Medicinski fakultet

• Začetnik teme Začetnik teme Celt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne brini, biće to sve odlično! Verujem da ćeš ti upasti i biti među prvima. :ok:

- - - - - - - - - -

Bravo! :hvala:

Jao,nadam se. Hvala na podrsci! Ubise me u pojam ovih 86 poena. ;)

- - - - - - - - - -

ja imam 96, pogresila sam 4 pitanja iz bio. :)

Majke ti? Svaka ti cast! :) :super:
Koji je recept tako dobrog ucenja?
Ajd svi napisite kako ste tacno ucili,bios(jeste li izvlacili iz knjige,ili ucili sve od A do Š) i hemiju!? :D

Jao,nadam se. Hvala na podrsci! Ubise me u pojam ovih 86 poena. ;)

- - - - - - - - - -

Majke ti? Svaka ti cast! :) :super:
Koji je recept tako dobrog ucenja?
Ajd svi napisite kako ste tacno ucili,bios(jeste li izvlacili iz knjige,ili ucili sve od A do Š) i hemiju!? :D

Ja sam bios ucio tako sto prvo sve iscitam iz knjige i onda to sazmem mojim recima u moju svesku,potom to naucim i onda pokusam da uradim zadatke te oblasti iz zbirke za pripremu..Ali naravno tada vidim da jedno 20% pitanja ne postoji u okviru tih knjiga pa onda pitam moju profesorku biosa ili na netu nadjem odgovor za ta pitanja..Pa onda njih napisem i naucim i tako..A hemiju prosto iz knjige i pravo u zadatke

О-хо-хо! Ове године је баш доста добрих резултата! :D последњи за буџет 88... фино, фино. Мада ће се то померити сигурно до неког 600. места, кад неки одустану, оду на стоматологију и сл.

Наравно, новим колегама честитке и добродошлица! Сад вам преостаје да се доообро одморите до октобра.

О-хо-хо! Ове године је баш доста добрих резултата! :D последњи за буџет 88... фино, фино. Мада ће се то померити сигурно до неког 600. места, кад неки одустану, оду на стоматологију и сл.

Наравно, новим колегама честитке и добродошлица! Сад вам преостаје да се доообро одморите до октобра.

da li stvarno mislis da ce se toliko pomeriti lista?

E bas sam to htio da postavim.. Da li imate informacije, iskustva, razmisljanja i procjene neke koliko bi moglo da predje studenata na druge fakulktete, tj. za koliko bi se otprilike trebala pomjeriti lista? Ja sam 13 mjesta ispod liste za budzet, tacnije 463. i da li postoji neka sansa da budem na budzetu, po vasoj procjeni? Hvala :)

hvala, iskreno jedva cekam sad da se odmorim :D

@Petar
ne znam, svi se razlikujemo po tome kako šta doživljavamo, ono što mene vodi je da uvek ,,u opuštenosti leži snaga'' :)
a što se tiče spremanja, ja sam išla na privatne časove za oba, iskreno mislim da su za hemiju potrebni, a za biologiju i ne,
ali meni su tako preporučili neki stariji koje znam, koji su išli kod te profesorke, a i iskreno tako mi je bilo lakše. :)

@mikelo
stvarno je baš divan onaj amfiteatar na histofiziologiji :)

Poslednja izmena:

Back