Pa i Gospodar Vremena a.k.a. Kale je sarađivao sa Bad Copy-em... pa je i dalje retard!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

marleynka:ja verovatno haluciniram. "veliko interesovanje"??? kuku.

thruo:Pa i Gospodar Vremena a.k.a. Kale je sarađivao sa Bad Copy-em... pa je i dalje retard!
podpisujemthruo:Ljudi koji njega slušaju su idioti! Veliko interesovanje?! Bolje da si napisala "zbog velikog procenta idiota i debila..."
MC na bitu...WTF :?em si stojan:MC Stojan je na bitu
More...ja sam pomislio da je taj Stojan iole normalan. More ako je u fazonu fiftija necu ni da pridjem Gepratovoj da ne cujem to sranje. Pesma Bicuj me je okej i mislio sam da lik...pa makar da nije jebeni fifti. Tog pedercinu ne mogu da smislim. Ko god pokusava da bude ko on, kopira njega ili ima bilo sta snjim....taj je budala. Tj ne mora biti ali opet.em si stojan:ostale pesme su hip hop,fazon 50 centa,textovi su uglavnom o ribama,ali sa refrenima u svakoj pesmi kida,bitovi su Scott Storch fazon(koji je radio beat za Candy Shop),sa njim nastupa i MC Tane sa kojim ima 6 dueta i koji mu baca bek vokale,u pauzi ziku vrti DJ,Jos jednom napominjem dodjite na vreme jer ce biti guzve,respect
THRUO ti si car majke mi...!!!! ni ja nebi ovo srocio bolje... brate kad budes dolazio do NS, obavezno se javi.... haha kralju...em si stojan:vec je poceo da pravi ozbiljnu kintu od "repa"
koji tupav glas ima:shock: