MC Stojan?

Zbog velikog interesovanja MC Stojan nastupice u subotu 2.juna u klubu (nije splav) "Hrabro Srce"!!!!!! Pocetak u 22h,ulaz slobodan. Zbog velike guzve dodjite na vreme ;) .Za sve informacije i rezervacije na broj 065/ 334-9999

MC Stojan je na bitu,banite malo da kuliramo,bice velika guzva zato dodjite na vreme,samo da napomenem da nije splav u pitanju vec klub "Hrabro Srce" ulica Admirala Geprata br.14,jer mnogo ljudi mesa splav i klub,respect

ostale pesme su hip hop,fazon 50 centa,textovi su uglavnom o ribama,ali sa refrenima u svakoj pesmi kida,bitovi su Scott Storch fazon(koji je radio beat za Candy Shop),sa njim nastupa i MC Tane sa kojim ima 6 dueta i koji mu baca bek vokale,u pauzi ziku vrti DJ,Jos jednom napominjem dodjite na vreme jer ce biti guzve,respect

bitchuj bitchuj meeee [to mi je pevala bivsha riba... i onda kad sam chuo original, komirao sam se :D]
svaka chas` :)

inache u toj ulici je i MitroS Music CompanY valjda ;D

pa napravio je extra zajebanciju koju si ljudi extra prihvatili i onda mu se digla kita i radio jos pesama koje su kao nesto ozbiljno kao komercijala 50 cent, a produkcija dno dna... he he he smeshno....kad sam cuo ono "hajde dajte malo buke, hajde dajte malo buke" pocepo sam se koliko zele da budu ozbiljni a ono ustvari za pisanje, bolje da radi zajebancije, a real hip hop nek ostavi drugim ljudima koji znaju sta rade i zasto to rade!

On brate moj ima 17 pesama,inace prvo je radio hip hop,pa tek Bicuj me,ona pesma Direktori nije njegova on tu peva refren,da si ti meni ziv i zdrav,cuces Stojanove pesme i upisaces se u gace,a sto se tice produkcije ni jednu stvar nije radio u studiju,uskoro zavrsava album pa...kad budes cuo album onda mozemo da ga hvalimo i kritikujemo...a sto se tice drugih repera kapu skidam Bad Copy trojci,Vip-u,Deniru...Inace stojan ce saradjivati sa gore prvim pomenutaim...respect

Back