Медицински техничар заражен короном након примања Фајзерове вакцине

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Зло у виду разарања економије и људских права доказано постоји и шири се светом, а покрет отпора се бори против злих сила које хоће да контролишу човечанство.
Pazi, to su lažne teorije zavere Dejana Lučića, *******a koji zna sve.

Pazi, to su lažne teorije zavere Dejana Lučića, *******a koji zna sve.

Пад БДП у целом свету нам показује да су глобалне корпорације у сарадњи са СЗО и политичарима намерно изазвали кризу како би уништили мале играче на тржишту и како би остали само велики играчи, јер на тржишној утакмици нису могли да их победе.

Пад БДП у целом свету нам показује да су глобалне корпорације у сарадњи са СЗО и политичарима намерно изазвали кризу како би уништили мале играче на тржишту и како би остали само велики играчи, јер на тржишној утакмици нису могли да их победе.
Dobro, ali ko nam je saveznik u toj "pravednoj borbi protiv takozvanog sveta"

Pera Čelik

Misliš da su manji igrači skoro uništili korporacije pa oni bačili virus?

Meni te korporacije deluju neuništivo.

Misliš da su manji igrači skoro uništili korporacije pa oni bačili virus?

Meni te korporacije deluju neuništivo.
Nisu skoro unistile, vec i mali biznisi imaju svoje mesto na trzistu. A velike korporacije mogu da se sire samo onoliko koliko mogu.

Sledeci korak je morao da bude unistenje malih biznisa. Upravo smo svedoci toga.

Nisu skoro unistile, vec i mali biznisi imaju svoje mesto na trzistu. A velike korporacije mogu da se sire samo onoliko koliko mogu.

Sledeci korak je morao da bude unistenje malih biznisa. Upravo smo svedoci toga.
Za početak da mi skinemo ove lokdaune.

Najkraći put do toga je Vakcina.

Koje negativne efekte anticipiraš?

Vidim stavili se na moj komentar da vam je nesto smesno.Izvinite a cemu se vi smejete? Smrti mog kolege sa posla usled upale pluca od Corone?
Ima u medicini i naziv vase diganoze sa obzirom da se smejete na tuzne i tragicne stvari. Na zalost za to vakcina ne postoji ali ima vrlo efikasih lekova. Iskreno se nadam da ste zaposlena t( p)rolcina zaduzena da provocira ljude a ne da vam je to stvarno smesno.

Ko ste vi da dajete nekome dijagnoze ovde,a smesan je komentar da nije bitno cija je vakcina i da ce posast da ode sa vakcinom, to pokazuje da nemate pojma...

Зашто се о овоме ћути? Погледајте шта пише на Фајзеровој вакцини против короне

19:35 31.12.2020.
3

Ако неко и размишља да ли би требало да се вакцинише против коронавируса, овај податак би могао да му разбије све илузије. Проблем је што већина домаће лекарске струке ћути о овоме, а у свему саучествују и режимски медији.

Поставља се питање због чега у нашим документима за вакцинисање „Фајзеровом“ вакцином нигде не пише оно што пише у званичним објавама „Фајзера“ о вакцини коју убризгава!? Конкретно, треба посебно причитати тачке 5. и 7.
Fajzer-vakcine.jpg

Тачка 5. Обавештен сам да вакцина још увек није регистрована и да је добила хитну ауторизацију за употребу док је још увек у завршној фази 3. клиничког испитивања као и да ефикасност и безбедност вакцине ће тек бити утврђена.
Тачка 7. Схатам да моје учешће у Националног Програму вакцинације за Ковид – 19 вакцину ме неће заштитити против вируса Ковид – 19.
Дакле, из документације о фајзеровој вакцини свуда у свету, па и овде, јасно је да је то 4. фаза experimentuma in vivo!
Да ли сте спремни да у своје тело убаците нешто што може да угрози ваше здравље и да при томе пристанете да амнестирате од одговорности произвођача вакцине ако вам се нешто деси?
Да ли ћете у 2021. години пристати на увођење такозваних „ковид пасоша“ и пристати на вакцинацију да бисте могли да пређете границу? Прича како већ постоје слични пасоши, јер је неопходна вакцинација од појединих тропских болести за неке афричке земље је смешна, јер је ту реч о провереним вакцинама, које су се развијале неколико деценија и примењују се исто толико.
Треба се подсетити и да је Проф. Др. Бранимир Несторовић свим мушкарцима који желе да буду у овој експерименталној фази вакцинације препоручио да замрзну сперму, јер би могли да остану стерилни.

Ko ste vi da dajete nekome dijagnoze ovde,a smesan je komentar da nije bitno cija je vakcina i da ce posast da ode sa vakcinom, to pokazuje da nemate pojma...
Zelim Vam sve najbolje u Novoj 2021 godini.
Zdravlja na prvom mestu a za ostalo cemo se snaci.

Back