<<<MATURA>>>

Eeeeeeee,danas mi bio zadnji dan shkole,pravili smo zurku i to.Nisam plakala.xaxaxaxaaxaxaxa,a ovi mladji jesu za nama.kako pateticno?!Mozda pustim koju suzu za maturu

xax nama je juce bio zadnji dan skole,skupili smo pare(swako dao po 50 din)pa smo doweli neke ljude,oni doneli zwucnike u skolsko dworiste i mi smo doneli sokowe,prwo smo se malo prskali sa wodom,a onda smo jedno 3 sata tako igrali i grlili i bilo je diwno,ja sam mislila da necu plakati ali kada smo se onako zagrlili nas 5-6 iz mog razreda,nisam mogla da se suzdrzim.,...onda smo kasnije zajedno otisli na jezero,neki su pusili i malo pili posto nije bilo puno alkohola a onda smo se kasnije slikali naprawili smo jedno 300 slika i mi se wracamo kuci i pewamo pesme kao(moji su drugowi,a sad adio,rastaje se moja generacija) i onda ja krenem da pewam ono od sundjer boba drug je za druga i swi za mnom....jako nam je bilo lepo,jedwa cekam maturu

eeeeeee i mi smo pevali sundjer boba....i ren i stimpija....i tako to....ma i kod nas je palo kolektivno grljenje,al jok ja.........samo je 2 plakalo.i uciteljica bivsha....kad ti je matura meni u petak....bice looooooodacki!!!!!!!!!!!!!

xax nama je juce bio zadnji dan skole,skupili smo pare(swako dao po 50 din)pa smo doweli neke ljude,oni doneli zwucnike u skolsko dworiste i mi smo doneli sokowe,prwo smo se malo prskali sa wodom,a onda smo jedno 3 sata tako igrali i grlili i bilo je diwno,ja sam mislila da necu plakati ali kada smo se onako zagrlili nas 5-6 iz mog razreda,nisam mogla da se suzdrzim.,...onda smo kasnije zajedno otisli na jezero,neki su pusili i malo pili posto nije bilo puno alkohola a onda smo se kasnije slikali naprawili smo jedno 300 slika i mi se wracamo kuci i pewamo pesme kao(moji su drugowi,a sad adio,rastaje se moja generacija) i onda ja krenem da pewam ono od sundjer boba drug je za druga i swi za mnom....jako nam je bilo lepo,jedwa cekam maturu

Wow, bas extra za sundjer boba, dirljivo....

Mi smo imali maturu u utorak i bilo je bas extra, jedino je muzika bila malo smorna, ali dovoljno je sto smo svi bili zajedno...
Posle mature smo svi otisli u skolsko dvoriste i cekali zajedno izlazak sunca..........

Prijatno si me iznenadila, izgleda da još uvek ima onih koji znaju da se dobro organizuju i provedu. ;)

eeeeeee i mi smo pevali sundjer boba....i ren i stimpija....i tako to....ma i kod nas je palo kolektivno grljenje,al jok ja.........samo je 2 plakalo.i uciteljica bivsha....kad ti je matura meni u petak....bice looooooodacki!!!!!!!!!!!!!

nama je u utorak jedwa cekam...owo za organizaciju prwo smo mislili da ce skola swe srediti pa nista nismo radili.onda u sredu kaze nastawnica ne to necemo mi organizowati i mi swe mislimo kasni je da se organizujemo nas 6--oro za 2 dana,i drugarica iz drugog odeljenja mi jawi da ja jawim swima da je njen drug iz odeljenja nasao muziku za 6000 i dan nas 60-oro swako treba po 100 din i ja swima jawim i mi u cetwrtak pricamo kako je to jako skupo kao ima da se nadje i po 3000-4000 hiljada i swi mislimo tajmali oce sebi pare,i dodje jedan cowek u skolu koji ima studio(dosao je kod moje drugarice)i mi mu swe ispricamo i on kaze ja cu wam dati swe za 2000 i ja odem jawim swim razredima a owaj shto je hteo po 6000 on se jedini buni........i ja kazem dajte swi po 50 din i shto ostane kupicemo sokowe i ja sam ceo petak prepodne trazila prewoz za te zwucnike jer cowek koji nam je dao za 2000 nema auto ili kamion ili tak nesto i nasla ja na kraju prewoz jos mi dali besplatno.....:)

Te organizacije najbolje uspevaju onda kad nema nekih glasanja, predlaganja, ostajanja posle casova da se svi dogovore. Treba neko, troje ili cetvoro, da uzmu sve u svoje ruke, i samo svima da kazu donesite po 50 dinara i u koliko sati da dodju.

Poslednja izmena:
*** bas mi je puno za muziku po 200.....da kod nas nije bilo nikakwih dogowaranje,ja sam samo swima jawila i rekla donesite pare i oni swi doneli......nismo jos kupili poklon u ponedeljak ce mo...a wi???

I nama je juče bio poslednji dan u školi... Baš je bilo sooooper...Pošto u našoj školi ima 5 odeljenja, jedan od tih odeljenja je organiziovao sve oko muzike... Nabavili su zvučnike za samo 1600 din. sa swe prewozom... Igrali smo od početka časova pa swe dok nam nisu zaključali školu (xexe, ostali bismo i duže da nam nadležni nast. i direktor nisu rekli da je dosta, xexe, pošto smo tog dana imali i Dan škole, pa se škola ranije zatvarala zbog priredbe u KC).Bilo je stvarno newerowatno... Dečaci su pokupovali baš dosta alkohola( uglavnom pivo ) pa su nas polivali :), a kao šlag na tortu kupili su i šampanjac pa su nas prskali sa prozora 2 sprata škole :) . Bilo je dosta ljudi, došli da vide zbog čega galama, xexe... Bilo je i mnogo srednjoškolaca i učenika drugih škola... Izgleda da je kod nas bio najludji party, pa su mnogi došli :)... Najludje je bilo kad smo opleli kolo ( xixi, možda će wam izgledati čudno što mi igramo kolo, ali ni mi nismo znali da umemo da ga igramo, xexexe)... Tad su se okupili i nast. i tetkice da nas gledaju, xexexe... Kasnije su stigli i trubači ( plaćali smo po 50 din. i još ko je xteo da ubaci nešto u trube, xixi) ... e tek tada se okupilo mnogo njih, a mi igramo ko ludi, xaxa...
Bilo je i suza... Swi smo plakali ( mislim na dewojke )... Jao, wolela bih da se to ponowi, jer bilo je newerowatno... Al biće repriza na maturi u ponedeljak... Jedwa čekam...

Ljudi meni je matura bila sad u četvrtak i obukla sam kariranu haljinicu i najobičnije sandale i provela se super!Sasvim je nebitno sta ćete da obučete.....bitno je kako se provedete!Obucite nešto u čemu se dobro osećate...:)

Back