Sta hoces?!!!
Pa Radose ti stvarno nisi normalan!!
Znas li da je tebi zabranjeno da upravljas bilo kojim vozilom otkako te je Svemirska policija (Jahaci magle) uhvatila kako letis u intoksiniranom stanju. Toliko si bio intoksiniran da nisu znali ni sta si uzeo. Svi njihovi aparati i testeri su pokazivali pozitivno sto je bilo nemoguce a da nisi u tom trenutku bio mrtav.
I kako da ja sad imam poverenja u tebe da vozis!!
Aaaa, Tile ce da vozi...
Pa dobro.
A jel on ima dozvolu? Nema. Ma nije vazno, vazno da ti ne vozis.
Dobro, znaci, moze li ovako nesto.
"PUFF!!!" Onomatopeja kreiranja necega niiscega. Cesto koriscena u madjionicarskin trikovima.
Ovo ti je najnovije tehnicko dostignuce na polju modularne automobilske industrije.
Hibrid Mercedesa, BMW-a, Toyote, Cryslera i naravno nase Zastave (zbog rezervnih delova), ali pruza sve udobnosti jednog RolsRojsa.
Znaci, dugacko vozilo sa osam sedista, limuzina tj., sa mini barom, kuhinjom i kupatilom. Na zadnjem delu je bazen sa Jakuzijem.
Pogon je na zadnje tockovime, a ABS, EBP, EKG, KKS, MTK i ostale dzidzabudze su standardno ugradjene.
Erkondishn se podrazumeva.
Minibar je potpuno opremljen flasama od po dva litra (valjda ce ti biti dovoljno u jednom pravcu, a u povratku dopuni sta ponestane).
Ono sto mi se stvarno svidja je da, evo bas ovde, vidis, izmedju zadnjih sedista, imas mini frizider sa...
E tako, pritisnes ovo dugme i izadje flasa Sampanjca i sest casa (broj casa mozes da podesavas).
SJajno, zar ne.
Pozovi Tileta pa se provozajte po kraju, i vidi nedostaje li sta, pa reci.
Ajde pozuri, jer moram da idem da se tusiram.