MATRIX

• Začetnik teme Začetnik teme bhc33
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
father:
Vragolasta Amfibija:
liiii...tovj klinca zna da cita !!!

a onaj sto je kakio na noshi pa ti to bio utisak,....sta sad novo radi? :lol:

meni je deda pricao Ero s`onog svijeta i Zemlja dembelija(nekako bre sve o nekim debilima...)..i ja tako postadoh doktor...jeb,,,reko,e neces ti ko onaj Ero
Citao mi je najstariji,sada krece u treci razred i odavno cita.
Cita taj svasta...sada cita Gospodare,Hobbita je zavrsio(tatino dete 8) ).
A onaj sto je bio na nosi...je jos uvek na nosi :D .
Baš sam htela da te pitam je li to u trećem osnovne, i eto, pamćenje me dobro služi. :wink: Priča je stvarno sjajna! :P

NaraYan:
Bez caskanja./
Zabraniti ponor jedino ja
Peishneamestuvoljno o ovakvim stvarima!!!
Ima li bezdan oblik? I može li se jednim pogledom zagrliti sve što je bilo, što jeste, i što će tek biti?
Godina ima četiri godišnja doba, Zemlja ima četiri strane sveta, a nastanjuju je ljudska bića obeležena sa četiri boje.
Naš prostor je četvorodimenzionalan i njime upravljaju četiri fizičke sile koje imaju vlast nad materijom koja egzistira u četiri različita agregatna stanja. Razmatrajući uzroke ovoj pojavi, čovek je došao do zaključka da ona ima svoj uzrok u Suncu. Shodno ovom zaključku, Sunce je geometrijski predstavljeno kao kvadrat. Broj stranica ove geometrijske slike je četiri. Zbir prva četiri broja čini dekadu, dakle skup kojim su definisani elementarni simboli iz kojih se grade svi ostali numerički simboli koji poniru do beskraja i ponovo se iz njega rađaju.
Bezdan je tako dobio svoju sliku, koja je takva, od praiskona, preko narodnog predanja, stigla do nas.
U starom Egiptu, odakle su potekla ova saznanja, kasnije skupljena i formirana kao judeo-hrišćanska, Sunce je povezano sa skarabejem koji 28 dana pod zemljom čuva svoja jajašca u lopti koju 29. dana baca u vodu, nakon čega se lopta rasprskava i iz nje na svet dolazi novi život.

ja volim skarabeje,imam ih nekoliko kod sebe jer na mojoj ruzi redovno obitavaju.oni su mrtvi.a od zivih se ne plasim...osim kad mi lete oko glave.

U svetu postoji dobro i zlo, dve sile koje vode večiti rat.
Za ratnika Kung Laoa i njegove saborce, Taju i Sira, nema izbora: bitku protiv sila zla nastavljaju do kraja. A zlo je otelotvoreno u moćnom vladaru Spoljašnjeg sveta, Šao Kanu, koji kreće u osvajanje sveta i pokoravanje ljudi.
Za opstanak ljudske vrste ključni su ratnici koji mogu da opstanu u smrtonosnoj borbi. Dok suparnički borci iz spoljašnjeg sveta vladaju silama tame i magije, oni iz Zemaljskog sveta imaju samo svoju ljudsku moć, fizičku i mentalnu, kao i veru u pravednost svoje borbe.
Tri najbolja borca su Kung Lao, Taja i Siro. Kung Lao odrastao je u ratničkom samostanu Reda Svetlosti i ceo život se pripremao za Smrtonosnu borbu. To je njegova sudbina - sudbina pravog ratnika. Taja je bila odmetnica kojoj je Kung Lao, nakon jedne od njenih pljački, poštedeo život. Siro je bio telohranitelj kome su ubice Šao Kanu usmrtile štićenika. Njih troje čeka odlučujuća borba sa Šao Kanom.

Mortal-01-june.gif

zainteresovana:
U svetu postoji dobro i zlo, dve sile koje vode večiti rat.
Za ratnika Kung Laoa i njegove saborce, Taju i Sira, nema izbora: bitku protiv sila zla nastavljaju do kraja. A zlo je otelotvoreno u moćnom vladaru Spoljašnjeg sveta, Šao Kanu, koji kreće u osvajanje sveta i pokoravanje ljudi.
Za opstanak ljudske vrste ključni su ratnici koji mogu da opstanu u smrtonosnoj borbi. Dok suparnički borci iz spoljašnjeg sveta vladaju silama tame i magije, oni iz Zemaljskog sveta imaju samo svoju ljudsku moć, fizičku i mentalnu, kao i veru u pravednost svoje borbe.
Tri najbolja borca su Kung Lao, Taja i Siro. Kung Lao odrastao je u ratničkom samostanu Reda Svetlosti i ceo život se pripremao za Smrtonosnu borbu. To je njegova sudbina - sudbina pravog ratnika. Taja je bila odmetnica kojoj je Kung Lao, nakon jedne od njenih pljački, poštedeo život. Siro je bio telohranitelj kome su ubice Šao Kanu usmrtile štićenika. Njih troje čeka odlučujuća borba sa Šao Kanom.

Mortal-01-june.gif

E za ovo si dobila puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnoooooooooo respect-a od mene. Svaka chast!!! :idea: :wink:

LePiaf:
http://www.suonodiroma.com/labirinto.swf
Krecite se kursorom po zutom lavirintu. Obavezno ukljuchite zvuk.
Have fun :)
E znaš šta,srce mi je u petama!!!!!!!!Odddavnnooo nissssam ovaaaakooo vrisssnullla.Inače nisam strašiva al'taman uz kaficu se opuštam kad ono....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Back