Max Payne 3

Ne znam da li ste culi, ali u rockstar-u najavljuju da Max Payne 3 izlazi ove zime. Za sad nema mnogo sta da se vidi na njihovom sajtu o ovoj igrici, samo wallpaper. Ali u opisu stoji da nas ocekuje malo stariji Max Payne sa novim izgledom i velikom dozom cinizma.

Dobro su se setili posle 7 godina....Secam se ko juce da je bilo gledam zavrsnu scenu iz igre i posle credits-a pise max payne;s journey will continue...i sav srecan tooo bice jos jedan max...e koliko je proslo skoro sam ga i zaboravio....:-)

Pa prošli deo su radili Rockstar i Remedy u saradnji, a ovaj novi izgleda radi samo Rockstar. To mi je malo bezveze, ne znam baš kako će to da izgleda, da ne bude skroz k'o GTA... Drugi deo je bio remek delo, primer kako treba da izgleda akciona pucačina! Atmosfera, dizajn, priča, sve...

Novi detalji o Max Payne 3

U najnovijem broju Game Informera pojavili su se novi detalji o nadolazećoj igri Max Payne 3. U trećem delu, Payne je dotakao dno života i nalazi se u Sao Paulu u Brazilu. Igru pokreće Rockstarov endžin RAGE, a igra vizuelno liči na nadolazeći Uncharted 2, sa naglašenim bojama i okruženjem koje se može uništavati. Igra će se odvijati brazilskim favelama, a biće ubačen i multiplejer mod za igranje preko interneta. Max Payne 3 stiže na zimu za PC i obe konzole.

Izvor klanrur :) Inace max ce biti celav sa bradom :D

Mislim da gresis, igrica ce biti vrhunska osecam.. ;)
Grafika 10/10 (Uncharted 2),
Engine 10/10 (RAGE,euphoria)

x10i81.jpg

Pa omatoreo lik malo se ugojio pustio bradicu i otisao da letuje u neku brazilsku banju ko svi penzioneri...xaxa xa xa....salu na str. video sam ranije neke slike i primetio da ima bradu ali nisam bas znao da ce biti celav zaista ne lici na sebe...pre na nekog Vin Dizela sa bradom...malo bzv....stari Max je bio zilav ali nije bas bio takav "steroidni" tip - nabucan celav itd. ...sto se tice grafike deluje super ali ne toliko impozantno da moze da bude ne znam koliko zahtevna...

Pa da... U proslim delovima je bas imao smek hard-boiled policajca, a ovde... Kao robijas... A i ovo okruzenje deluje nekako veselo sa ovim jarkim bojama. Ne znam, sacekacemo pa cemo da vidimo.:confused:

Back