- Poruka
- 10.459
eto... sad jos oce i da biju 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Artinve:eto... sad jos oce i da biju![]()

loop:Ma kazem ja isfrustrirano to sve...

eto...sad nas jos i plasis :-( ...esperanca137:ma pogresno si shvatio,loop je moj drug i ja to njemu iz miloste
![]()
al ako si za jednu rundu,nema problema,samo ja imam crni brus peti dan :shock: ,pa se ti razmisli dal ti se isplati![]()
![]()
![]()
![]()
Artinve:eto...sad nas jos i plasis :-( ...
ops: ...zamolio bih vas da se ne koristite zenskim trikovima na ovoj temi...Artinve:ops: ...zamolio bih vas da se ne koristite zenskim trikovima na ovoj temi...
uplasio si se
a lepo si postavio temu matrijarhat

loop:Nisam video da si posle Artinve odgovorila pre mene.
Izvinjavam seops:
ra-ta-tat:ako su muškarci jači od žena izboriće se za svoju dominaciju... aaa , neću valjda ja da im pomažem ili da im činim neke usluge... to već znači da sam superiorna.... jeste, nema pomoći za jačeg
loop:Ma daj bezi, pokipile ste foru iz Sex i grad i sad je furate samo tako.
Pa nije vam ovo Amerika pa da svi zgodni frajeri budu ******.
Daj bre, vama stvarno treba zabraniti TV![]()

moraju da urade sledece:
Prosto i jednostavno... 

commodore:Takodje vrhunska izjava. Cestitam. 100% istina.
Preterale su sa kopiranjem Amerike.

november child:..pa osim ako zivish medju talibanima, teshko da si pod represijom..
Ej bre comm...pa nije bas tako. Ispade da se celog zivota vodi borba izmedju polova pa ko prezivi, neka prica...a pesovani samo cekaju to i misle na Zivana (aut. hirurg opste prakse g.veKsla). Ja mislio da si ipak iskusniji. U zivotu sam upoznao samo dve ili tri osobe koje imaju takav pogled na zizvot...e sad il sam ja opaljen pa ne znam ili nesto tu ne stima.commodore:E ovo je SAVRSENA IZJAVA hrizantemo.
I ISTINITA - SVAKO SLOVO.
Svaka cast. Tako je...
Ovo je borba za dominaciju.
Nema tu saveznistva. Nego rat... pa ko pobedi, vladace.
Tuzno je, ali je istinito.
Naravno da sužavam problem na naše prostore. Nego na koje ću?Artinve:U nasoj drzavi svakoko postoji problem u vezi sa svime pa i sa trudnickim bolovanjem, suzavas temu samo na nase prostore. Ja i dalje stojim iza toga da je zeni mnogo lakse da pronadje posao danas. Vecina oglasa se odnosi iskljucivo na zene...radnica, prodavacica...niko ovde ne govori o diskriminaciji muske radne snage, ali se zato mnogo prica o problemu kada sef nece da primi radnicu koja razmislja o tome da ima decu. Drugi deo koji se odnosi na majcinstvo je na mestu i to sam vec i rekao, majke jesu bolji roditelji. Ali njihova emancipacija polako gura muskarca u drugi plan. Samim tim savremene zene se redje odlucuju da budu majke.
pa ne vidim šta je tu tužno... meni nije tužnocommodore:E ovo je SAVRSENA IZJAVA hrizantemo.
I ISTINITA - SVAKO SLOVO.
Svaka cast. Tako je...
Ovo je borba za dominaciju.
Nema tu saveznistva. Nego rat... pa ko pobedi, vladace.
Tuzno je, ali je istinito.

marlon:@espi
Neka nova Dr. Ruth objavi skoro da u Americi zene najvise vole da se karaju sa crncima, a da vode intelektualne razgovore sa pederima. Mozda u Americi, jer ih ima kao glista posle kise. Sad bas dal' pola muske populacije misli na Zivana (veki) ne znam, al' da ne bude kao u onom vicu kad pita Mujo Hasu kad je saznao da su svi homosi:"A jel' ima u vasoj familiji neko ko voli pitchke?" na to ce Hasa ;"Ima...sestra Fatima"![]()

Ti bre rasista...a tamo im ga merili na onoj temi.... kazu uhvati sa dve ruke pa sta preostane sto ne stane njemu nek stane tebi...pardon obratno ili vec kakoesperanca137:ma kakvi crnci,:shock:kakvi bakraci....od danas sam na celibatu
![]()