- Poruka
- 6.981
Koliko sam ja razumeo,isli su svi da podnesu zalbu,ima cak i grupa na fb.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'Ajde hypno, okani se decka i nemoj da trolujes.
ne trolujem , nego ne mogu da verujem sta citam ovde .
ne trolujem , nego ne mogu da verujem sta citam ovde .
Koliko sam ja razumeo,isli su svi da podnesu zalbu,ima cak i grupa na fb.
Da, ali da li su podneli zalbu radi zalbe ili nesto traze?
- Normlano je da su oni koji nisu uspeli da se upišu nezadovoljni i da su skloni da poveruju u razne priče. Mogu da garantujem da je na fakultetu sve urađeno regularno i da ne postoji mogućnost da su testovi “procurili” - zaključuje profesor Lalić.
Izvor - Blic
Samo nisam razumeo sta je bilo zahtevano danas. Da li je zahtev bio da se ponovi prijemni, ili je zahtev bio da prime sve koji su imali po najmanje 16 poena iz oba predmeta?
ili to prvo ili to drugo ili da upisu kandidate na osnovu poena od prosle godine...bukvalno se ovo nije desilo da ovoliko poena treba u poslednjih 10 godina ako ne i vise...
veruj mi ja sam ovih dana van sebe zbog cele situacije..ma necemo dozvoliti da se upisu prepisivaci,blokiracemo fakultet ako treba,neki su to predlozili i danas pred novinarima..
Pazi , ako je istina to sto pisete onda imate punu podrsku cele Srbije . U interesu zemlje je da ti prepisivaci ne postanu doktori ....
naravno da je istina,ta mutljavina ne sme da prodje...evo primer kakvi su prosli:
devojka iz moje skole naucila samo opstu i neorgansku hemiju (i to traljavo) a organsku i biohemiju bas nista ,a ona je pola ispita i prica kako ce da padne ispit,kako nema sanse...biologiju je kao naucila,ali nije morfologiju zivotinja (4 pitanja )i genetiku(6 pitanja) ...izlazi iz amfiteatra i grupa njih vice da su sve prepisali i da upadaju na budzet...ona na kraju imala 59 od 60 poena (ravno geniju koji se ubio od ucenja),a mi sa priprema koji smo ucili mnogo vise i sigurno i znamo mnogo vise retko ko ima preko 50,sto je i realan rezultat jer su takvi upadali prosle godine najnormalnije... decko u mom redu zavrsio za pola sata i otisao,naravno test je pokidao...to je mogao samo ako je unapred znao resenja kao sto verovatno i jeste...