Mazohisti

A izazov ovde po tebi je?

Мислим да је Краљица драме лепа девојка. И сви је гледају, спопадају...
И њој је то помало досадно. А кад наиђе неки који је као кулира, то буде интересантно.
Стани ми на црту драга...
Обично ти мало искуснији знају сва правила игре. Али то не значи да се и они не пале баш као и њени вршњаци.
Када буде наишла на отвореног, сигурног у себе, искреног ... неће јој бити битно што је не кулира ... и тад ће нам отићи са форума.
Ја јој од свег срца баш то желим.

И њој је то помало досадно. А кад наиђе неки који је као кулира, то буде интересантно.
Обично ти мало искуснији знају сва правила игре. Али то не значи да се и они не пале баш као и њени вршњаци.
Када буде наишла на отвореног, сигурног у себе, искреног ... неће јој бити битно што је не кулира ... и тад ће нам отићи са форума.

:ok:prilicno tacno..pridruzujem se zeljama:zag:

za mazohiste preporucujem Mc Stojana i ''Bichuj me Stojane!'' :lol:

Video sam ribu, ima dobru sisu
rek'o sam joj ovi frajeri za tebe nisu
ja sam pravi frajer, mnogo dobro hebem
nisam dugo seko nokte, ima da te grebem

Prvi put je dala kad smo jorgovane brali
drugi put u njivi, treci put u stali
ulazim u nju, a ona tako vrela
tako je kad daje devojka sa sela

Ref. 2x
Bicuj, bicuj me
bicuj Stojane
uzmi ovaj kais
modrica nek ostane

Bio sam na zurci kum je pravio koktele
startov'o sam ribe one nisu htele
kada su cule da CD izdajem
dve od tri me lizale, digo mi se priznajem

Prva hoce od pozadi, druga hoce spreda
otekla mi jaja, uzeo sam leda
ulazim u nju a ona tako mlada
tako je kad daje devojka iz grada

Ulazim u nju ona trpi strasne napore
tako je kad daje riba iz dijaspore
da li se secas jos onomad sam ti kaz'o
imam jednu ekstra ribu koja voli sado mazo

:super: :hahaha::hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: aaaaaaaaaaaa

:heart::heart::heart:
Hvala Marina na ovakvim zeljama.. Ali necu otici sa foruma ,taman posla da izdam svoje ljis-ovce :),
Ma nasla sam ga, ali i on udario kuliranje:mrgreen:

Da li mozete prepoznati mazohistu i kako se ophodite prema njima?Da li im pruzate to zadovoljstvo?
....
Samokažnjavanje je nehumana stvar, treba sebe ponekad kazniti, ali ne na tako grub način kao što to rade mazohisti.
ne. cula sam za jednog lika da je mazohista (u seksu), ali ne mogu da kazem da poznajem mazohiste... a i da znam, tesko da bih im pruzala zadovoljstvo nanosenja bola - nisam sadista ni psihopata...

zasto sebe treba ponekad kazniti???

Mazohizam jeste bolest niskog samopouzdanja....Ne govorim o ovom sado-mazo naravno...Vishe je pitanje kako pomoci osobi koja voli da pati? Svi mi umemo da budemo mazohiste....Ako te neko povredi ti se stalno vracash idealu onog sto zamisljas da jeste a ne njemu samom,povredjujesh sebe iznova i iznova kada ta slika bude narushena...Osobe sa nedovoljnim samopouzdanjem {neki} jer misle da nisu dostojne ljubavi i stalno trazhe nekog ko ce ih voleti,mole za ljubav ne shavtajuci koliko vrede...I naravno najchesce nalecu na skroz suprotno...Jako jake,bossy osobe koje ih slome,u vez su dominantni,zivotinje...Instinkt valjda..Nanjusish i slomish slabijeg. Jer cim nanjushe slabost ljudi odmah navrnu da ih ugaze...I malo mi se i cini da neki mazohisti podrazumevaju povredjivanje=ljubav...Da ne govorim o tom zacaranom krugu sad me nevidjeno povredio-sad je divan....Zver-divan, divan-zver....Koje te samo vuku da se vratish ovom prvom,dok je njegova senka.......I pricam bez smisla sad...

Poslednja izmena:
Mazohizam jeste bolest niskog samopouzdanja....Ne govorim o ovom sado-mazo naravno...Vishe je pitanje kako pomoci osobi koja voli da pati? Svi mi umemo da budemo mazohiste....Ako te neko povredi ti se stalno vracash idealu onog sto zamisljas da jeste a ne njemu samom,povredjujesh sebe iznova i iznova kada ta slika bude narushena...Osobe sa nedovoljnim samopouzdanjem {neki} jer misle da nisu dostojne ljubavi i stalno trazhe nekog ko ce ih voleti,mole za ljubav ne shavtajuci koliko vrede...I naravno najchesce nalecu na skroz suprotno...Jako jake,bossy osobe koje ih slome,u vez su dominantni,zivotinje...Jer cim nanjushe slabost ljudi odmah navrnu da ih ugaze...I malo mi se i cini da neki mazohisti podrazumevaju povredjivanje=ljubav...Da ne govorim o tom zacaranom krugu sad me nevidjeno povredio-sad je divan....Zver-divan, divan-zver....Koje te samo vuku da se vratish ovom prvom,dok je njegova senka.......I pricam bez smisla sad...

Gut gesagt....:ok: +poencic

Mazohisti su bolesni ljudi koji mrze sami sebe. Oni mrze svoj život, svoj lik, svoju strast prema nečemu, mrze sve ono što je nekad njima bilo veselo i interesantno.
Zato nemojte biti mazohista. Glupo je nanositi sebi bol.

Људи који имају прехладу су болесни људи којима цури нос. Они имају повишену температуру, боли их грло и осећају се слабо.
Зато никада немојте бити прехлађени, то вам ја саветујем! Глупо је када вам цури нос.

Mazohizam jeste bolest niskog samopouzdanja....Ne govorim o ovom sado-mazo naravno...Vishe je pitanje kako pomoci osobi koja voli da pati? Svi mi umemo da budemo mazohiste....Ako te neko povredi ti se stalno vracash idealu onog sto zamisljas da jeste a ne njemu samom,povredjujesh sebe iznova i iznova kada ta slika bude narushena...Osobe sa nedovoljnim samopouzdanjem {neki} jer misle da nisu dostojne ljubavi i stalno trazhe nekog ko ce ih voleti,mole za ljubav ne shavtajuci koliko vrede...I naravno najchesce nalecu na skroz suprotno...Jako jake,bossy osobe koje ih slome,u vez su dominantni,zivotinje...Instinkt valjda..Nanjusish i slomish slabijeg. Jer cim nanjushe slabost ljudi odmah navrnu da ih ugaze...I malo mi se i cini da neki mazohisti podrazumevaju povredjivanje=ljubav...Da ne govorim o tom zacaranom krugu sad me nevidjeno povredio-sad je divan....Zver-divan, divan-zver....Koje te samo vuku da se vratish ovom prvom,dok je njegova senka.......I pricam bez smisla sad...

:ok: А што се тиче помоћи ... то ипак препуштам професионалцима. Бојим се да не погрешим.

Back