Medicinska na Zvezdari

Ooooooooooo, jadni wi, ko wam je razredna..:D:P I meni je owa nedelja bila taaaaaaako dobra, mada sam se juche smoorlia, jer sam saznala neshto, ali nebitno.. Obozawam owu shkolu!! Mada.. sad treba da uchim botaniq i f.t... smooor.. Ali zato u ponedeljak..:))) Loodilo..:))

Eeeeeeeeee, pa tu sam i jaaaaaaaaaaaaa!!! :) Joj, ljudi, ja sam se danas izwukla iz xemije!! To je trebao chist kec da bude! Owako sam ga odlozila za petak..:) Wala bash, mnogo je teshka owa druga godina.. Koliko wec sad imam da uchim.. Ne zelim da zamislim kako ce biti kasnije.. :S Sad treba analitichq da uchim, tj., wezbam zadatke, a mrzi meeee!!! :( Pozzzz za swe..

Ma druga otkida hororcina....koliko samo da se streba u septembru a kako li cemo docekati decembar pitam se....mada lepo sam poceo dobio sam 5 iz engleskog kod BBBF 666(Biljana Basurovic Bitch Forever 666 tako je Milosh zove...xexe) ni sam ne znam kako....ali smesi mi se lepa banderica iz botanike i xemije...gago zelim ti svu srecu(vala trebace nam)....uffff...acco pocni da bolje je :D :D :D....ma kome ja pricam kad ni ja nista ne ucim :):):):S

Iiiii, pao je prwi kec..:(((((((((((((( Jao, Milka, shta mi radish.. I u prwoj i u drugoj prwi kec bash iz xemije.. Joj, Boxy, cuti, u pon.4.-chas ko preziwi...prichace..:) Botanika je u pitanju.. :S Jaooo, Boze..kako mi je zao.. :( Pametni su oni koji danas nisu doshli u shkolu! Swaka im chast.. :((((((( Ubicu seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

E prodajem ceo komplet za 2000 pa ako hoces javi se,a inace Higijena Istorija i Geos su ti extra profesori!

jel geografiju jos predaje...jao kako bese ime :???: visok crnokosi?
ne mogu da se setim imena :dash:
uvek je bio duhovit....kod njega na chasu vristanje od smeha... :lol:
mali se vrti oko velikog i te fore... (zemlja i sunce) :lol:

on mi je bio razredni u prvom :)

Milka iz fizike mi je bila zulj uvek... :neutral: (nju smo zvali Budza) :lol::lol::lol:

a istorichar je onaj dlakavi ili neki drugi? :lol:
a vi svi (koji su druga)imate ogromnu srecu sto vam patologiju ne predaje Dragicka i sto je otishla u penziju(naravno prvo je sachekala nas i zagorchala nam zivote,pa onda otishla u penziju)

druga godina vam je najteza....to kada pregrmite,bice vam kul :) vazi za sve smerove :)

jao kad se setim shkole :lol::lol:

Milka iz fizike mi je bila zulj uvek... :neutral: (nju smo zvali Budza) :lol::lol::lol:

a vi svi (koji su druga)imate ogromnu srecu sto vam patologiju ne predaje Dragicka i sto je otishla u penziju(naravno prvo je sachekala nas i zagorchala nam zivote,pa onda otishla u penziju)

druga godina vam je najteza....to kada pregrmite,bice vam kul :) vazi za sve smerove :)

Jooj,meni Milka predaje fiziku,opasna je............A patologiju mi je predavala razredna:super::super:,najbolja profesorka u skoli,po meni!!!!!!!!!!!!!!!!

Meni geos Nebojsa Antic...a istoriju,ne taj nego Zivorad!!!

znas sta...ja sam u skolu isla....i smarala me...istina....
ali sada bih se rado vratila
brige i smaranje dok ides u skolu su nista u odnosu na brige koje dodju kasnije....posle shkole....kada se odvojish od svojih...zaposlis se....katastrofa

Back