MATRIX

• Začetnik teme Začetnik teme bhc33
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vragolasta Amfibija:
narajan kad bi imao malog djoku on se ne bi nervirao ja se nerviram sto imam male sise ali on kaze da je to ok mozda me samo tesi ne znam sta je u pitanju.

Ne znam, ne znam.
Ne znam nije isto. Tako se drazesni sheshiri bacaju na drvo.
Mislish da je sisama mesto pored srca, mislish da je to neko isplanirao.
Sise biti okej kad ih ima, a imash ih i ti koliko toliko.
U njima je mleko, bez obzira na velichinu.
Mleko je belo bez obzira na madagaskarske chinovnike.
Svet je rasna italijanska ptica poreklom sa Galapagosa. To se znati mora.
U mudima je zivot, bez obzira na velichinu.
Kroz kure svi prolazimo, bez obzira na rasu.
Svi su hedonisti nezavisno od auto moto saveza!

I taKo? Nazaren Narayan zavuče ruku u torbu, pa kroz rupicu, pa u clilindar, pa iz rupice cilindra izvuče jednog plavog zeca.
- Ko? me stigne, njegova sam! - povika plavi zec i pobeže u Konstantinopolis, sevale su iz sve snage sparks pod njegovim brzim plavim šapicama, ali japi je krenuo na drugu stranu.
Mleko sa Galapagosa je gušće zbog narodnjaka, zaklljučila su tri mudraca, a Auto-Moto savez je na to uložio demanti, i proglasio Oca Godine za 2006.

zainteresovana:
I taKo? Nazaren Narayan zavuče ruku u torbu, pa kroz rupicu, pa u clilindar, pa iz rupice cilindra izvuče jednog plavog zeca.
- Ko? me stigne, njegova sam! - povika plavi zec i pobeže u Konstantinopolis, sevale su iz sve snage sparks pod njegovim brzim plavim šapicama, ali japi je krenuo na drugu stranu.
Mleko sa Galapagosa je gušće zbog narodnjaka, zaklljučila su tri mudraca, a Auto-Moto savez je na to uložio demanti, i proglasio Oca Godine za 2006.

E za ovaj superrezime si zasluzila...

rose_radox.jpg

:cool:

Samo zbog otoka islandskih vredi zrtvovati supu u 17h.

ijaoooooooooooooooooo
I sve to for me? :D Me, myself and I. :p
Pa, pa, pa..... Naro, pa, mrnjauu, frrrnjauuuu, prrrrr, prrrrrrrrrr (raspilaviću se do kraja ako obećaš da ćeš ti pokupiti froncle od ovog posta posle slatkih, ali vrrrlo oštrih kandžica, dok izvijam leđa nagore u luk, pa u donji polukrug, pa grebem, grebem, grebem.... A mrzi me da počistim to smeće posle! :lol: ) ... Prrrrprrrrrrrprrrrrrrrrrprrrprrrrrrprrrrrrrr

Samo, da li vredi propustiti kornjačinu supu na kotlu belog peska, jer ako previše zakasnimo može nam se u podignutoj kašici roditi mladunac, savršeno prirodno, kao na bilo kom drugom mestu. A mi smo već otvorili spremno usta da srknemo taj mirišljavi melem, a ono će nežno reći - mama. Da li na samom početku da mu kažemo kako revolucija jede svoju decu, ili da lekcije iz života ostavimo za čas istorije, kada bude u belom?
Na ohlađenu čorbu smo ionako zaboravili, posrkali su je galebovi u potrazi za Džonatanom Livingstonom, a mrski valovi su oprali kotao i on već gladno čeka da mu prinesu novu žrtvu u utrobu.
Zato, a i zbog svega ostalog što mi godi, sačuvaću buket kraljičinih ruža za majska popodneva, da miris osušenog cveta probudi život. :D

Vragolasta Amfibija:
narajan kad bi imao malog djoku on se ne bi nervirao ja se nerviram sto imam male sise ali on kaze da je to ok mozda me samo tesi ne znam sta je u pitanju.

NaraYan:
Ne znam, ne znam.
Ne znam nije isto. Tako se drazesni sheshiri bacaju na drvo.
Mislish da je sisama mesto pored srca, mislish da je to neko isplanirao.
Sise biti okej kad ih ima, a imash ih i ti koliko toliko.
U njima je mleko, bez obzira na velichinu.
Mleko je belo bez obzira na madagaskarske chinovnike.
Svet je rasna italijanska ptica poreklom sa Galapagosa. To se znati mora.
U mudima je zivot, bez obzira na velichinu.
Kroz kure svi prolazimo, bez obzira na rasu.
Svi su hedonisti nezavisno od auto moto saveza!

