i da nas ostale namerno provociraju napadajući i gazeći osnovne vrednosti na kojima se zasniva naš način života. Da ne govorim o teroru manjine nad velikom većinom koja se tom paradiranju protivi. A inače, svako neka u svom domu radi šta hoće, to niti se može, niti je normalno kontrolisati

Poslednja izmena:
zene me ne zanimaju, nisam lezbejka, ali nemam nista protiv da dve zene ili dva muskarca rade sta god zele.
nije mi isto znaci, ali njihovo pravo sta ce i kako ce.
i moj post je bio na racun konzervativaca koji se verovatno zgrazavaju isto tako na slobodu u odnosu izmedju muskarca i zene.
osim u svojim mislima :mrgreen:

Да ли им ИКО то приватно право ускраћује?

Bio sam do grada oko 12 i nisam video ništa osim onih što su obeležavali ''Dečiju nedelju''...I oko 20.-ak ljudi sa transparentima ''sačuvajmo decu od nasilja,pedofilije' i slično ali nisam video da li su povezani sa zvaničnim što se dešava ili...U gradu se svašta dešava ne znaš više da li zvanično ili...Podžavam te demonstracije ali ima mnogo važnijih problema omladine i loših uticaja od gejeva o kojima niko ni da pisne.

zene me ne zanimaju, nisam lezbejka, ali nemam nista protiv da dve zene ili dva muskarca rade sta god zele.
nije mi isto znaci, ali njihovo pravo sta ce i kako ce.
i moj post je bio na racun konzervativaca koji se verovatno zgrazavaju isto tako na slobodu u odnosu izmedju muskarca i zene pa moze samo misionar sa krpom na glavi :mrgreen:

Nisam te to pitao. A jesi opasna...:mrgreen:

Lepo sam pitao DA LI JE TO ISTO ILI NIJE a ne da li ti imaš nešto protiv toga. Neka se kreše ko sa kim hoće:mrgreen:, ali država ne treba to da promoviše kao neku pozitivnu vrednost.:lol:

Bio sam do grada oko 12 i nisam video ništa osim onih što su obeležavali ''Dečiju nedelju''...I oko 20.-ak ljudi sa transparentima ''sačuvajmo decu od nasilja,pedofilije' i slično ali nisam video da li su povezani sa zvaničnim što se dešava ili...U gradu se svašta dešava ne znaš više da li zvanično ili...Podžavam te demonstracije ali ima mnogo važnijih problema omladine i loših uticaja od gejeva o kojima niko ni da pisne.

Била је шетња ;) ...

Beograd -- Više hiljada građana okupilo se u porodičnoj šetnji centralnim ulicama Beograda na kojoj su od vlasti zatražili da otkaže Paradu ponosa.

"Smatramo da treba da se otkaže, jer se ne radi samo o njihovim pravima već o jednoj ideologiji koja će u ovom trenutklu ekonomskog kolapsa i porodičnog i moralnog nastaviti da razbija ono što je već razbijeno", kaže Branimir Nešić, "Dveri srpske".

"Sam naziv parada, daje karnevalski aspekt čitavom događaju. Ako su hteli da naprave protest onda je to trebalo nazvati protestom. Ovako to izgleda kao egzibicionizam jedne grupe ljudi", kaže poslanica Nove Srbije Aleksandra Janković.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=10&dd=09&nav_category=12&nav_id=464219
evo i B92, broj ljudi se kod svih zasniva na policijskom izveštaju.

tačno, ali ništa trenutno nije toliko agresivno i medijski promovisano kao ova dešavanja u vezi "gejeva"

evo i B92, broj ljudi se kod svih zasniva na policijskom izveštaju.

............и слоби је полиција 5. октобра јављала да се ради о десетак хиљада демонстраната...
Те Извештаје разни полтрони и дупељупци штелују према жељама својин газда.........у то смо се много пута до сада уверили.

tačno, ali ništa trenutno nije toliko agresivno i medijski promovisano kao ova dešavanja u vezi "gejeva"

Ne znam koji će im to.Kao da im je stalo da dođe do nemira.Al i oni su pod pritiskom velikim inače bi to bilo održano na sveti nikad...****** jesu ****** ali nisu pedofili i ubice homosexualizam nije krivično delo po našem zakonu a mržnja prema njima ipak postoji.

Back