E prodajem ceo komplet za 2000 pa ako hoces javi se,a inace Higijena Istorija i Geos su ti extra profesori!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je da ima nekog zivog na ovome...Au bre sto je teska ova druga godina svi kazu da je najteza vala ja se za sada slazem...
E prodajem ceo komplet za 2000 pa ako hoces javi se,a inace Higijena Istorija i Geos su ti extra profesori!
jel geografiju jos predaje...jao kako bese ime :???: visok crnokosi?
ne mogu da se setim imena
uvek je bio duhovit....kod njega na chasu vristanje od smeha...
mali se vrti oko velikog i te fore... (zemlja i sunce)
on mi je bio razredni u prvom
Milka iz fizike mi je bila zulj uvek...(nju smo zvali Budza)
a istorichar je onaj dlakavi ili neki drugi?
a vi svi (koji su druga)imate ogromnu srecu sto vam patologiju ne predaje Dragicka i sto je otishla u penziju(naravno prvo je sachekala nas i zagorchala nam zivote,pa onda otishla u penziju)
druga godina vam je najteza....to kada pregrmite,bice vam kulvazi za sve smerove
jao kad se setim shkole![]()
jel geografiju jos predaje...jao kako bese ime :???: visok crnokosi?
ne mogu da se setim imena
uvek je bio duhovit....kod njega na chasu vristanje od smeha...
mali se vrti oko velikog i te fore... (zemlja i sunce)
on mi je bio razredni u prvom
Milka iz fizike mi je bila zulj uvek...(nju smo zvali Budza)
a istorichar je onaj dlakavi ili neki drugi?
a vi svi (koji su druga)imate ogromnu srecu sto vam patologiju ne predaje Dragicka i sto je otishla u penziju(naravno prvo je sachekala nas i zagorchala nam zivote,pa onda otishla u penziju)
druga godina vam je najteza....to kada pregrmite,bice vam kulvazi za sve smerove
jao kad se setim shkole![]()
znas sta...ja sam u skolu isla....i smarala me...istina....
ali sada bih se rado vratila
brige i smaranje dok ides u skolu su nista u odnosu na brige koje dodju kasnije....posle shkole....kada se odvojish od svojih...zaposlis se....katastrofa