ACCA91
Primećen član
- Poruka
- 816
Ljoodi,gde ste?Jel to od ucenja ne stize da idete ni na net?!???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aco, na tu Latinku i mislim....meni je predavala.....
Farmaceuti nemaju vremena za net! To je za njih pojam... Kakav crni net----samo KNJIGA!)))))
Ne shvatam u cemu je problem... Tema je Medicinska na Zvezdari! Mi pricamo o MEDICINSKOJ NA ZVEZDARI!
kako ti se zove drug..mozda znam![]()
![]()
![]()
Axa....moj drug iz osnovne bio 5.00 i naravno,streber upisa0 medicinsku na Zvezdari-farmaceutstreber!!!!!!!
kako ti se zove drug..mozda znam
jao ja mislim da znam ko je,ne ide sa mnom...ja znam jednog CIRU 92 ide sa Rich Bictch u odelenje....on je farmaceut![]()
Jos malo pa kraaaj...danas opet bomba:-occc....kao i prosli put,isti dan-cetvrtak kao i prosli puu,isto i prosli put bio drugi cas a i sada...a i sad bilo cetvoro kola pajkana...sa dva kuceta,jedno pokupili na ulici kakvo je jadno,mrsavo....a drugo stene koje ne zna ni da laje...odoh da citam romea i juliju,razredna will kill me,ako ne procitam ..pozz za sve![]()
Da opet je bila juce bomba...steta samo jer smo od toga svega samo izgubili veliki odmor...
prosli put je biloo bolje![]()
Ma shta fali,neka zovu ako treba svaki dan,bas je gotiva,mocno je zezanje napolju.A sto se tice profesora u MS-u,najbolji je Beljin i anatomicarka Jelica,a najgora je matematicarka(uzas).Zena je najgora dzukela koja postoji na ovom svetu.Latinka je najveca likusha,kao i Pedja iz fizickog
Sto se tice bombe ljudi samo zovite...nama se bas zadesilo na Informatici(shit), ali smo gubili matis kod one krave Rakocevicke(extra)!!!!Inace mislim da znam ko je zvao...ali naravno to je tajna!!!
Sto se tice prof. mislim da je Kljajic kreten i ne podnosim ga kao ni srpkinju Olju(drolju)...za Antica (Nebojso) nemojte da se bunite on je jedini prof. kod koga je opustencija i svi imamo 5...A latinka Milena(plava sa teglama) je kako kad iritira me sto se folira kad glumi strogocu...inace nije toliiiko losa!!!
NADAM SE DA PRIMATE PORUKE OD FARMACEUTA!!!!!!!