Medicinski fakultet

• Začetnik teme Začetnik teme Celt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vrh :mrgreen:

kako je bilo na prijemnom kada si ti polagao? koji dan si se prijavio? u kom si amfiteatru bio? opisi nam malo :)

pa bilo je ok, bilo je nekoliko glupavih pitanja poput "koja zivotinja ima culo mirisa (ili ukusa, nisam siguran) na telu?" ili nesto slicno :D
prijavio sam se drugog dana, i tad je vec bila mnogo manja guzva nego prvog. bio sam u amfiteatru instituta za patologiju, taj je najveci. malo je zastrasujuce bilo, sedeo sam negde u sredini i gde god se okrenem vidim po 100 ljudi... e tad sam mi je kroz glavu prolazilo da nema sanse da prodjem, "pa vidi koliko ljudi je doslo ovde i svi su spremni" :D
zapravo nas je bilo oko 400 u tom amfiteatru, a u jos 3 se valjda polagalo, a svi oni su manji :) mislim da vecinu trema trese dok ne dobiju test, onda se skoncentrises na pitanja i nemas vremena da se brines kako ce sve ispasti. mislim da svi koji ozbiljno uce uspeju da upisu bez problema, tako da ja ne bih brinuo za vas ovde :)

jao Nikola,znaci zadavicu te za ovo kad te vidim :lol:

dobro je da se salis :mrgreen:

eto ako bi se sutra prijavilo ne vise od 100-inak bilo bi idealno :mrgreen: tako je po Mikelovim proracunima... :)
Po mom Dekartovom nacinu racionalnog proracuna mislim da su sanse 92,34% da ipak bude priblizno 1050 :D Ljudi jel ste uzbudjeni? Ja sam dobio broj i jedva cekam da vidim gde cu da polazem, jel znate mozda koja mesta ce biti za polaganje ove godine?

A mene odavno nema da se ubacim :lol:
Po vasim postovima se vidi koliko ste uzbudjeni i koliko zelite da upisete, pazite samo da vas to ne 'kosta glave' na prijemnom. :D
Zelim vam previse srece na prijemnom, jer je to nekad stvarno i presudno, a znanjem verujem da ste vec prejako potkovani :D

Voleo bih i da mi kazete koje ste sve zbirke koristili za spremanje prijemnog :whistling:

A mene odavno nema da se ubacim :lol:
Po vasim postovima se vidi koliko ste uzbudjeni i koliko zelite da upisete, pazite samo da vas to ne 'kosta glave' na prijemnom. :D
Zelim vam previse srece na prijemnom, jer je to nekad stvarno i presudno, a znanjem verujem da ste vec prejako potkovani :D

Voleo bih i da mi kazete koje ste sve zbirke koristili za spremanje prijemnog :whistling:
E tu zelim da ti prekratim muke, pricao sam i sa osobljem fakulteta i jedno par profesora koji decenijama upisuju studente na fax. Oni su svi govorili jedno - radi samo zbirke sa fakulteta (znaci one koje imas da kupis u skriptarnici) i za prvu godinu koristi i "Zbirka zadataka iz hemije za I i II razred gimnazije i srednje skole" - Radivoj Nikolajevic i Milena Surjanovic i NISTA VISE. Meni niko ovakav savet nije dao, morao sam da ga nedeljama jurim i ostajem u nedoumici :D Hvala na lepim zeljama!

Мени професорка која ме спрема каже све то тако + збирку за 3. и 4. разред и ону збирку од 1200 задатака,и + она сама смишља задатке и комбинује тестове са ветеринарског факултета. ;)

Мени професорка која ме спрема каже све то тако + збирку за 3. и 4. разред и ону збирку од 1200 задатака,и + она сама смишља задатке и комбинује тестове са ветеринарског факултета. ;)

nema potrebe sve to,msm veterina je zaista preterivanje....
dovoljni su ti testovi sa medicine i stomatologije,ako njih znas da resis to je to :)

ja sad obnavljam,juce sam pocela i evo sad radim 7. oblast,nadam se da cu bar jos 2 preci danas + iz biosa nesto

nema potrebe sve to,msm veterina je zaista preterivanje....
dovoljni su ti testovi sa medicine i stomatologije,ako njih znas da resis to je to :)

ja sad obnavljam,juce sam pocela i evo sad radim 7. oblast,nadam se da cu bar jos 2 preci danas + iz biosa nesto

Па не знам,видећемо,каже да ми одатле такође припрема неке од задатака из раствора! ;)

Па не знам,видећемо,каже да ми одатле такође припрема неке од задатака из раствора! ;)
Pazi to je tzv. banka zadataka i ona nece izlaziti iz okvira njih, msm ti radi ako tako zelis nece ti sigurno skoditi samo ce ti duze trajati i vise te kostati :) i moja profesorka je bila prof. na stomatolskom faxu i ona mi je kombinovala zadatke tako da to nije nista neobicno

Back