McDonalds

• Začetnik teme Začetnik teme AleX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Problem gojaznosti je poslednjih godina u porastu.
Skoro svako dete rođeno posle 2000. godine u Americi dobija u toku ovih devet godina dijabetes.
Veliki broj ljudi je oversized, debelo, a ne zna koje su posledice.

Amerikanci su poznati po tome što tuže za sve i svašta, ali je suludo tužiti McDonalds za svoju gojaznost, jer vas niko ne tera da uđete u ovaj fast-food-restaurant.

Jedan advokat iz Amerike, poznat po tome što je dobio, tužio je vlasnike duvana, rekao je da i te kako treba tužiti McDonalds, što on trenutno i radi, vodi slučaj o dve debele tinejdžerke.

1. Da li znate koje poremećaje i tegobe nosi sa sobom gojaznost?
2. Da li, i koliko često posećujete McDonalds i druge fast-food-ove (računajte i na pekare i poslastičare, kao i trafike)?
3. Da li ste gojazni?

Česta je pojava da se ljudi javno kritikuju za pušenje. Da li ljude treba kritikovati zbog gojaznosti?

Oh shit,
ne moze se krivica svaljivati na jedan lanac restorana,sta je sa Burger King-om,KFC-om i svim ostalim fast foodovima? Debeljko koji svaki dan jede u meku ne moze optuzivati nikog drugog osim samog sebe!
1.da
2. veoma cesto,pekara gotovo svakog dana,me oko 3 puta mesecno,poslasticarnice ne.TRAFIKE?!
3.no

e milkshake od cokolade aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....samo da kupim neki automat samo za to ne bi ja da profitiraju oni....:D:D mada retko zalazim tamo.....ne volim ja to....

1. Naravno
2. Jednom, dvaput godisnje, njihova hrana je bezveze, doduse MC Flurry i Milkshake su odlicni :). Sto se tice grill-ova ni tamo ne zalazim, sigurno 4, 5 godina nisam pojela pljesku.
3. Ne

znam kakve posledice nosi gojaznost...mek u sapcu nema a i da ima ne verujem da bih preterano cesto tamo kupovala...jer su obroci isuvise mali a cene previsoke..vise se isplati kupiti neku dobru pljesku za 100din...da li sam gojazna...hm...mislim za sebe da jesam,mada,mnogi kazu da to nije tacno,,,no,da pojasnim..imam tanke noge i otprilike svi njih i gledaju a niko ne vidi moj stomak...kad resim da smrsam ja smrsam ali sada nikako da resim...ali kad vidim u gradu osobe koje su 10 puta deblje od mene a fensi su jer imaju love onda shvatim da mi izgled i nije toliko bitan..a da bi dobio neku bolest zbog gojaznosti moras imati mnooooogoooo sala....toga se ne plasim

znam kakve posledice nosi gojaznost...mek u sapcu nema a i da ima ne verujem da bih preterano cesto tamo kupovala...jer su obroci isuvise mali a cene previsoke..vise se isplati kupiti neku dobru pljesku za 100din...da li sam gojazna...hm...mislim za sebe da jesam,mada,mnogi kazu da to nije tacno,,,no,da pojasnim..imam tanke noge i otprilike svi njih i gledaju a niko ne vidi moj stomak...kad resim da smrsam ja smrsam ali sada nikako da resim...ali kad vidim u gradu osobe koje su 10 puta deblje od mene a fensi su jer imaju love onda shvatim da mi izgled i nije toliko bitan..a da bi dobio neku bolest zbog gojaznosti moras imati mnooooogoooo sala....toga se ne plasim

Problem je u tome kako ti sebe vidiš i da li imaš samopouzdanja.

Znaš li šta si rekla (onim crvenim podvučenim)?

Ljudi sta wam je pa onaj big mak obrok je do yaya mali z:D
ona big mak j emnogo manji od hamburgera obicnog z:(
Jedino ga wadi ona pomfrit
ali skupo u pm z:D
Ja kada jedem u meku obicno uzmem big mak obrok i jedan ciz xD
(uwek mi ostane ona pomfrit >_<)

Problem gojaznosti je poslednjih godina u porastu.
Skoro svako dete rođeno posle 2000. godine u Americi dobija u toku ovih devet godina dijabetes.
Veliki broj ljudi je oversized, debelo, a ne zna koje su posledice.

Amerikanci su poznati po tome što tuže za sve i svašta, ali je suludo tužiti McDonalds za svoju gojaznost, jer vas niko ne tera da uđete u ovaj fast-food-restaurant.

Jedan advokat iz Amerike, poznat po tome što je dobio, tužio je vlasnike duvana, rekao je da i te kako treba tužiti McDonalds, što on trenutno i radi, vodi slučaj o dve debele tinejdžerke.

1. Da li znate koje poremećaje i tegobe nosi sa sobom gojaznost?
2. Da li, i koliko često posećujete McDonalds i druge fast-food-ove (računajte i na pekare i poslastičare, kao i trafike)?
3. Da li ste gojazni?

Česta je pojava da se ljudi javno kritikuju za pušenje. Da li ljude treba kritikovati zbog gojaznosti?
1.da,naravno
2.vise ne cesto,1 u mesec dana(i to pekare,nisam nesto luda za fast food-om....eventualno ponesto iz domina)
3.3 kg viska-skinula 6kg

one koje su u procesu gojenja,da.one koji su vec enormno gojazni,probati da ih ubedis da urade nesto povodom toga,ali bez kritikovanja.oni su i ovako verovatno veoma psihicki labilni.....

I da,u americi je donesen zakon da u svakom restoranu,pa cak i u fast food-u mora da bude jasno oznacena nutritivna vrednost svakog jela....(kalorijska vrednost,kol secera,masti....)

Back