Ja pa ja
Aktivan član
- Poruka
- 1.402
divlja u srcu:Ma meni se svidjaaaaaaa!![]()
ps. ocena 5 za Matrix, zbog clanova!
Jahta

:wink:
Srecom pa se secam ovih smajlija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divlja u srcu:Ma meni se svidjaaaaaaa!![]()
ps. ocena 5 za Matrix, zbog clanova!
?:jao drugari uplatila sam neku sajber-prorocicu. garant je to neka sekta. lepo mi navela neke datume trte mrte al reko ja da joj platim, da mi kaze sve tachno. videcemo.
i uplatila sam surveyscout. definitivno sam prsla. jao kad bi nesto upalilo
pojela sam pola lubenice i sad mi se bubrezi raspadaju odvratna sam i dosadna i mislim da bi trebalo da me nema ali naravno da me ima ne mogu da podnesem zivot s roditeljima ili sa bilo kima a kad sam u drustvu ne dajem maximum i frustrirana sam ne zezam se nego cutim i povucena sam u sebe i to me ubija i muci me seks ne znam ubijete me ubijete me. ubijte me, imperativvvvvv
?:ja nemam snage da procitam sve sto sam do sada pisala a to me muci i necu vise da dolazim. takodje sam i nenormalna. takodjde su i ljudi sad gori kako se ovaj forum promenio. sve us vemu ne verujem da cu nekom nedostajati a tu je PP to cu da posecujem.
ako neko oce da se samoubije - predlazem smrt gladju. to cu da pokusam u trenucima nuzhde.
mada malo morgen..ali pokusacu da ne dolazim. mada mi je i u kuci odvratna atmosfera ne mogu nikog da podnesem...mozda ipak da pogledam svoje umetnicke kreacije koje su tako jadne da ..
mozdami trebaju lekovi, zapravo sigurno da mi trebaju ali sacekacu jos malo da napravim koje s.ranje
vidimo se. dosao je ortakinjin nesudjeni frajer al me nije falabogu prepoznao nije los uopste
uf
muka mi je od svega malo sutra hocu da me neko primeti a ko me primecuje ovde, niko.
DA DA...ARHITEKTA PREČESTO,POLAZI OD IDEJE...DA SLOBODNIH NEMA...NaraYan:@ spark
Izgleda da je Arhitekta tako odluchio zaboravivshi nesavrshenost ljudskog uma te je shodno tome teoretski ovaj pokushaj osudjen na propast!