Mazohisti

Ma mislim da su to osobe koje vrlo vjesto kriju svoje perverzije i da s vana vecinom izgledaju "zagladjeno" tako da pomislis kako je to neki otresit,poslovan covjek sa jasno izrazenim stavovima prema vanjskom svijetu.Ali ko zna sta se krije ispod svakog kaputa,u tudjoj glavi,mislima..Mislim da je prave mazohiste u ovo novije vrijeme teze dokuciti i poznati integrirali su se u danasnje drustvo i prikrili svoje sklonosti sminkom i lukavoscu, dok oni koji to obicno javno rade,svakako obuceni i prikazani oni su vise kao sljedbenici,na ciju svijest utjecu glavne licnosti mazohizma skrivene pod maskom. Ali posmatrano sa neke druge, smijesnije strane moze se reci da njima svakodnevni stres i strah obicnog covjeka pruza zadovoljstvo! Smijesno i zalosno ali u glavnom je loshe jer kad su spremni sebi takvo sto da rade,sta se moze desiti drugome ako zapadne u njegove ruke! Pufff :eek:

Мислим да могу да препознам мазохисту. То је особа која се труди да пробуди оно најгоре у теби. Кад добије шта је тражила, тад изиграва жртву. Игра се – јадна/јадан ја. И тад жели да изазове сажаљење.
Физички ... то су обично мало погурене особе, бледе са изразом велике патње на лицу и, истовремено, лукавог погледа. Гледају, онако, испод ока.
Пре свега мислим на оне мазохисте који задовољство проналазе у психичком малтретирању. Ту сам сексуални чин није ни битан. Њима је довољна "патња" да би доживели "врхунац" на свој начин.

Мислим да могу да препознам мазохисту. То је особа која се труди да пробуди оно најгоре у теби. Кад добије шта је тражила, тад изиграва жртву. Игра се – јадна/јадан ја. И тад жели да изазове сажаљење.
Физички ... то су обично мало погурене особе, бледе са изразом велике патње на лицу и, истовремено, лукавог погледа. Гледају, онако, испод ока.
Пре свега мислим на оне мазохисте који задовољство проналазе у психичком малтретирању. Ту сам сексуални чин није ни битан. Њима је довољна "патња" да би доживели "врхунац" на свој начин.

:worth:Auu koliko tacno:ok:

za mazohiste preporucujem Mc Stojana i ''Bichuj me Stojane!'' :lol:

Video sam ribu, ima dobru sisu
rek'o sam joj ovi frajeri za tebe nisu
ja sam pravi frajer, mnogo dobro hebem
nisam dugo seko nokte, ima da te grebem

Prvi put je dala kad smo jorgovane brali
drugi put u njivi, treci put u stali
ulazim u nju, a ona tako vrela
tako je kad daje devojka sa sela

Ref. 2x
Bicuj, bicuj me
bicuj Stojane
uzmi ovaj kais
modrica nek ostane

Bio sam na zurci kum je pravio koktele
startov'o sam ribe one nisu htele
kada su cule da CD izdajem
dve od tri me lizale, digo mi se priznajem

Prva hoce od pozadi, druga hoce spreda
otekla mi jaja, uzeo sam leda
ulazim u nju a ona tako mlada
tako je kad daje devojka iz grada

Ulazim u nju ona trpi strasne napore
tako je kad daje riba iz dijaspore
da li se secas jos onomad sam ti kaz'o
imam jednu ekstra ribu koja voli sado mazo

:super: :hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
A gde su tu osecanja..koja su to osecanja..mazohisti tesko da imaju i zele ona iskrena;)

Dzordzi, ako me vec citiras odgovaraj na pitanja...
Otkud ti znas da li ja imam osecanja..
Jok nego sam od drveta:roll:
To sto se palim na kuliranje garant znaci da nemam emocije to je bas srazmerno proporcionalno.. I sad me treba zbog toga maltretirati do iznemoglosti.. STo rece Maja Bicuj, bicuj stojane

Dzordzi, ako me vec citiras odgovaraj na pitanja...
Otkud ti znas da li ja imam osecanja..
Jok nego sam od drveta:roll:
To sto se palim na kuliranje garant znaci da nemam emocije to je bas srazmerno proporcionalno.. I sad me treba zbog toga maltretirati do iznemoglosti.. STo rece Maja Bicuj, bicuj stojane

Kao primer mazohista isto kao lazne suze kojima ne verujem..ako se stavljas u njihovu kozu ne ocekuj sazaljenje i nesto iskreno sto ne zelis i ne mozes podneti..ne pravi od sebe zrtvu

Kao primer mazohista isto kao lazne suze kojima ne verujem..ako se stavljas u njihovu kozu ne ocekuj sazaljenje i nesto iskreno sto ne zelis i ne mozes podneti

OK, ako taj neko stalno prica o iskrenim osecanjima a onda me uz izgovor da to volim povredjuje sta radi pored mene mazohiste.. On kao ne voli da me kulira ali mi to radi jer ja to obozavam i palim se na to...:roll:
Price za malu decu

A sta ako sam ja mazohista i neko to zna?
I onda mi kaze: Izvini mila, djubre sam jer to volish.. Lose se osecam, ali ti uzivas u tome.. Sta je onda on?
Mali Bog koji se igra ljudskim osecanjima?

Јој како си све окренула и преврнула.
Ако си мазохиста пријаће ти такво понашање. Мазохиста и садиста се препознају међусобно.
То што волиш да те фрајер помало кулира није мазохизам, већ младост.
Волиш изазов.

:lol:
Ако си мазохиста пријаће ти такво понашање. Мазохиста и садиста се препознају међусобно.
Волиш изазов.

On mi rece da sam mazohista:lol:
A ja ko sto ti rece mlada i naivna sto bi on rekao, poverovah mu:cmok:

Волиш изазов.

tačno, devojka voli izazov i to nema veze sa mazohizmom...

:lol:

On mi rece da sam mazohista:lol:
A ja ko sto ti rece mlada i naivna sto bi on rekao, poverovah mu:cmok:

Брзо ћеш преболети те дечије болести. :cmok:
Пусти га, видиш да у ствари нема појма.
Сад му реци да си се шалила и да волиш ... (све што ти падне на памет) :mrgreen:

Back