MC Stojan?

Pesmaica je malo vise retardirana,ali je zarazna......od kad je cuh stalno mi bruji u usima:)
Kontam da se doticni Stojan malo uradio :shock: ,bacio par stihova(ako se tako moze nazvati) i to "otpevao" iz ciste za...ancje. Pesma postade hit :lol:

"Iskopao" sam jednu pesmu za koju sam siguran da ce se svideti svim ljubiteljima pravog
underground repa : "MC Tane - Ocima MC-ja". Pesma je BRUTALNO DOBRA. Nastala je u vreme
kada je Tane tek poceo da nastupa sa Stojanom, t.j. sredinom 2006. Iako je snimljena u
kucnoj produkciji ova pesma je po mom, a i po misljenju mnogih, jedna od najboljih balada
ikada snimljenih u Srbiji. Skinite pesmu i odslusajte je par puta, verujte mi necete se
pokajati, a refren ce vam 100% dugo ostati urezan u secanje. Tana znam iz vidjenja i znam
da su mu vecina pesama autobiografske (kao i ova) i da se nece ljutiti sto ih ovako malo
"promovisem".

Evo linka za skidanje pesme http://hip-hop.100webspace.net

P.S. Ako vam se svidi pesma ostavite ovde komentar i ja cu se potruditi da nadjem jos
njihovih stvari i da ih izbacim na 'net. Tane kaze da zna sve pesme koje ce biti na
Stojanovom albumu i da su sve EXTRA ZARAZNE i neuobicajene za nase trziste. Pozz

Bicuj Stojane je zesce sranje dok ove druge dve sto ste postavili nisu lose...Ali ako 'oce da se promovise sa Bicuj Stojane pred nekim ko se stvarno razume u rap onda jadan on :D

Alexxxa2:
Ne kazem ja nista da se ja razumem, ali mi je pesma Bicuj Me Stojane ODVRATNA!!!

Ma brate, šala... Ne potcenjujem ja tvoje znanje o repu! Pravo da ti kažem - i meni je ta pesma jedna od najglupljih stvari koje sam čuo... Ta i pesma "brate minli" se kolju oko toga koja je gluplja!
Ristekpa :D

skate_bitch:
Da li neko zna ovog lika i da li neko ima neku njegovu pesmu?

Ja imam samo "Bičuj me, Stojane"... Ne znam da li je ovaj gari snimio još koju pesmu ili ne...

Bez obzira na to, kakav vam je lik (ako ste čuli neku njegovu pesmu)?

Hahaha...Kakav lik...Imam "Stojana" na mobu,drzim pesmu radi fore :lol:
Pre dva meseca je apsolutno celo moje odeljenje otkidalo za tom pesmom :lol: Retardi-znam :lol: Pevljiva je shto je najgore,lako udje u glavu...

Back