Mede i dečaci

Што мислиш да теби цитирам?

Градски челници тврде да је Калемегдан споменик културе, а дозвољавају

"манифестацију" која промовише пијанчење на споменику културе и ремете

мир грађанима (и животињама у зоо-врту) за које је Калемегдан, пријатно

место за шетњу?!

Strela:
Што мислиш да теби цитирам?

Градски челници тврде да је Калемегдан споменик културе, а дозвољавају

"манифестацију" која промовише пијанчење на споменику културе и ремете

мир грађанима (и животињама у зоо-врту) за које је Калемегдан, пријатно

место за шетњу?!
A kakve to veze ima sa smrću mladića u medveđem kavezu?
Je li Kalemegdan i pre toga bio spomenik kulture?
Je li i pre toga Beerfest održavan?
Koliko diskoteka i klubova ima na Kalemegdanu i koliko godina one postoje?

Значи ти подржаваш "манифестацију" тог типа и то управо на Калемегдану и не

налазиш никакву везу између "манифестације" локања пива и овог трагичног догађаја?

A ti ne podržavaš manifestaciju i zbog toga misliš da je ona uzrok ovog tragičnog događaja.
Pa, znaš šta, ona ima veze utoliko što se poginuli najverovatnije tu napio. (Inače, "Oh, Cinema" je mnogo bliže Zoovrtu, a protiv toga se ne buniš)
U one moje ponuđene odgovore za pijanu vožnju treba dodati vlasnika kafane u kojoj sam se napila, i to je to, jel?

Činjenica je da, podjednako kao i Grad u napadu na Bojovića, koristiš ovaj slučaj za opljuvavanje jedne manifestacije koja TEBI nije po volji.

Da li je bilo povređenih u Guči? Da li po toj logici treba ukinuti Guču?

I još jedna stvar: na Kalemegdanu, spomeniku kulture, može da se održava SVAKI događaj koji poštuje propise njegovog očuvanja tj. koji ne oštećuje sam spomenik, samu tvrđavu. Nije to crkva pa da na površini Kalemegdana treba da se šapuće.

Немој мешати саобраћајке, које се дешавају из разноразних разлога и

овакве ступидне и вулгарне манифестације, које је неко организовао с

намером да намлати лову, а при том реметећи мир грађана, за које је

Калемегдан оаза мира и лепоте.

Живим у близини Калемегдана и тих вечери су се буљуци пијаних младих

људи враћали у ситне сате (3-4 ујутру) и реметили мир житеља околних улица!

Гуча ме уопште не занима, у једном посту сам написала, да не бих отишла на

Гучу ни да ми плате.

Не волим гужву, буку, пијане типове и простачке манифестације. Што се мене тиче,

Гучу, такву каква је данас, треба укинути!

Strela:
...овакве ступидне и вулгарне манифестације, које је неко организовао с намером да намлати лову...

...Живим у близини Калемегдана и тих вечери су се буљуци пијаних младих људи враћали у ситне сате (3-4 ујутру) и реметили мир житеља околних улица!...

.....Не волим гужву, буку, пијане типове и простачке манифестације.
To ti i ja kažem: ovo i jeste tvoj jedini razlog napada na Beer fest (da se razumemo, tvoj stav, mogu da se ne slažem, ali moram da ga poštujem), ali raditi to na temi koja se bavi poginulim mladićem, isturajući ga kao osnovni argument, je blago rečeno NEUKUSNO!

Otvori temu o neprikladnim manifestacijama na neprikladnim mestima, pa možemo da pričamo o tome. Naravno, ako imaš neki argument koji nije lični ukus.

Па ваљда је пре свега НЕУКУСНО, оно што чини ГРАДСКА ВЛАДА, која користи

нечију трагичну смрт, да би водила јавну медијску хајку на Вука и животиње!

Strela:
Па ваљда је пре свега НЕУКУСНО, оно што чини ГРАДСКА ВЛАДА, која користи

нечију трагичну смрт, да би водила јавну медијску хајку на Вука и животиње!
O bože!
JESTE, a i ti radiš istu stvar, samo imaš drugog na nišanu!

medved_bg:
O bože!
JESTE, a i ti radiš istu stvar, samo imaš drugog na nišanu!

Ма немој! Сад испада да ја, као грађанин, немам право ни на форуму,

да изнесем свој став! Е свашта!
:roll:

А што ти уопште пишеш на овој теми? Осећаш ли се прозваном?!

Имаш ли неког у градској влади, живиш ли у близини Калиша...?

Strela:
Ма немој! Сад испада да ја, као грађанин, немам право ни на форуму,

да изнесем свој став! Е свашта!
:roll:

А што ти уопште пишеш на овој теми? Осећаш ли се прозваном?!

Имаш ли неког у градској влади, живиш ли у близини Калиша...?
Što pišem? Pa slabo trpim glupost, valjda...:roll:
Mada, u pravu si, 'ajd zdravo!

medved_bg:
To ti i ja kažem: ovo i jeste tvoj jedini razlog napada na Beer fest (da se razumemo, tvoj stav, mogu da se ne slažem, ali moram da ga poštujem), ali raditi to na temi koja se bavi poginulim mladićem, isturajući ga kao osnovni argument, je blago rečeno NEUKUSNO!

