ACCA91
Primećen član
- Poruka
- 816
Meni je predavala ona latinka sa kratkom plavom kosom,nosi naocare.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imate li vi nešto smisleno da kažete na ovoj temi, aman?![]()
Ako nastavite sa besmislenim postovima, možda i hoću
Da li neko moze da mi kaze spisak predmeta za sanitarnog-ekoloskog tehnicara,za prvu godinu?Unapred hvala...
Evo,ja cu ti napisati,posto sam taj smer.
PRVA GOD:srpski,engleski,mata,hemija,fizika,biologija,latinski,muzicko,fizicko,istorija,geografija,anatomija,higijena,laboratorijske tehnike,informatika.
DRUGA GOD:srpski,engleski,istorija,zdravstvena zastita i prva pomoc,hemija,fizika,matematika,fizicko,likovno,ekologija,biologija,mikrobiologija,psihologija,patologija.
E,ako te zanima jos nesto,slobodno pitaj.
E hvala ti...Nego jel mozes nesto da mi kazes o higijeni,laboratoriskim tehnika,anatomiji i latinskom...Jel su teski za ucenje itd?Posto hocu u drugoj godini da se prebacim pa cu verovatno trebati da polazem ta 4 predmeta zbog razlike predmeta...
Laboratorijske tehnike nisu mnogo teske,verovatno ce te iz njih nesto malo pitati,ja sam se prebacio u drugom polugodistu prve i nije me nista ni pitala,samo sto sam morao da idem na praksu sa obe grupe.Higijena je najprostiji predmet,latinski ce ti biti bas zeznut,moraces bas dosta da ucis,a ne verujem ni da ce ti profesorke nesto smanjiti gradivo,posto su sve latinke bas zahtevne,anatomiju,ako budes polagala kod moje razredne nece ti biti veliki problem,ona ce ti reci sta bi trebalo da naucis,a kod ostalih profesorki ce ti biti teze.Iz koje se skole prebacujes,jel si sad vec u srednjoj,ili tek upisujes?
Iz hemijske,ali to nije sigurno..Ako me budu primili moracu da polazem ta 4 predmeta zato sto ih nisam imala u prvoj godini...A o cemu se radi u higijeni?Predpostavljam da je u vezi higijene necega,ali ne znam cega... :-)
Nema sanse da te prime,ako ne nadjes vezu,znam iz iskustva.Ma,o higijeni coveka,skole.....