carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
3. Jesam, sklon sam gojenju, ali u mom slucaju je to genetki, a ne zbog ishrane.
Big girls , you are beautifuuul, big girls u are beauti-fuuuul!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
3. Jesam, sklon sam gojenju, ali u mom slucaju je to genetki, a ne zbog ishrane.
od genetike mozes imat usporen metabolizam i pojacan osjecaj gladi1. Znam
2. Samo kad moram.

od genetike mozes imat usporen metabolizam i pojacan osjecaj gladi
ali si i dalje ti taj koji stavlja hranu u usta i stoga kriv za debljanje
Ja idem u Mc jednom mesecno otprilike i tada se bash odvalim, a kad idem u inostranstvo 50 % ishrane je Mc, uopste nisam gojazan cak imam manjak kila, znam da je jako losa hrana ali dok sam jos mlad da uzivam![]()
Tog debila treba obesiti jer Mc ima najbolju pitu od jabuke na svetu!!!

Кад смо већ код метаболизма, ја имам убрзан метаболизам, могу пуно да поједем а да се не угојим...
Нема. моја бака спрема бољу........![]()
Кад смо већ код метаболизма, ја имам убрзан метаболизам, могу пуно да поједем а да се не угојим...

domace pite se ne racunaju![]()

Ja to ne bih voleo..skupo bre![]()

od genetike mozes imat usporen metabolizam i pojacan osjecaj gladi
ali si i dalje ti taj koji stavlja hranu u usta i stoga kriv za debljanje
Problem gojaznosti je poslednjih godina u porastu.
Skoro svako dete rođeno posle 2000. godine u Americi dobija u toku ovih devet godina dijabetes.
Veliki broj ljudi je oversized, debelo, a ne zna koje su posledice.
Amerikanci su poznati po tome što tuže za sve i svašta, ali je suludo tužiti McDonalds za svoju gojaznost, jer vas niko ne tera da uđete u ovaj fast-food-restaurant.
Jedan advokat iz Amerike, poznat po tome što je dobio, tužio je vlasnike duvana, rekao je da i te kako treba tužiti McDonalds, što on trenutno i radi, vodi slučaj o dve debele tinejdžerke.
1. Da li znate koje poremećaje i tegobe nosi sa sobom gojaznost?
2. Da li, i koliko često posećujete McDonalds i druge fast-food-ove (računajte i na pekare i poslastičare, kao i trafike)?
3. Da li ste gojazni?
Česta je pojava da se ljudi javno kritikuju za pušenje. Da li ljude treba kritikovati zbog gojaznosti?

Problem gojaznosti je poslednjih godina u porastu.
Skoro svako dete rođeno posle 2000. godine u Americi dobija u toku ovih devet godina dijabetes.
Veliki broj ljudi je oversized, debelo, a ne zna koje su posledice.
Amerikanci su poznati po tome što tuže za sve i svašta, ali je suludo tužiti McDonalds za svoju gojaznost, jer vas niko ne tera da uđete u ovaj fast-food-restaurant.
Jedan advokat iz Amerike, poznat po tome što je dobio, tužio je vlasnike duvana, rekao je da i te kako treba tužiti McDonalds, što on trenutno i radi, vodi slučaj o dve debele tinejdžerke.
1. Da li znate koje poremećaje i tegobe nosi sa sobom gojaznost?
2. Da li, i koliko često posećujete McDonalds i druge fast-food-ove (računajte i na pekare i poslastičare, kao i trafike)?
3. Da li ste gojazni?
Česta je pojava da se ljudi javno kritikuju za pušenje. Da li ljude treba kritikovati zbog gojaznosti?
:
Вала јес, почећу и људе да једем.........![]()

Da, poceces i ljude da jedes![]()

...smrshash, realnoPredebele ljude jos samo fali da kritikujemo . Ionako nemaju socijalni zivot, taman da ih dokrajcimo i ubijemo im svaku zelju za daljim obedovanjem , pa da crknu od gubitka metabolizma il sta se vec desi kad prestanes da unosis kalorije...

...smrshash, realno![]()