Otvori temu o neprikladnim manifestacijama na neprikladnim mestima, pa možemo da pričamo o tome. Naravno, ako imaš neki argument koji nije lični ukus.
"Jedini" razlog je UZASAN razlog da se to vise nikad ne cini. Ne moze jedan zivot da se vrednuje na "jedini razlog" jer, zivot nema cenu.
Znaci, nije u pitanju da ovde neko zloupotrebljava poginulog mladica, jer to se ne cini.
To cini GRADSKA VLADA Beograda, to cine DOS-ovci (pre svih, DS) da bi unishtili Vuka Bojovica, izmestili Zoloski vrt, i zemljiste prodali nekom prijatelju bogatunu, a oni izuvkli korist.
Dakle, ne zamenjuj tezu, medvedicu!

medved_bg:
A ti ne podržavaš manifestaciju i zbog toga misliš da je ona uzrok ovog tragičnog događaja.
Pa, znaš šta, ona ima veze utoliko što se poginuli najverovatnije tu napio. (Inače, "Oh, Cinema" je mnogo bliže Zoovrtu, a protiv toga se ne buniš)
U one moje ponuđene odgovore za pijanu vožnju treba dodati vlasnika kafane u kojoj sam se napila, i to je to, jel?

Činjenica je da, podjednako kao i Grad u napadu na Bojovića, koristiš ovaj slučaj za opljuvavanje jedne manifestacije koja TEBI nije po volji.

Da li je bilo povređenih u Guči? Da li po toj logici treba ukinuti Guču?

au jesi li ga joj sasula u lice

to medvjedice :mrgreen:

medved_bg:
I još jedna stvar: na Kalemegdanu, spomeniku kulture, može da se održava SVAKI događaj koji poštuje propise njegovog očuvanja tj. koji ne oštećuje sam spomenik, samu tvrđavu. Nije to crkva pa da na površini Kalemegdana treba da se šapuće.

cool

nemoj molim te više upiškit ću se ...
:lol: :lol: :lol:

tokyo:
au jesi li ga joj sasula u lice

to medvjedice :mrgreen:

pozdravvn2.jpg

Види Северинко, како брже боље долеће у помоћ пријатељу, онако позадински... :-D

*BILJA*:
"Jedini" razlog je UZASAN razlog da se to vise nikad ne cini. Ne moze jedan zivot da se vrednuje na "jedini razlog" jer, zivot nema cenu.
Znaci, nije u pitanju da ovde neko zloupotrebljava poginulog mladica, jer to se ne cini.
To cini GRADSKA VLADA Beograda, to cine DOS-ovci (pre svih, DS) da bi unishtili Vuka Bojovica, izmestili Zoloski vrt, i zemljiste prodali nekom prijatelju bogatunu, a oni izuvkli korist.
ZOO mora da bude izmešten. Životinje žive u, najblaže rečeno, odvratnim uslovima, pri tom uništavajuću tvrđavu. Takođe, spomenik kulturi ili neki objekat od istorijske važnosti ne može biti u privatnom posedu, osim u nekim specifičnim slučajevima, a Kalemegdan to nije. Ceo taj ZOO je depesivan, jesi li ika di bila u njemu? Kombinacija kamena i rešetki, nije baš prirodno stanište većine njegovih stanovnika...

José Luis Torrente:
Bio sinoc Vuk na Avali. Onaj novinar pojma nema Vuk ga razbio.
Nisam gledala, zao mi je!
Pretpostavljam da je to bila emisija "Pogled (s) Avale, ili se varam?
Znam da je u pitanju voditeljka, em ruzna, em od zlobe izvitoperena, em upada u rec sagovornicima, em je neobavestena.
Ali, samo kad su u pitanju likovi koje ne dolaze iz DS-a!
To je toliko vidljivo, da je sramotno!

*BILJA*:
Biljo, ne zamenjujem tezu.
Ja se u vezi gradske vlade i njenog ponašanje i reakcije na ovaj slučaj u potpunosti slažem i sa tobom i sa "vaspitanom" gore. I to sam izjavila već više puta.
E, a isto kao što ne možeš koristiti ovaj slučaj da napraviš hajku na Zoovrt i njenog direktora koji ti se ne sviđa, tako i ne možeš koristiti ovaj slučaj da napraviš hajku na manifestaciju koja ti se iz objektivnih ili neobjektivnih razloga ne dopada.
Kako za sada istraga kaže, momak je pao u alkoholisanom stanju ili je takav slučajno ili namerno gurnut. Dok se ne dokaže da su ga gurnuli Vuk Bojović lično ili glavni i odgovorni Beer festa lično, ni jedan ni drugi ne mogu biti odgovorni. Isto kao ni vlasnik Oh, Cinema, Underground-a, Kalemegdanske terase...
Iskreno mislim da je u pitanju nesrećan slučaj. I neko je već rekao: umesto da se neko zapita o ponašanju omladine i njenom stanju uopšte, svi se prepucavaju o nekim krivicama gledajuće svoje sopstvene interese.

Back