NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
a shamaranje kitom..to mu isto dodje mazohizam, ako je velika![]()
pa jeste, moze potres mozga da izazove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a shamaranje kitom..to mu isto dodje mazohizam, ako je velika![]()
pa jeste, moze potres mozga da izazove![]()
ako se uziva u tome a bolia shamaranje kitom..to mu isto dodje mazohizam, ako je velika![]()
Ma mislim da su to osobe koje vrlo vjesto kriju svoje perverzije i da s vana vecinom izgledaju "zagladjeno" tako da pomislis kako je to neki otresit,poslovan covjek sa jasno izrazenim stavovima prema vanjskom svijetu.Ali ko zna sta se krije ispod svakog kaputa,u tudjoj glavi,mislima..Mislim da je prave mazohiste u ovo novije vrijeme teze dokuciti i poznati integrirali su se u danasnje drustvo i prikrili svoje sklonosti sminkom i lukavoscu, dok oni koji to obicno javno rade,svakako obuceni i prikazani oni su vise kao sljedbenici,na ciju svijest utjecu glavne licnosti mazohizma skrivene pod maskom. Ali posmatrano sa neke druge, smijesnije strane moze se reci da njima svakodnevni stres i strah obicnog covjeka pruza zadovoljstvo! Smijesno i zalosno ali u glavnom je loshe jer kad su spremni sebi takvo sto da rade,sta se moze desiti drugome ako zapadne u njegove ruke! Pufff![]()
Мислим да могу да препознам мазохисту. То је особа која се труди да пробуди оно најгоре у теби. Кад добије шта је тражила, тад изиграва жртву. Игра се – јадна/јадан ја. И тад жели да изазове сажаљење.
Физички ... то су обично мало погурене особе, бледе са изразом велике патње на лицу и, истовремено, лукавог погледа. Гледају, онако, испод ока.
Пре свега мислим на оне мазохисте који задовољство проналазе у психичком малтретирању. Ту сам сексуални чин није ни битан. Њима је довољна "патња" да би доживели "врхунац" на свој начин.
A sta ako sam ja mazohista i neko to zna?
I onda mi kaze: Izvini mila, djubre sam jer to volish.. Lose se osecam, ali ti uzivas u tome.. Sta je onda on?
Mali Bog koji se igra ljudskim osecanjima?
A gde su tu osecanja..koja su to osecanja..mazohisti tesko da imaju i zele ona iskrena![]()
Dzordzi, ako me vec citiras odgovaraj na pitanja...
Otkud ti znas da li ja imam osecanja..
Jok nego sam od drveta
To sto se palim na kuliranje garant znaci da nemam emocije to je bas srazmerno proporcionalno.. I sad me treba zbog toga maltretirati do iznemoglosti.. STo rece Maja Bicuj, bicuj stojane
Kao primer mazohista isto kao lazne suze kojima ne verujem..ako se stavljas u njihovu kozu ne ocekuj sazaljenje i nesto iskreno sto ne zelis i ne mozes podneti
OK, ako taj neko stalno prica o iskrenim osecanjima a onda me uz izgovor da to volim povredjuje sta radi pored mene mazohiste.. On kao ne voli da me kulira ali mi to radi jer ja to obozavam i palim se na to...
Price za malu decu
A sta ako sam ja mazohista i neko to zna?
I onda mi kaze: Izvini mila, djubre sam jer to volish.. Lose se osecam, ali ti uzivas u tome.. Sta je onda on?
Mali Bog koji se igra ljudskim osecanjima?
Ne mozda je i on mazohista..stvoreni ste jedno za drugo![]()
Јој како си све окренула и преврнула.
Ако си мазохиста пријаће ти такво понашање. Мазохиста и садиста се препознају међусобно.
То што волиш да те фрајер помало кулира није мазохизам, већ младост.
Волиш изазов.
Јој како си све окренула и преврнула.
Ако си мазохиста пријаће ти такво понашање. Мазохиста и садиста се препознају међусобно.
То што волиш да те фрајер помало кулира није мазохизам, већ младост.
Волиш изазов.
tačno, devojka voli izazov i to nema veze sa mazohizmom...
tačno, devojka voli izazov i to nema veze sa mazohizmom...
E hvala vam moje drage i iskusnije forumashice
I to mLogo..![]()
On mi rece da sam mazohista
A ja ko sto ti rece mlada i naivna sto bi on rekao, poverovah mu![]()
a ti prvo kazes da si mazohista a sad trazis podrsku..bogami zrelo
![]()