LovelyBones
Početnik
- Poruka
- 22
Da li neko zna kada moze da se preuzme studentska kartica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To tek kada dodjes tamo..Znaci nece biti dodeljivanja tih kartica pre 30. septembra kada nezvanicno pocinje ova godina za nas!Da li neko zna kada moze da se preuzme studentska kartica?
e da, ja nikako da pitam, čemu služe te kartice? XD
Za dom i menzu. Bilo je reči da će se pomoću njih voditi evidencija o prisustvu na predavanjima (kao na pravnom) ali ništa od toga.
Ljudi jel jedva cekate da krene? Jel se mozda spremate za pocetak najverovatnije nase agonije?![]()
Kada obično počinju predavanja za studente viših godina (druga, treća...)?
I bre tebro,nemoj tako,koja agonija,svi kazu najlepsi period zivotaNapokon je dosao dan kad ucimo samo ono sto nas zanima i cime cemo da se bavimo u zivotu,a ne neke nebitne filozofije logike itd
![]()
Зависи од групе и предмета - конкретно, за другу годину - физиологија и микроби су ујутро (од 8 до 11-12) за прве групе, док су друге групе после подне (микроби од 13 до 16; физиологија од 15 до 20), биохемија је ујутро од пола 9 до пола 1, један и тако... На предавања нико углавном не иде (ово горе су вежбе/семинари)... =) Уосталом, нађи на сајту распореде од прошлих година, то се не мења.
Ма каква агонија, студирање је леп период живота; још ако нађете добру екипу, то је супер... А, јбг, да мора да се учи, мора... Болдована реченица је врло романтичарска и занесењачка, али да не кваримо ентузијазам на почетку одмахуживајте
Nisam se baš najpreciznije izrazio, mislio sam kada obično počinje druga godina. Međutim, i ove informacije su dobrodošle.
hahaha upuca me![]()
Зависи од групе и предмета - конкретно, за другу годину - физиологија и микроби су ујутро (од 8 до 11-12) за прве групе, док су друге групе после подне (микроби од 13 до 16; физиологија од 15 до 20), биохемија је ујутро од пола 9 до пола 1, један и тако... На предавања нико углавном не иде (ово горе су вежбе/семинари)... =) Уосталом, нађи на сајту распореде од прошлих година, то се не мења.
уживајте
u svakom slucaju, racunaj da ces na odredjeni broj predavanja iz hemije i biohemije morati da ides, jer kad smo mi isli, morali smo da skupimo nekoliko, ne secam se bas koliko.
inace, gde si nasla taj raspored za drugu godinu? mene interesuje da pogledam za petu, ali ne mogu da nadjem nigde![]()
Ako moze savet za brucose.Da li je moguce uklopiti trening sa fakultetom s'obzirom da sam profesionalni sportista,a da pritom odrzim dobar prosek ocena?![]()
Ako moze savet za brucose.Da li je moguce uklopiti trening sa fakultetom s'obzirom da sam profesionalni sportista,a da pritom odrzim dobar prosek ocena?![]()