PA GDE SI TI VIDEO, ZMIJU SA SISAMA!?:wink:

zainteresovana:
ijaoooooooooooooooooo
I sve to for me? :D Me, myself and I. :p
Pa, pa, pa..... Naro, pa, mrnjauu, frrrnjauuuu, prrrrr, prrrrrrrrrr (raspilaviću se do kraja ako obećaš da ćeš ti pokupiti froncle od ovog posta posle slatkih, ali vrrrlo oštrih kandžica, dok izvijam leđa nagore u luk, pa u donji polukrug, pa grebem, grebem, grebem.... A mrzi me da počistim to smeće posle! :lol: ) ... Prrrrprrrrrrrprrrrrrrrrrprrrprrrrrrprrrrrrrr

Samo, da li vredi propustiti kornjačinu supu na kotlu belog peska, jer ako previše zakasnimo može nam se u podignutoj kašici roditi mladunac, savršeno prirodno, kao na bilo kom drugom mestu. A mi smo već otvorili spremno usta da srknemo taj mirišljavi melem, a ono će nežno reći - mama. Da li na samom početku da mu kažemo kako revolucija jede svoju decu, ili da lekcije iz života ostavimo za čas istorije, kada bude u belom?
Na ohlađenu čorbu smo ionako zaboravili, posrkali su je galebovi u potrazi za Džonatanom Livingstonom, a mrski valovi su oprali kotao i on već gladno čeka da mu prinesu novu žrtvu u utrobu.
Zato, a i zbog svega ostalog što mi godi, sačuvaću buket kraljičinih ruža za majska popodneva, da miris osušenog cveta probudi život. :D

Mislish da je Dragutinovic???
Ja sam hteo da poshaljem kristike na fretlu dok sam juche razgovarao sa IFK Malmetom.
Beton je, kao shto si ti vec rekla, malo mekshi u 67,445.

Likovi: Kucni ljubimci (Rados, Tile, Ribice), po neka divlja zivotinja i dve musice koje su se tu nasle po sluzbenoj duznosti

"Tisina, mir, mir, smirite se bre!!!", Rados udara kljunom o drvenu motkicu na kojoj stoji pokusavajuci da imitira onog sudiju sa televizije B92

"Ajde me sada malo poslusajte. I sami znate da su se svi vec izredjali i bili na odmorima i raspustima. Neki po Egiptima, neki po Turskama, neki po Grckama, a neki na ovom "NASEM" moru, ali mi nismo bili nigde. "Sedi tu i cuvaj kucu. Ako neko naidje, a ti ga opsuj i on ce demonstrativno napustiti prostoriju" Tako meni rekao onaj moj. Mozes zamisliti. Umalo ga nisam pljun'o kad mi je to rek'o. Mamicu mu njegovu bezobraznu.:evil:
Elem, mislim da je red i da mi idemo na to neko more. Ne moramo bas na more, ali bi bilo dobro da se jednostavno otisnemo u svet na nekoliko dana i omorimo od svog ovog baljezganja ovdi.

JEL TAKO DRUGOVI I DRUGARICE ZIVOTINJE!!!!"

"Tako je" povikaze svi u glas
"Blop"

"Iz tih vekovnih nam teznji koje su kulminirale ovogodisnjim odlaskom nasih vlasnika i stvoritelja, mislim da je vreme doslo da se ostvare nasi hiljadugodisnji snovi o nezavisnosti i oslobodjenju okova stvarnosti koje nam namecu strani okupatori"

"Ej, pretero si"

"Ehm, pardon, pardon. IZvin'te, zaleteo sam se. Ma mnogo gledam ovaj televizor. PA kad ga ovaj moj ne gasi. UZas u kakvoj atmosferi ja zivim"
Da nastavimo. Ja cu, kao svaki infiltrator da se infiltriram kroz filtar fitriranja i da ovog bandita "Ja pa ja" ubedim kako je to dobro po narod i stanovnike ove nase zgrade ( kojih vise ni nema, samo da se zna) i da bi on, zarad visih ciljeva, trebao da nam stvori jedan veliki ...hmmm....automobil.
Zna li neko da vozi ovde? Ima li neko vozacku dozvolu?"

"Imam ja. NAucila me Divlja da vozim trotinet i oblak, automobil ti je to isto. Ima kocnicu i crvene i plave dugmice. Ma ne moze biti toliko komplikovano, majku mu"

"Dobro, dogovorili smo se. Tile vozi.
Znaci sad lepo da se dogovorimo gde cemo ici i ko ce sve da ide. Moram da znam tacan broj, kako bih znao sta da trazim od ovog mog da izmisli. Koliko sedista, koji er-kondishn, koliko flasa pica unutra da bude... Bitne stvari.."

Znaci vidimo se sutra na kucnom savetu kucnih ljubimaca.
I ocu svi da donesete potpisano od vasih vlasnika dozvolu kojom vas pustaju na ekskurziju

Vidimo se sutra.

Drugovi i drugarice zivotinje, ZDRAVO!!!

