Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
ahaaa, ja sam mislila da si i ti u beogradu 
evo proradio i njihov XD

evo proradio i njihov XD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i ja prosoDo duse u nisu,nisam ,,lud" ko Carol i Nikola
hehe,stvarno svaka cast pokidali ste
![]()
![]()
![]()
da li stvarno mislis da ce se toliko pomeriti lista?
E bas sam to htio da postavim.. Da li imate informacije, iskustva, razmisljanja i procjene neke koliko bi moglo da predje studenata na druge fakulktete, tj. za koliko bi se otprilike trebala pomjeriti lista? Ja sam 13 mjesta ispod liste za budzet, tacnije 463. i da li postoji neka sansa da budem na budzetu, po vasoj procjeni? Hvala![]()
Ма наравно да ће се померити за тих 13 места. Помериће се сигурно и више. А и за самофинансирање, пошто они увек упишу више студената него што кажу, иако то баш није легално, ал' 'ајде...
Prelak je bio prijemni... Biologija tu i tamo, ali hemija, koja je obicno prilicno zajebana svake godine, je bila smesna... Zato je i porasla ovoliko granica. A kapiram da je vecina ovih sa budzeta radila prijemni na patologiji. Tamo nije prepisao samo onaj ko nije hteo, tragicna je bila organizacija![]()
Kakva su tvoja iskustva sa pomeranjem liste? Kako je bilo kad si se ti upisivao? Cuo sam da je ove godine dosta njih nekako saznalo za resenja, i laze onaj ko kaze da nije bilo prepisivanja (pricam za BG)..Devojke iza mene su cak 3-4 puta medjusobno razmenile test, kao i 3-4 devojke ispred mene..Ja iskreno nisam ni prepisivao, ali sam video..a i kratkovid sam xD Sto svedoce i moji poeni jer imam 86, i cak 510. sam na listi, tacnije 520. sam na listi jer se prezivam na S, a devojka koja je na 510. mestu se preziva na A ili B a imamo isto poena..
Na faxu ce se iskristalizovati, ko je kristal a ko kristalna voda (malo u smislu hemije, ali razumeces me)..Meni je 0.2 presudilo i rekao sam ako se ne upisem, sledece godine idem po amfiteatru i cinkarim sve koji prepisuju ili cu biti gori od njih..To sam i ja cuo i to od koleginice koja je tvoje godisteCuo sam da je prijemni bio bas prelak, ali to svejedno ne objasnjava ovakve rezultate citave generacije. Bilo mi je cudno - nemoguce da su bas svi kandidati bili tako briljantni... Onda juce saznam da su se dan pre prijemnog pojavili testovi po krugu oko fakulteta, nesto u stilu onog sto se desilo sa malom maturom. Jezivo. Zao mi je onih ljudi koji su ogulili dupe da spreme prijemni, a onda su zavrsili poen ispod crte, dok je potpuno nezasluzeno upisao neko ko je kupio ili dobio resenja.
Na faxu ce se iskristalizovati, ko je kristal a ko kristalna voda
nazalost, nece. tek tad ces videti kakve sve muljacine postoje. spremi se za to, da se ne bi nervirao kad pocne da se desava![]()
Bas tako. Onda cu i ja nedelju dana pred prijemn da ucim tamo kod faksa,pa kao da cekam da mi prodaju.
Salim se,jadno stvarno!
E jadni smo mi kao nacija ako su ljudi poput tebe buduci doktoriMa nema sta da se salis![]()
Ako treba i ja cu celu Srbiju da prodjem da bih ti pomogo oko 'ucenja' tamo kod faksa![]()
Ijao!!! Mogu i samostalno!Ma nema sta da se salis![]()
Ako treba i ja cu celu Srbiju da prodjem da bih ti pomogo oko 'ucenja' tamo kod faksa![]()
Ma zezao se covek. Kada ovi sto su polagali prave sprdnju od ovako ozbiljne stvari,zasto ne bismo i mi!E jadni smo mi kao nacija ako su ljudi poput tebe buduci doktori![]()
Kakva su tvoja iskustva sa pomeranjem liste? Kako je bilo kad si se ti upisivao? Cuo sam da je ove godine dosta njih nekako saznalo za resenja, i laze onaj ko kaze da nije bilo prepisivanja (pricam za BG)..Devojke iza mene su cak 3-4 puta medjusobno razmenile test, kao i 3-4 devojke ispred mene..Ja iskreno nisam ni prepisivao, ali sam video..a i kratkovid sam xD Sto svedoce i moji poeni jer imam 86, i cak 510. sam na listi, tacnije 520. sam na listi jer se prezivam na S, a devojka koja je na 510. mestu se preziva na A ili B a imamo isto poena..
E jadni smo mi kao nacija ako su ljudi poput tebe buduci doktori![]()
I skromnostiKad bi samo 5 % nasih sadasnjih lekara imao delic onoga sto ja imam