Ja mislim da je tvoja druga izjava uzasno sovinisticka.

Eto i to sam doživela, da neko misli da mrzim muškarce.

To što me uopšte ne poznaješ objašnjava to tvoje mišljenje.
Sigurna sam da svako ko dobro pročita moju i prvu i drugu izjavu, kako ih nazivaš, a pritom uzme u obzir činjenično stanje da na jednom vrlo mešovitom fakultetu, gde možda ima i više devojaka, od 56 članova parlamenta 51 je muški a samo 5 devojaka, i pritom uzme u obzir rad parlamenta, neće imati tako loše mišljenje o mom mišljenju.
Pokaži mi uostalom fakultet na svetu, gde su devojke kao većina u parlamentu pravile takve gluposti koje su pravili momci pa ću poverovati da to nema nikakve veze sa polom. Naravno da to ne znači da mislim da su svi muškarci loši, ima mnogo, mnogo odgovornih momaka, ali ima očigledno i onih koji se drugačije ponašaju jer je to život pokazao. E sad, druga je stvar da li ćemo žmuriti pred istinom koja nam nije po volji i latiti se mača da sečemo onog ko kaže da je car go... a da pritom nije svaki car loš.
Mislim i da nije baš ok sa tvoje strane što ne shvataš jasnu suštinu moje izjave, a to je da sam primetila da je polna struktura u parlamentu drastično drugačija od polne strukture studenata, nego pokušavaš da "nanjušiš" mržnju prema muškarcima.
Uostalom, mogu da živim sa tvojim ma kakvim mišljenjem

Činjenice su suvše očigledne da bih se dalje trudila da ti objašnjavam.