Ja pa ja:
Likovi: Kucni ljubimci (Rados, Tile, Ribice), po neka divlja zivotinja i dve musice koje su se tu nasle po sluzbenoj duznosti

"Tisina, mir, mir, smirite se bre!!!", Rados udara kljunom o drvenu motkicu na kojoj stoji pokusavajuci da imitira onog sudiju sa televizije B92

"Ajde me sada malo poslusajte. I sami znate da su se svi vec izredjali i bili na odmorima i raspustima. Neki po Egiptima, neki po Turskama, neki po Grckama, a neki na ovom "NASEM" moru, ali mi nismo bili nigde. "Sedi tu i cuvaj kucu. Ako neko naidje, a ti ga opsuj i on ce demonstrativno napustiti prostoriju" Tako meni rekao onaj moj. Mozes zamisliti. Umalo ga nisam pljun'o kad mi je to rek'o. Mamicu mu njegovu bezobraznu.:evil:
Elem, mislim da je red i da mi idemo na to neko more. Ne moramo bas na more, ali bi bilo dobro da se jednostavno otisnemo u svet na nekoliko dana i omorimo od svog ovog baljezganja ovdi.

JEL TAKO DRUGOVI I DRUGARICE ZIVOTINJE!!!!"

"Tako je" povikaze svi u glas
"Blop"

"Iz tih vekovnih nam teznji koje su kulminirale ovogodisnjim odlaskom nasih vlasnika i stvoritelja, mislim da je vreme doslo da se ostvare nasi hiljadugodisnji snovi o nezavisnosti i oslobodjenju okova stvarnosti koje nam namecu strani okupatori"

"Ej, pretero si"

"Ehm, pardon, pardon. IZvin'te, zaleteo sam se. Ma mnogo gledam ovaj televizor. PA kad ga ovaj moj ne gasi. UZas u kakvoj atmosferi ja zivim"
Da nastavimo. Ja cu, kao svaki infiltrator da se infiltriram kroz filtar fitriranja i da ovog bandita "Ja pa ja" ubedim kako je to dobro po narod i stanovnike ove nase zgrade ( kojih vise ni nema, samo da se zna) i da bi on, zarad visih ciljeva, trebao da nam stvori jedan veliki ...hmmm....automobil.
Zna li neko da vozi ovde? Ima li neko vozacku dozvolu?"

"Imam ja. NAucila me Divlja da vozim trotinet i oblak, automobil ti je to isto. Ima kocnicu i crvene i plave dugmice. Ma ne moze biti toliko komplikovano, majku mu"

"Dobro, dogovorili smo se. Tile vozi.
Znaci sad lepo da se dogovorimo gde cemo ici i ko ce sve da ide. Moram da znam tacan broj, kako bih znao sta da trazim od ovog mog da izmisli. Koliko sedista, koji er-kondishn, koliko flasa pica unutra da bude... Bitne stvari.."

Znaci vidimo se sutra na kucnom savetu kucnih ljubimaca.
I ocu svi da donesete potpisano od vasih vlasnika dozvolu kojom vas pustaju na ekskurziju

Vidimo se sutra.

Drugovi i drugarice zivotinje, ZDRAVO!!!
Sve je uredno ušlo u zapisnik.

Shvatim da gledam u plafon i da sam se izgubio u mislima.
Pogledam desno. Zid.
Pogledam levo. Opet ona trojica.

“Jesi li odlucio?”, prvi
“Nisam. Ne znam. Malo ste me uplasili sa onim “druga strana”. Sta Vam to znaci? Mislim, nije da sam ja neki zivotoljubac, ali ipak, glupo mi da predjem na “onu” drugu stranu bez nekog velikog razloga”
“Druga strana je ono sto nije na ovoj strani i lako se prelazi”, drugi
“E, sad te nista nisam razumeo. “Druga strana nije na prvoj strani”. Nije nego. :P I kako si mi sad pomogao? NIsta mi nisi rekao. Samo me zavlacis”
“Ceo zivot ti je “zavlacenje”. Trebas da naucis da ga prepoznas i da uocis pravi trenutak kada treba da okrenes list sa prve strane na drugu”, treci

I probudim se.

Da li je moguće da postoji Sunce (zvezda) 500 puta veće od našeg? :shock:
Ne mogu da zamislim...
Evo ovako, počeo sam od sledećeg:
- zamislio sam da je naše Sunce veličine lopte za plažu, otprilike 1m u prečniku i da mi se nalazi pored noge;
- u tom slucaju zemlja bi bila velika kao kliker prečnika 1cm;
- mesec bi bio veliki kao kuglica prečnika 3mm;
E onda sam zamislio da sa svim tim sedim na nekom trgu, recimo kod Konja i da, odjednom, sa neba padne lopta prečnika 500m!!! :confused:
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjj!!! Znaš li ti koliko je toooo!!!
Pa, prekrila bi pola Knez Mihajlove ulice!!!
Tako mislim i kažem sebi:
"-E Oby, ala je ovo naše Sunce malo... :|"

Back