@ pecurka93 I meni rekoše na fakultetu da ćemo identifikacione kartice dobiti u oktobru.
@ mikelo90 Mi smo morali da se fotografišemo na drugom spratu Dekanata na dan upisa, da bismo mogli da se upišemo. Da li se tvoja generacija fotografisala u Dekanatu na dan upisa?
Inače, drugog dana upisa, 5.7. je bilo skoro pusto, za razliku od prvog dana kad je bila užasna gužva, svi su bili pobrljavili sa živcima...
Kad krenem da sabiram troškove knjiga itd, malo se zabrinem... praktikum iz anatomije sam našla u knjižari na početku dr Subotića za 4000 din, Netterov atlas za 8000 + popust za studente medicine sa indeksom 20% = 6400 din. Za anatomiju navodno još su potrebne neke zasebne knjižice thorax, glava, ekstremiteti, itd, navodno svaka oko 700 din. Mada mi nije sasvim jasno, ako je već celo telo obrađeno u atlasu, i takođe u praktikumu, zašto su onda potrebne još te knjižice, ali verovatno ćemo već blagovremeno videti zašto nam je sve to potrebno...
Valjda te knjige uz razne dodatne troškove tipa vodič za studente, možda uniforma itd, neće sve ukupno koštati više od npr 20 000 din... Treba nam uniforma tj. mantil, zar ne?
E da, čitam da su se ranije sve knjige, skripte, kopije itd mogle naći povoljno kod nekog čuvenog Hasana, koji više nije u Beogradu. Ima li sada nekog tako dobro snabdevenog prodavca? Ono što sam videla ispred dekanata odavalo je utisak prilično skromne ponude, samo nekoliko knjiga raspoređenih na betonu ispred Dekanata...